nezodpovednost.
uzavrenost. teda takto, akceptujem fakt ze kazdy je iny v tomto ale nedokazem byt s niekym kto sa v pripade nejakeho problemu proste uzavrie, zduchne a ja netusim co sa deje....
vulgárnosť, opíjanie sa (viem, že to robia aj baby, ale ja nie ), ak si nevedia priznať chybu, a ak sú hlúpi... na druhej strane si zasa vážim vzdelaných a povedzme slušných/zdvorilých
ze sa spravaju absolutne nelogicky, iracionalne, spravaju sa na zaklade emocii, len emocii logicke myslenie, racionalne zmyslanie-0 bodov, dalej ropzeavaju hluposti, len a len ohovaraju a rozpravaju o absolutne zbytocnych a ubohych veciach.. mozem pokracovat dalej, proste su to pice
vydaju sa za chlapa po 10 rokoch sa rozvedu oberu ho o polku penazi a o deti.. diabol vymyslel zenu, zeny treba len bez akychkolvek emocii jebat nic ine..a mozno potesi ak nejaka vie dobre varit maximalne
vadi mi, ak mi nedaju....mne je v podstate jedno aka je vo vnutri, hlavne nech je pekna, lebo krasa je jedina vec, ktoru dokaze 99% zien ponuknut (mudrych, milych, inteligentnych, zaujmavych zien je strasne maaalo), takze jedine co s nimi chcem je vytrtkat ich na mnoho sposobov...skutocne vyssie city i tak kopa zien nema...emocie podla fazy menstruacneho cyklu sa nepocitaju medzi vyssie city
Kedy už konečne skončia tieto debilné fóra o tom, čo sa komu páči na ženách a mužoch? Každý človek je iný, nemôžete zhrnúť ľudstvo na dve kopy a čakať, že bude existovať univerzálny návod na každé pohlavie. Nechápem, čo sa dá očakávať od takejto diskusie. Človek by mal byť sám sebou, nie sa donekonečna prispôsobovať požiadavkám iných.
Muži sú (aspoň tých, čo poznám) vždy sami sebou, a nepýtajú sa nikoho na zvolenie, čo môžu a čo nie. Kedy k tomu konečne dospejú aj ženy?
a k otazke, ani neviem , asi len ze ked so mnou komunikuju akokolvek a znicoho nic prestanu a zacnu uplne ignorovat niekedy bez udania dovodu sice stava sa to velmi malo ale... , ale myslim, ked sa nieco nepacilo tak staci povedat hned je problem vyrieseny
Pýtam sa teda, čo potom na týchto debilných forach robíš? Len strácaš čas.
Nikto tu ľudstvo nehrnie na dve kopy a ani nevytvára univerzálny návod na každé pohlavie.. fóra sú len o slobode názoru a o to aj ide, len som sa pýtala vo všeobecnosti čo tak asi ľuďom vadí na tom opačnom pohlaví. Normálna otázka, tak prepáč ak ťa to tak pohoršilo
ja osobne neznasam, ked sa chlap neviem kolkokrat do tyzdna opije a este je na seba hrdy, ze kolko znesie a aky je macher.. to je myslim jedine co mi prekaza a na co casto narazim
@simonka17
Reagujem, pretože sa tu fórum typu čo sa ktorému pohlaviu páči a čo nie zjavuje pravidelne každý týždeň. Nemám rada zovšeobecňovanie, to je celé.
Najviac asi to, že niektoré nevedia dať najavo nezáujem ( s hlúpou výhovorkou typu nechcela som ti ublížiť - zbytočné odkladanie nevyhnuteľného ). Trošku menej mi vadí, že chodia s debilmi a sťažujú sa...
na mužoch mi vadí, keď sa škaredo rozprávajú so ženami, nedajbože ich bijú, keď sa hanbia za svoje city pred kamarátmi, keď fajčia (asi by som nedokázala mať priateľa fajčiara)
na ženách mi najviac vadí závisť a komplexy...
ak by som bola chlap, určite by som nechcela závistlivú babu, podľa ktorej je každá iná škaredá
@54 feministky? Ach, feministky a "mužský šovinisti, to je len ideológia, ich obyčajné hlúpe škatuľkovanie, kde v oboch prípadoch si jedna strana neuvedomuje, že aj muž aj žena majú určité, možno nie rovnocenné, ale dôležité postavenie v spoločnosti, ich názory sú poznačený sklamaním, možno vzťahmi, možno sebou samými, a to sa týka aj ďalších "vlastností", ktoré ste tu vymenovali.
Predsa, nie každý muž je "kurevník", agresor ktorý by dvihol ruku na ženu, nie každá žena je umrnčaná, podráždená kôpka hormónov, ja vlastne jediný taký väčší rozdiel medzi pohlaviami vidím v tom, že muži sú oveľa menej komplikovaný.
Preto mám rada mužov, imponuje mi ich jednoduchosť, možno nie na pohľad zrejmá, a jako sa vraví, v jednoduchosti je krása.
Muž sa viac riadi potrebami a pudmi, chce mať jednoducho plný žalúdok, zabaviť sa s kamarátmi, uspokojiť svoje sexuálne potreby fantázie, chce sa cítiť silný a rešpektovaný, zároveň má potrebu chrániť (matku, dcéru, partnerku)... tie negatívne vlastnosti sú už individuálna záležitosť, ak sú tie jeho potreby nenaplnené, áno, je agresívny, potrebuje sa ožrať, klesá mu sebavedomie, a tak ďalej.
Ženy sú zase viac ovládané hormónmi, svojim cyklusom, majú výkyvy nálad, sú tým pádom citlivejšie, zmätenejšie, ale tak isto iba potrebujú naplniť určité svoje potreby, čo je, samozrejme, potreba páčiť sa, byť obdivovaná, z môjho pohľadu mi síce prídu ženské potreby o čosi viac povrchnejšie, ale tak to vidím ja.
Napísala som, to čo som napísala, lebo sa mi nepáči, že téma nabáda, aby sme vyťahovali všetko nepekné, (a vôbec nie objektívne) o opačnom pohlaví. Ja napríklad silne sympatizujem s mužmi, pretože je pre nich jednoduchšie (aspoň podľa mňa) dostať sa na líderskú pozíciu, než žena, trochu im vlastne závidím, to nie je pohlavím ale predsudkami spoločnosti.
Ak už píšete negatíva muža a ženy, skúste sa na vec pozerať ako na celok, nenechávajte sa ovplyvniť vašimi zlými skúsenosťami.
vadia mi dotieravi vulgarni arogantni lenivi chlapi ktorí nemaju radi kulturu ,piju fajcia hulia,nemaju rešpekt k staršim ludom...
toho je hodne ale myslim že toto stači na vytvorenie obrazu chlapa ktoreho som schopna mat rada
@58 a preto ju stalkujes a podobne co? ci aky je tvoj vztah s nou... sry Ale uplne zufalstvo od teba, nechcela mat s tebou nic spolocne, asi kvoli tomu aky si a ako sa spravaš, hlavne ked si ju pravdepodobne velmi dlho otravoval a teraz na nu stale nadavas kde je možnosť? Skor zacni nadavat na seba a konečne sa normalne správať.
na mužoch ani neviem, viac mi vadia ženy, čo robia svojím správaním hambu a mylnú mienku o ženách, uvrieskané afektované, na fotkách nonstop polonahé, kadejaké zlatokopky a ženy ktoré riešia pičoviny, prehnané materialistky a tak
Nerobim rozdiely na zalade pohlavia, mne sadne malokto vo vseobecnosti. Vadi mi vela veci, ale bud to neriesim, alebo som radsej sam, ako v spolocnosti zien/muzov, ktori mi vadia.
na obidvoch mi vadia asi rovnaké veci. nemám rada prehnanú vulgárnosť, keď trepe také hovadiny, že sa to nedá počúvať, keď sa na seba niekto strašne snaží upozorňovať a len sa tak strápňuje, keď sú dotieraví, keď namotávajú a potom odkopnú... a toto všetko robia aj chlapi aj ženy.
aby neboli aj chlapci ukrátení tak triangulácia, rozoštvávanie žien proti sebe, snaženie sa vyvolať žiarlivosť, manipulácia, egocentrizmus, nenávisť k sebe, nenávisť k okoli, klamstvá, manipulácia, snažiť sa prosti sebe postaviť ludí,intrigy to isté čo u žien v podstate aj ohováranie
že sú už horšie-falošnejšie ako my .. viac pijú , podvádzajú , klamú , namotávajú , myslia si že môžu všetko .. etc.
@93@94 škoda že to možno niektorí hovoria vážne. Presvedčiť ženu že to myslíš vážne je beh na dlhú trať..ale s takým vašim prístupom sa čudujete že nám dôjdu nervy a chuť ?
asi to že si nevedia urobiť zo seba srandu beru sa strašne vážne a to myslím na obidve pohlavia
no a na nás ženach sa mi nepáči hlavne to že mužov rozmaznavate davate mu všetok voľny čas nemate vlastne zaujmy a kamošky a nokoniec vas aj tak odkopnu pretože mu nemate čo ponuknuť už o vas nemusi bojovať a je si s vami isty ale čo mi važne robi nervy to je to že ked vam to niektora vaša kamoška stale dookola opakuje aby ste mali aj vlastny život ešte sa na nu aj urazite a ked ste nakoniec opuste a nestastne a fnukate tak aj uznate že ste mu nemali davať všetko zo seba ale je už neskoro
ale to samozrejme neplati všeobecne nie kazdy sme rovnaky
nemam rad ked zena nadava, fajci, slope ked sa sprava ako muz .. mam rad zenu ako takuu .. neznuu ale aj drsnuu ked si to situacia vyzaduje .. aby sa na nic nehrala .. mam rad taku zenskost nemam rad zlatokopky a dievcata co si vyberaju frajera podla auta a jeho zazemia tiez nemam rad ked je zena trapna a o nic sa nezaujima .. leniva .. nema ziadne zaujmy.
Čokoľvek, čo je extrém a preháňa sa to, je akosi za únosnosťou mojej tolerancie.
Ale všeobecne nemusím falošných ľudí, čo hrajú na viaceré strany, nevedia sa za niekoho postaviť, len stiahnu chvost a tvária sa, že nič. Keď nemajú svoj názor.
Keď sa hrajú na minimálne neutrálnych kamarátov/známych a i tak na teba za chrbtom pičujú.
A u oboch pohlaví nemám rada nevďačnosť a egoizmus.
Síce to nieje vlastnosť a nevadí mi to najviac ale napíšem to aj tak. Namaľované obočie. Nevidím zmysel vo vytrhaní celého obočia a následnom namaľovaní.
@likjul presne ! + Mne ešte vadí aj to otrasné machlenie, že niektoré ani nevyzerajú ako ľudia. Zbytočné farbenie vlasov a celá táto umelá "krása", ktorá ani nie je krásou, len niečím absurdným, čo vlastne ani nemá zmysel. Najlepšia je prirodzená krása, to tak o výzore, čo sa týka povahy ... neúprimnosť, pretvárka, zneužívanie, bezcitnosť, apatia, neprispôsobivosť. Často si že myslia, že sú niečo viac a nedokážu sa prispôsobiť pri tom logickým názorom mužov. Ďalej povrchnosť, ovplyvniteľnosť, nesamostatnosť, ovládateľnosť, prílišná prieberčivosť, ale hlavne rozmaznanosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
112 komentov
uzavrenost. teda takto, akceptujem fakt ze kazdy je iny v tomto ale nedokazem byt s niekym kto sa v pripade nejakeho problemu proste uzavrie, zduchne a ja netusim co sa deje....
a.. uz neviem
jeden bez druheho by sme neboli
aj tak su to najdokonalejsie co beha po tejto planete
Penis!
bzrnt vjbn
sa nesnažím vnímať to, čo mi vadí, ale to, čo môžem na človeku ľúbiť predsa!
že nedokážu dodržať slovo
že mám šťastie na také na ktoré sa namotám a ojebem sa
nedokážu samé ponúknuť to čo požadujú od partnera (alebo niečo ekvivalentné)
a všetky normálne sú zadané s debilkom po ktorom ostanú zakomplexované do konca života
Muži sú (aspoň tých, čo poznám) vždy sami sebou, a nepýtajú sa nikoho na zvolenie, čo môžu a čo nie. Kedy k tomu konečne dospejú aj ženy?
ze ocakavaju ze chlap sa o vsetko postara
Ze nepomahaju chlapovi ak je raz za cas dole a on potrebuje pomoc
Ze sa zboznuju hrat s citmi a povazovat muzov za hracky
A samozrejme aj to, ze same nevedia co chcu a len "skusaju" ci to ma zmysel
a k otazke, ani neviem , asi len ze ked so mnou komunikuju akokolvek a znicoho nic prestanu a zacnu uplne ignorovat niekedy bez udania dovodu sice stava sa to velmi malo ale... , ale myslim, ked sa nieco nepacilo tak staci povedat hned je problem vyrieseny
Pýtam sa teda, čo potom na týchto debilných forach robíš? Len strácaš čas.
Nikto tu ľudstvo nehrnie na dve kopy a ani nevytvára univerzálny návod na každé pohlavie.. fóra sú len o slobode názoru a o to aj ide, len som sa pýtala vo všeobecnosti čo tak asi ľuďom vadí na tom opačnom pohlaví. Normálna otázka, tak prepáč ak ťa to tak pohoršilo
Reagujem, pretože sa tu fórum typu čo sa ktorému pohlaviu páči a čo nie zjavuje pravidelne každý týždeň. Nemám rada zovšeobecňovanie, to je celé.
na ženách mi najviac vadí závisť a komplexy...
ak by som bola chlap, určite by som nechcela závistlivú babu, podľa ktorej je každá iná škaredá
Taká dominantne vyzerajúca tipu @narazuvzdornaa
by pre mňa bola ideál.
asi mi to už zle zapaľuje ale prečo mandle?
ale som aj tak z toho paf, idem spať, zajtra o tom porozmýšlám, že vtip, ale aký a prečo?
Predsa, nie každý muž je "kurevník", agresor ktorý by dvihol ruku na ženu, nie každá žena je umrnčaná, podráždená kôpka hormónov, ja vlastne jediný taký väčší rozdiel medzi pohlaviami vidím v tom, že muži sú oveľa menej komplikovaný.
Preto mám rada mužov, imponuje mi ich jednoduchosť, možno nie na pohľad zrejmá, a jako sa vraví, v jednoduchosti je krása.
Muž sa viac riadi potrebami a pudmi, chce mať jednoducho plný žalúdok, zabaviť sa s kamarátmi, uspokojiť svoje sexuálne potreby fantázie, chce sa cítiť silný a rešpektovaný, zároveň má potrebu chrániť (matku, dcéru, partnerku)... tie negatívne vlastnosti sú už individuálna záležitosť, ak sú tie jeho potreby nenaplnené, áno, je agresívny, potrebuje sa ožrať, klesá mu sebavedomie, a tak ďalej.
Ženy sú zase viac ovládané hormónmi, svojim cyklusom, majú výkyvy nálad, sú tým pádom citlivejšie, zmätenejšie, ale tak isto iba potrebujú naplniť určité svoje potreby, čo je, samozrejme, potreba páčiť sa, byť obdivovaná, z môjho pohľadu mi síce prídu ženské potreby o čosi viac povrchnejšie, ale tak to vidím ja.
Napísala som, to čo som napísala, lebo sa mi nepáči, že téma nabáda, aby sme vyťahovali všetko nepekné, (a vôbec nie objektívne) o opačnom pohlaví. Ja napríklad silne sympatizujem s mužmi, pretože je pre nich jednoduchšie (aspoň podľa mňa) dostať sa na líderskú pozíciu, než žena, trochu im vlastne závidím, to nie je pohlavím ale predsudkami spoločnosti.
Ak už píšete negatíva muža a ženy, skúste sa na vec pozerať ako na celok, nenechávajte sa ovplyvniť vašimi zlými skúsenosťami.
toho je hodne ale myslim že toto stači na vytvorenie obrazu chlapa ktoreho som schopna mat rada
Ale inak mi vadia lahké , neúprimné, obmedzené, namyslené a "drsné" ženy.
Inak povedane, na kazdom/na kazdej mi vadi nieco ine.
No a ešte feministky.
na chlapoch niekedy to ego..
a že ženy veľa rozprávajú a často od veci :ehm:
a tieto veci nemám rada na nikom!..nie len na mužoch...
@93 @94 škoda že to možno niektorí hovoria vážne. Presvedčiť ženu že to myslíš vážne je beh na dlhú trať..ale s takým vašim prístupom sa čudujete že nám dôjdu nervy a chuť ?
to fakt nechapeš no pri fajke mu vadia mandle
no a na nás ženach sa mi nepáči hlavne to že mužov rozmaznavate davate mu všetok voľny čas nemate vlastne zaujmy a kamošky a nokoniec vas aj tak odkopnu pretože mu nemate čo ponuknuť už o vas nemusi bojovať a je si s vami isty ale čo mi važne robi nervy to je to že ked vam to niektora vaša kamoška stale dookola opakuje aby ste mali aj vlastny život ešte sa na nu aj urazite a ked ste nakoniec opuste a nestastne a fnukate tak aj uznate že ste mu nemali davať všetko zo seba ale je už neskoro
ale to samozrejme neplati všeobecne nie kazdy sme rovnaky
Ale všeobecne nemusím falošných ľudí, čo hrajú na viaceré strany, nevedia sa za niekoho postaviť, len stiahnu chvost a tvária sa, že nič. Keď nemajú svoj názor.
Keď sa hrajú na minimálne neutrálnych kamarátov/známych a i tak na teba za chrbtom pičujú.
A u oboch pohlaví nemám rada nevďačnosť a egoizmus.