noo ja este soferovat nemozem ale uz som to viac krat robil na prazdnom parkovisku,na polnej cesticke atd... a auticko ktore budem riadit ako prve bude fiat punto a caka na mna doma v garazi ach kua ja uz chcem mat 18
Typek: Punto je good auto aj ja mám také. A k tomu 1.8 HGTčko (130k)......láska moja. Moje prvé auto bolo Trabant 601. Kúpil som si ho v dvanástich a v 15ich som ho totálne roztrepal. Ale od vtedy som už zmúdrel......
co ja viem? ako prve auto sa mi zda super Smart ForTwo, mozno Fiat Punto Cabrio alebo nejake to male, lacne a sportove napr. Citron Saxo VTR/VTS...co vy na to?
no moje prve auto bolo a este aj ja Fiat Punto 1,1...nic moc ale na vozenie staci no a v buducnosti by som chcel Fiat Punto Grande 1,9 JTD....130 konikov.....a jedine diesel !!! ale druha varianta je Seat Leon 2,0 TDI... 140 koni...ach to je delo!!!! no a v najhorsom pripade Skoda Fabia RS... tiez 130 konikov!! ale to samozrejme len vtedy ak budu koruny
Veď my si tu môžeme kľudne pomaly založiť punťácky klub...
To Radek35: Páči sa my tvoj vkus. Aj mne sa strašne páči Grande 1.9 JTD, aj Leon tiež by som bral 2.0 TDI. A čo sa týka Fábie, tak tú asi chystám do budúcnosti vymeniť za moje punťo. Je to diesel a má pekných 310Nm a ne 164 ako moje punto Výkon 130k majú obe autá rovnaký, ale keď už zrýchľujem zo 100 na 130 tam už eresa ťahá lepšie(cítiť tie ňútonmetre).Ináč ak niekto má rád športovejšiu jazdu a rád sa pozerá na ksichty začudovaných businesmanov v audinách ako ich obieha punto, tak tomu HGTéčko odporúčam. Ale pri takej jazde rátajte zo spotrebou 13l
No áno BMW Z3 si kúpiš už za 500 000 v bazári. Ale pre priemerného človeka je to vždy veľa. Hlavne preto lebo je to roadster a ten budeš používať len ako druhé auto. Predsa len potrebuješ aj niečo väčšie. Druhá stránka je spotreba....Môj známy má Z4 2.5i - priemerná spotreba 8l platí len keď s ňou jazdíš 60-90km/h. Ale kto jazdí so Z4kou 90? Takže spotreba sa pohybuje okolo 13l. To je na priemerné auto trochu veľa.
Ja som sa dobre narodil. Síce na auto mi nedal peniaze otecko, ale zdedil som niečo. Môj dedo pred smrťou napísal závet, aby v rodine nevznikli hádky kvôli tomu že komu čo patrí. On vlastnil celkom pekné pozemky a v závete som bol spomenutý aj ja. Takže tak som mal naňho peniaze. Ale benzín si kupujem doňho z vlastných a pri jeho spotrebe to sú pálky...
vsetci traja musime uznat, ze Z8 je proste "James Bond Car", teda az take lahke ho zohnat a prevadzkovat nebude...ale skusit to mozes, Nikol...vela stastia a dufam, ze ma potom povozis
Ja by som sa trosku pozastavila nad vasim milym chatom a chcela by som povedat alebo skor skonstatovat par veci.Nemyslim si,ze Nika by mala mat to BMW len ak si najde dobreho muza,co je to za hlupost?!a este k tebe Nika,myslis si,ze ked budes dospela,nebudu ovela lepsie auta ako je tvoje vysnivane BMW....a ja by som hrozne chcela mat Hummera Dpekne auto,vsak?
pravda je, ze na Slovensku to este obcas stale plati, ale trochu viac na zapad mozes mat sama, co len chces...samozrejme okrem veci, ktore nemaju ani ostatni...napr. Murcelago a tak
a Hummer je pekna myslienka, ale pri tej spotrebe ma tak napada, ze dovolit si ho moze mozno majitel cerpacej stanice a do mesta na nakupy sa tiez moc nehodi...
...ale ved existuje aj H3, to uz je o niecom inom...
Husky-s tou spotrebou mas pravdu a ja si to uvedomujem,ale urcite nepatrim medzi tych ludi,ktory nieco chcu,potom zalomia rukami a povedia si nieco v tom zmysle,ze na to ajtak nikdy mat nebudu,ja si idem za svojim cielom a prekazky sa daju zdolat ale samozrejme pekne auto je aj Lincoln Navigator alebo Aviator,ta spotreba ma velmi nestve a hrozne sa mi pacia ja auta znacky Mitsubishi,hlavne Pajero,...
a este som nieco zabudla dodat..Husky-Hummer je pekna myslienka, ale pri tej spotrebe ma tak napada, ze dovolit si ho moze mozno majitel cerpacej stanice a do mesta na nakupy sa tiez moc nehodi...
...AKO SI MYSLEL ZE JE TO PEKNA MYSLIENKA?cHCEL SI MI TYM NAZNACIT,ZE NA TO NEMAM ALEBO NIKDY NEBUDEM MAT?ASPON JA SOM TO TAK POCHOPILA.Kazdy tu len hovori,co je ako drahe,ze pekne sny,..ako keby si tu chatovali len samy chudaci,ludia ktory su uz napred urceni,ze v zivote nic nedosiahnu.Aj to s tym aby si Nika nasla dobreho muza.
Ja preto hovorím tak ako hovorím, pretože každý tu sníva o veľkých pekných autách, ale väčšina ľudí sú radi, keď sa im po dlhých rokoch šporenia podarí našporiť na Fabiu 1,2HTP. Ver mi viem o čom hovorím. Vôbec to nieje také ľahké ako si to veľa ľudí myslí. Môj otec má 52 rokov a za ten čas sa mu celkom podarilo postúpiť v kariére. Stal sa vedúcim oddelenia v jednej z najväčších IT firiem na východnom Slovensku. No napriek tomu mu na dvore stojí Fiat Punto 1,2 16V. Prečo? Lebo 70% jeho platu ide na šeky (elektrina, plyn, voda a pod.) Pravdaže poznám ľudí ktorý žijú v dvojizbovom byte a vonku pred blokom im stojí Audi A6, ale ja takýto život neuznávam.
PS: Ja svoje Punto 1,8HGT o mesiac predávam. Pretože keby som ho nepredal tak to auto ma zruinuje. Spotreba 8 až 13 litrov je na mňa veľa. Ak keď k tomu prirátam aj ostatné náklady(smiešne stierače stoja 800SK, minule som kupoval výfuk za 18 000Sk) tak to sa ďalej nedá. Teraz asi budem jazdiť na dedovom favorite. Ináč je to fasa auto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
To Radek35: Páči sa my tvoj vkus. Aj mne sa strašne páči Grande 1.9 JTD, aj Leon tiež by som bral 2.0 TDI. A čo sa týka Fábie, tak tú asi chystám do budúcnosti vymeniť za moje punťo. Je to diesel a má pekných 310Nm a ne 164 ako moje punto Výkon 130k majú obe autá rovnaký, ale keď už zrýchľujem zo 100 na 130 tam už eresa ťahá lepšie(cítiť tie ňútonmetre).Ináč ak niekto má rád športovejšiu jazdu a rád sa pozerá na ksichty začudovaných businesmanov v audinách ako ich obieha punto, tak tomu HGTéčko odporúčam. Ale pri takej jazde rátajte zo spotrebou 13l
Jazdím s tým zatiaľ len po poľných cestách, ale lepšie ako by som mal našim ničiť Feliciu alebo Corsu. Aspoň sa naučím jazdiť
Ale keď budú koruny taký Golfík, Eos alebo Grande Punto Abarth, OctaviaRS by nebol zlý.
co je na tom BMW take ambiciozne? ved je to priemerne auto za priemernu cenu...
pozri link (a volant je naozaj tam, kde ma byt btw)
je to vela? teraz je tam asi £2050*55=112750SKK...ked je toto vela, tak ja som ty a ty si ja...
» cgi.ebay.co.uk/X-BMW-Z3-1-9-CO...
mam dalsi link, tentoraz na BMW Z3 M-Sport
enjoy
» cgi.ebay.co.uk/BMW-Z3-MSPORTAU...
v peknej ciernej so vsetkym, co ma M-Sport mat...
inak by ma zaujimalo kolkati ste si na to vlasnorucne zarobili ako ja odkaladal som si polovicu z kazdej viplaty.. od 15 rokov MAm 19
Ps :nestaci sa len dobre narodit
A tak mozno sa este u mna objavi aj take BMW Z8, alebo Mazda MX5.
vsetci traja musime uznat, ze Z8 je proste "James Bond Car", teda az take lahke ho zohnat a prevadzkovat nebude...ale skusit to mozes, Nikol...vela stastia a dufam, ze ma potom povozis
len mam taky pocit, ze v Z3 su len dve miesta
Alebo sa trosku sunieme a zmestime sa vsetci traja.
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE?
pravda je, ze na Slovensku to este obcas stale plati, ale trochu viac na zapad mozes mat sama, co len chces...samozrejme okrem veci, ktore nemaju ani ostatni...napr. Murcelago a tak
a Hummer je pekna myslienka, ale pri tej spotrebe ma tak napada, ze dovolit si ho moze mozno majitel cerpacej stanice a do mesta na nakupy sa tiez moc nehodi...
...ale ved existuje aj H3, to uz je o niecom inom...
...plne suhlasim...
...AKO SI MYSLEL ZE JE TO PEKNA MYSLIENKA?cHCEL SI MI TYM NAZNACIT,ZE NA TO NEMAM ALEBO NIKDY NEBUDEM MAT?ASPON JA SOM TO TAK POCHOPILA.Kazdy tu len hovori,co je ako drahe,ze pekne sny,..ako keby si tu chatovali len samy chudaci,ludia ktory su uz napred urceni,ze v zivote nic nedosiahnu.Aj to s tym aby si Nika nasla dobreho muza.
PS: Ja svoje Punto 1,8HGT o mesiac predávam. Pretože keby som ho nepredal tak to auto ma zruinuje. Spotreba 8 až 13 litrov je na mňa veľa. Ak keď k tomu prirátam aj ostatné náklady(smiešne stierače stoja 800SK, minule som kupoval výfuk za 18 000Sk) tak to sa ďalej nedá. Teraz asi budem jazdiť na dedovom favorite. Ináč je to fasa auto.