Raz som zacal pozorovat ako zenske vnimaju chlapa v zenskej spolcnosti:
Ak pekny chlap nijaku nebali, je chladny, tak podla zien je bud gay alebo ma priatelku.
Ak skaredy chlap nebali zeny, tak je bud posera (boji sa balit) alebo gay.
Ak dajme tomu, priem
Zrejme to funguje na princípe "podla seba,súdim teba",poznám niekolko takých ludí...snažia sa niekoho zbaliť na každok rohu a ked sa niekto tak nespráva,zdá sa im to divné...záleží to od toho,do akej spoločnosti sa dostaneš,nevnímajú to všetky ženy tým spôsobom,ako si napísal.
vieš čo je najhoršie? že ženy si uvedomujú väčšinu veci z tohto ... uvedomujú si svoje výhody a +si, uvedomujú si v čom majú navrch a čo a ako sa v spoločnosti pohlaví očakáva a robí ... a kalkulujú s tým ... ja už som sa otvorene niekolko žien (bolo ich viac ako 7) spýtal či si tieto veci uvedomujú a odpoveď bola áno ... vedia o všetkom a tieto ,,spoločenské veci,, sú vňčšinou len kalkulačná hra v ktorej ak má žena záujem otvorený a netrápi ju nič čím by si inak namáhala hlavu tak si jasne uvedomuje a kalkuluje nad týmto , ale na vedomie to nedáva + tým že si to uvedomuje niečo také ako (nemusel by byť o mňa záujem) nerieši, pretože tomu neverí a vlastne to nie je ani u priemernej ženy žiadna pravda ...
čo z toho vyplýva? nič pozitívne smerom k ženám ... mne sa takéto správanie nepáči
asi preto lebo sú blbé, v živote by mi nenapadlo takto hodnotiť kvalitu muža -.-
mám kamarátov, pekných, o ktorých viem, že si chodia užiť ako balia ženy ich, pričom akurát žiadnu z tých, ktorá ich balí, nechcú.
mám kamarátov, ktorí sú vonku, a keď nikoho nebalia znamená to aj to, že sa prišli zabaviť s ostatnými kamarátmi a nemajú chuť a potrebu nikoho baliť
mám kamarátov, pekných, ktorí ženu nebalia, lebo žiadnu nechcú.
milión dôvodov, asi sa pohybuješ v okruhu nejakých divných žien.
@riddler ja viem, ze nie uplne vsetky take su, ale co mam tak vypozorovane, tak drviva vacsina ano
@melancholik vies, preto ja som bol vzdy nekonvecny, lebo suhlasim...tie spolocenske role su len taka sprosta hra, pretvarka...ono by to malo zmysel, keby obe strany mali rovnocenne postavenie, ale dnes uz zeny si vyberaju +si s gentlemanskeho spravanie (co na tom, ze ta idea bola postavena na totalnej submisivite a poslusnosti zeny muzovi, a on jej vlastne touto cestou len daval najavo naklonnost), a z emancipacie (co z toho, ze sa pohlavia maju zrovnopravnit, ale este nevidim, ze by ku mne chodili nejake zaujimave zenske, ktore by ma zabavali, sem-tam obsluzili a pod., podrzali dvere a pod).
Vlastne zeny len ocakavaju, ze muz bude hrat podla pravidiel, budes ju balit v znamej sekvencii a ona to len bude vyuzivat, a ked uz nebude ta viac chciet, tak ta jednoducho zastavi a papa. Mnohe zeny sa aj spoliehaju na to, ze ked trosku zacnu flirtovat s muzom, tak ho budu moct nejako vyuzit (na vypomoc so stahovanim trebars, ale aj s nakupom drinkov a pod.) A ked niekto, ako ja, ma tieto veci na haku, tak zrazu uz nemozem byt normal, pretoze uz sa nemozu so mnou hrat
tvoja posledna veta to vystihla presne..
to ze ony si medzi sebou pritakavaju ake su pekne, tak neznamena, ze su pekne aj pre chlapov vela si o sebe myslia niektore baby
@bebekex nie, praveze zakomplexovanost je tvoj problem, a nemusis sa hned priznavat, ze patris k takym zenam
@krasomil ale maju, vedia kalkulovat chladnokrvenjsie ako muzi, len sa hraju na blbinky, a ak ich odhalis, tak ta zacnu hned urazat ako tuna @bebekex , lebo si trafil klinec po hlavicke
@likjul a myslis si, ze vsetky zeny, ktore nie su neverne, by aj take zostali, keby nemali strach z odhalenia?
@tomias ale ved budme uprimni, vacsina tych zufalcov, ktori chcu zbalit cokolvek to robi, len preto, aby si zasukala, a nie aby mala normalny vztah....a potom sa rozculuju, ze co ich ten "cavo" poslal k vode, ked kazdy tyzden strieda inu, a ona mala byt tou pravou
@kittyboo najkrajsia, najinteligentnejsia, najmudrejsia, najzaujimavejsia a hlavne najvtipnejsia zena birdzu sa ozvala
@echoechoecho už chápeš prečo som kedysi prirovnal ženy k deťom ? pretože sú zahladené prevažne do seba len k uspokojovaniu svojich potrieb, využijú možnosti ktoré majú ale robím im problem dávať ... majú problem používať mozog
a nehovorím o všetkých ženách, hovorím o hlúpych, nevyspelých ženách ktorých je veľmi veľa ... a ako ženy dospievajú rýchlejšie mám pocit že vnútorne vyzrievajú dosť neskoro a niektoré vôbec ...
pretože takéto správanie má napríklad 10 ročný chlapec ktorý keď nedostane svoju hračku tak sa rozplače a bude rozhadzovať rukami, ale keď dostane lízatko tak sa usmeje a objíme ťa ... nepripomína ti to niečo ? mne dosť
Prosím ťa, každý chlap je gay, ale nebalíte sa ani len medzi sebou, lebo ste poväčšine škaredí, prípadne posratí. V krajnom prípade verní a/alebo vegáni.
@kittyboo ak si si nevsimla, bol to sarkazmus....a najinteligentnejsia a najmudrejsia su dve velmi rozdielne veci - inteligencia je ako pouzivas mozog, mudrost je ako velmi a cim mas vyplneny mozog....nic to, aspon, ze nie si skareda, ked uz toho rozumu si nepobrala
@narazuvzdornaa este dobre, ze uz vsetci vieme, ze patris medzi take hlupe zenske
@method veď ja nechcem žiadne ženy uraziť a musím naozaj povedať že väčšina žien tu na B sú naozaj rozumné, ale nájde sa tu samozrejme aj dosť veľmi nerozumných
@narazuvzdornaa presne a skryvame tp tym, ze sa nechavame fajcit babami a sukame ich do ricky + preto radsej vyhladavame zensku spolocnost
a ked sa chceme vzrusit, tak chodime na futbal, volejbal, basketbal kde hraju upoteni svalnati chlapi
@matwejo ty si normalne hnusny a arogantny clovek
oo...robit sa mudrym, ked si hlupym, to ti ide...nabuduce mi napis aspon 10 komentov, kde mi das zase nejaku radu totalne odveci alebo vies co, chod do telky a maj svoju relaciu s mudrymi radami, aby si pomahal ludstvu
@method no veď jasné, ale skôr by som to formuloval takto ... ono je to v ľuďoch všeobecne (a teraz sa nechcem zastávať hlupákov alebo hlúpych a manipulatívnych žien) ale ak dáš človeku moc, zmení ho to ... jedinec musí byť naozaj silný a rozvážny aby sa vedel voči takémuto niečomu ubrániť ...čiže slabší ľudia podlahnú ... to je ako tá veta ,, príležitosť robí zlodeja ,, - a je to pravda ...
čo sa týka pohlavných kalkulačných možností a výhod, vedú ženy o tom sa nedá hádať predsa (spoločnosť nefunguje už tak že vonku príde muž a strhne ženu k zemi a pretiahne ju) - spoločnosť dnes funguje už tak že len žena si vyberá skutočne komu dá ... ona je rozhodujúci článok ktorý povoľuje fyzické a psychické splynutie, rozhodovatel ... a daj do ruky žene takúto zbraň, čo sa z nej stane? pokiaľ je slabá tak hlúpa žena, nič iné
"@narazuvzdornaa este dobre, ze uz vsetci vieme, ze patris medzi take hlupe zenske Hehe"
"@bebekex nie, praveze zakomplexovanost je tvoj problem, a nemusis sa hned priznavat, ze patris k takym zenam"
"@kittyboo najkrajsia, najinteligentnejsia, najmudrejsia, najzaujimavejsia a hlavne najvtipnejsia zena birdzu sa ozvala"
a to ani nejdem niekam dalej ...
ja tu zenam na birdzi nenadavam, ked nesuhlasia s mojimi skvelymi a uzasnymi progresivnymi pozorovaniami o nich samych ...
nevies o zenach nic, nevies sa spravat, nevies prijat ine nazory, spominas tu stale nejake "baby",peniaze,skatulky na ludi,obmedzeny pohlad na svet a podobne idiotiny
vsetko co pises tu je totalne odveci
a nezabudni si zalozit relaciu o opustenych muzoch co sa bude volat "poradna odbornika na zeny"
@melancholik ale i ja si myslim, ze zeny su ako deti...ak im nejaky lichotnik nahovori, ze su krasne a blaboly, tak zacnu sa spravat ako male princezicky a pod....tiez hadat sa s nimi nema zmysel, skor ich pomilovat alebo naoko sa tvarit, ze suhlasis, aby si ich potesil a rob si co chces
a s tym uspokojovanim potrieb - ano, su sebecke, maloktora zena je stedra, maloktora zena by sa vzdala pohodlia, bohatsva, a rozdala nieco chudobnym...chlapov ma len na uspokojovanie jej potrieb, ona serie na tvoje potreby---ak jej nedas, co chce, zacne byt hnusna, ak jej das as prilis casto, prestane si to vazit...a dost na zeny plati tvrda ruka, a vediet sa vyhadat krikom, nie argumentami, tomu zeny nechapu
@melancholik Nuz, priatelu, nejak tak to skutocne je. Umenie je namotat ju a presvedcit ju, ze to mas v rukach ty ]] cele je to hra, akurat, ze zeny su v tomto vnimavejsie a uvedomuju si to viac
@matwejo strasne zovseobecnujes, vyberas si len moje komenty vytrhnute z kontextu, aby sa ti to hodilo a piod....nie, ty nadavas na birdzi len chlapom, lebo su tvoja konkurencia...zenam sa neopovazis dat najavo svoj nazor, lebo si chces zasukat....pokrytec si ty!
ty sa nevies spravat, nepoznas bazeň, nedokazes prijat cudzi nazor (teda ak to nie je zensky nazor), pises tu neuveritelne chobotiny a pchas sa zenam neuveritelne do riti, a este sa tu budes hrat na nejakeho slusniaka? ved si slizky, falosny ritolez, ktory si svoj image buduje na urazani druhych chlapov....videl si, ze by som tu v tomto fore hadal s chlapmi? nie, iba ty si jediny, lebo si zena v muszkom tele, ked clovek nesuhlasis tebou, uz automaticky nesuhlasi s nikym---za zobud, na teba z vysoka seriem, lebo nie si pupok birdzu....aha tu ti ukazem, ze viem prijat cuzdi nazor, ale nie ten tvoj chory: @7@16@17 a kopu dalsich...ale nie, to ked nesuhlasim s kazodu kravinou, tak uz globalne nesuhlasim s nicim, hej? ty si taky hnusny a arogantny clovek, ale fakt....kedy si ty prijal cuzdi nazor? daj mi priklad?
@echoechoecho napísal si to násilne a neohrabane, ale v podstate to na elementárnej úrovni všetko platí ... až ma to veľmi rozosmutní vždy, pretože ja mám v hlave akýsi koncept dokonáleho vzťahu medzi mužom a ženou ktorý by ma obohatil naozaj na najvyššej úrovni a urobil ma šťastným, v tom koncepte ale vystupuje žena akej podobu som v dnešnom svete ešte nevidel
to je vlastne aj dôvod prečo muži nevedia kde robia chybu, čo robia zle, prečo im vzťahy nevychádzajú a prečo sa k nim ženy správajú ako správaju ... pretože aj muži chcu niečo dostávať ,,nezištne,, od žien ... no to je utópia ...
ja by som sa mojej bývalej aj rozdal, keĎ bola utrápená alebo smutná ... a nezáležalo od toho či mne je zle alebo nie, ja som si vždy snažil dať s mojimi pocitmi rady a snažil som sa jej byť tým čo potrebovala ... a čo sa stalo na oplátku keď ona bola na dne a ja som napríklad niečo potreboval ? nič ... vôbec nič ... bola nervózna a dostal osm sa len výčitiek ... pochopeniu len vtedy ak som jej niekedy vysvetlil aké egoistické je to všetko ako sa chová (keď sa tak chovala)
stačí mala chyba totiž, stačí ak má muž problém a neuspokojí požiadavky ženy, dlhodobejšie (aj keď ten muž a to hneď nemôže alebo má iné starosti) žena mu pravdepodobne len pridá a v najhoršom ho znenávidí a opustí ... pretože je lenivá a neschopná sa vcítiť ...
viem že také nie sú všetky, ale kde sú tie rozvážne a dospelé ženy? kde sú ? čítam totiž o nich len príbehy a vytváram si ilúzie o takých stvoreniach pravde je ale taká že je to ako s bohom nikto ho nikdy nevidel tak ako takúto ženu
všetko je to o tom že odmalička je žena vedená do role ktorá je tisícročia všepovaná do psoločnosti ... to my sami vychovávame so žien takéto príšery ... preto osm si uvedomil že vlastne hladať v priemere je bláznovstvo ... ja potrebujem výlučne odchýlku z normálnosti žien ... potrebujem chorú a rozumnú ženu ktorá toto pochopí a nebude sa chovať ako krava
@method@47 + ale ja nechcem hrať hry, chcem byť proste len ľudská bytosť ktorá može dôverovať druhej bytosti a byť k nej otvorená ..o čom to je žiť život v týchto hrách a spoločenských rolách ? akurat sa človek cíti potom nepríjemne a stale mu niečo chýba ...
možno som len naivný blázon a verím niečomu a chcem niečo čo vlastne ani neexistuje ... ale ja sa tejto hry zučastňovať nechcem
neviem na aké ženy stále narážaš ty, ale väčšinou (teda ženy v mojom okolí) považujú chlapa, ktorý nebalí hned ženu pri vchode alebo nebalí každú druhú za normálneho a niekedy až gentlemana
poprípade sa veľmi slušného d dobrého muža ak má priateľku a preto im ani nepochváli oblečko
@echoechoecho@44 lutujem, ze si nespoznal normalne zeny ked toto pises podla mesacneho sledovania tvojich prispevkov na birdzi mi prides, ako keby sa hras na nejakeho neskutocne alfa samca a neskutocneho dobyvatela zien a ako neskutocne im rozumies, ale skor mi pride, ze si nespoznal skutocnu zenu s ktorou si vies predstavit zivot, s ktorou by si planoval rodinu a vypravas tu iba o nejakych bratislavskych vikendovych kurvach z barov...
ale vies, v akom prostredi sa pohybujes, taki ludia tam budu, rozsir si obzory a najdes aj tie zeny, ktore su stedre, nepotrebuju bohatstvo v zivote, nepotrebujes na ne ist s krikom a vedia si vazit vsetko, vedia sa ti odovzdat a skutocne ta milovat.
@melancholik Ono to podla mna funguje nejak tak, ze pritiahnes zenu odpovedajucu tvojmu spravaniu. V dlhodobych vztahoch su submisivni dobracikovia s dominantnejsimi zenami, lebo dvaja dominantni by sa pozabijali. Dominantni muzi maju pri sebe poslusne mysky. No a mladsie zeny su zvyknute viac dostavat ako davat, chcu pozornost a byt obletovane, mat pocit, ze su vynimocne. Starsie su realistickejsie, rozumnejsie, chapavejsie ]
@alex458 take zeny som spoznal len 2 v mojom zivote....lenze problem bol v tom, ze ony predpokladali, ze slusny gentleman vobec nechce sex, vztahy, nic...lenze slusny gentleman to chce vsetko, ale nie s kazdou kurvou
@erjedna to je pravda, nikdy som nespoznal zenu, s ktorou by som si realne vedel predstavit dlhodoby vztah. Ono po case sa ukaze natura zeny, a hned ma to prejde....a kde su take zeny, ak mi vies povedat?
@echoechoecho@56 vacsinou take najdes na dedine, lebo vedia ako sa zije az mala veci, maju pozitivny vztah k praci, k rodine... samozrejme su take aj v meste, aj v dedine najdes tie "horsie".. ale vacsinou sa mi osvedcilo, ze tie z dedin su normalnejsie s lepsie vypestovanymi hodnotami v zivote
no neverím tomu že všetky mladé ženy musia byť vyslovene hlúpe a chcejúce dostávať neustálu pozornosť výnimočnosti ... ale máš pravdu, u starších žien (27+) som si všimol výrazný rozdiel ... mám vzorku len nejakých 3roch, 4roch žien s takýmto vekom takže sa mi to ťažšie hodnotí ale v podstate to platí ... a môj vek je žial nízky na to aby som sa mohol uspokojiť s príjemnou ženou momentálne ... a šak mám život ešte pred sebou a momentálne toto nepotrebujem, to je aj jeden z hlavných dôvodov prečo nemám teraz nikoho ... lebo mám toho dosť všetkého
(naozaj sa ku mne hlásili ženy ,,samé od seba,, prevažne v mojom protiklade, dokonca by som z nich vedel urobiť skupinu, že s´=u si veľmi podobné) niečo na tom teda je ... no nie je to o tom že by som nebol dominantný, ja len nemám záujem byť dominantný ... chcem si len proste žiť príjemný život bez zbytočných kravín, dá sa to vôbec ?
@echoechoecho idem uz posledny krat reagovat vazne...
1. nenadavam chlapom na birdzi, len tebe ... vidis, ze by som tu nieco pisal na melancholika? (aj ked nesuhlasim s nim, aspon to nepodava ako absolutny imbecil)
2. zasukam si aj bez toho, ze by som tu "liezol zenam do riti", ono sa tomu zvykne hovorit len "slusnost" ... idiot
3. ano, prijimam len zenske nazory, urcite, ja vlastne ani jeden nazor mojich 20 kamaratov chlapskych nemam rad
4. ja si svoj image budujem na neskatukovani ako v @44 pises (ako to bol uz velky hardcore ... "zeny si ako deti", "na zenu plati tvrda ruka", "zena serie na tvoje potreby"), na tom byt slusny, zaujimavy, bystry a nemusim sa hrat na nic, nerobit ziadne hry, kalkulacie a pod. A zeny pekne maju sami zaujem.
5. hadal by si sa s hocikym kto s tebou nesuhlasi, v inych forach je to viditelne
6. prijal cudzi nazor? hmm, nechce sa mi ani scrolovat na vsetko, tu mas jeden priklad posledny: » www.birdz.sk/webka/lemontree...
(je mi jasne, ze budes picovat, ze je to zena, ale ja nerozlisujem tak obmedzene ako ty)
@erjedna@51 to ako keby si ani nepísal Ty klobúk dolu
asi mi niečo ušlo ale zatiaľ som ešte nikdy nebola kdekoľvek (podnik, bar, reštika, čokoľvek) a všímala si, či nejaký chlap nejakú balí... Svojho som si zbalila sama, a to NIE SOM emancipovaná feministka :>
@melancholik jasne, ze da... netreba sa hnat za idealom a brat zeny s rezervou, kazdy mame svoje muchy. Mozes stretnut povahovo idealnu zenu, aj tak sa buchnes zas do egoistu, ktory ta ocari... just a game... btw velky paradox, ze to niekomu pisem prave ja, nazormi sme si podobni.
@matwejo ze ta to este bavi, uz i tak si tu len na smiech
1. blud, nemozes to zredukovat len na toto forum
2.hlavne ty by si mal o slusnosti pomlcat...imbecil
3.vravel som o birzdi, o ludoch, ktorych az tak nepoznas,ale ok...s tvojim iq je zrejme, ze ti to treba vysvetlit polopate
4.zase vytrhavas veci z kontextu....v nasej konverzacii bolo zrejme, ze sa tym nemyslia vsetky...ale jasne, ty rad vytrhavas a prekrucas fakty, len aby si niekoho ponizil, lebo to ti dodava pocit hodnoty....musel si mat tazke detstvo
5.blud...jednak ony sa hadaju so mnou, lebo so mnou nesuhlasia (to je akoze ok, ale ja sa nemozem hadat s niekym, kto so mnou nesuhlasi??), a jednak netrep blbosti, klames az je to hnusne
6.je mi jasne, ze mi napises to o picovani o zenskej, aby si ma odlakal od toho, aby som picoval, ze si suhlasil so zenou, ale ano...picujem, ze vies suhlasit vacsinou len so zenou, teda pchat sa jej do riti, to uz nie je ani slusnost, ale ok, ty mas tak obmedzeny pohlad na vec, ze nesuhlas teba so mnou je ok, ale nesuhlas mna s tebou uz ako nie je, hej? to ja nemam pravo na vlastny nazor, a musim suhlasit s kazdou chobotinou, ale ty uz mozes si nesuhlasit s kym chces, hej? ty fakt debil
@method lenže aj tak podvedome každý túži po tom svojom ideály ... ale uvedomujem si že neexistuje ... ja len dúfam že raz budem mať to šťastie a tá žena bude na 60% chápať čo by som bol rád keby chápala ... to mi stačiť bude
alebo raz dospejem do bodu kedy si poviem , vysrať na to a uspokojím sa s krutou realitou sveta, že prestanem rozoberať ženský charakter ... ale dúfam že sa tak ľahko ešte nevzdám
a to že sa buchnem do egoistu je nepravdepodobné už ... alebo aspoň málo pravdepodobné už ... už som prešiel nejakými slečnami v poslednej dobe a ten ,,reakčný čas,, kedy sme sa spoznávali dovtedy pokial to malo výsť na vyššiu úroveň mi stačil aby som si stihol všimnúť ich ,,normálnosť reality,, a aby to stihlo skončiť ... niekto mi stihol aj povedať že : ,, nie si tak trochu náročný?,, ... ale je náročné nechcieť hlúpu partnerku ? podľa mňa ani nie
nestretla som sa s takýmto názorom nikdy a to poznam chalanov čo nemaju problem kamošiť sa s babami aj chalanmi aj hocikým...proste každý je v takej spoločnosti v akej sa cíti dobre. a nemusí zato nikoho baliť...
Chlape, ty by si mal vážne prestať riešiť to, čo ženy robia/nerobia, čo si myslia, o kom, o čom a kedy, a venovať sa niečomu zmysluplnejšiemu. Tzn. hocičomu inému.
Takéto zaškatuľkované múdrosti si prosím spíš klinovým písmom na hlinenú tabuľku a strč si ich do análu, kam patria.
@myschka zena, ty by si uz fakt mala prestat sa starat do druhych ludi, co robia, o co/koho sa zaujimaju, co riesia a venovat sa niecomu zmysluplnejsiemu.
Preco ta to vobec tak serie, ze som hlbavy a zamyslam sa nad tym? A vobec neskutalkujem, jasne je napisane, ze niektore, ale to ani nema cenu ti vysvetlovat, lebo ty si taka vztahovacna, ze automaticky to zaskatulkujes ty, a nie ja.
Takze ty si vytiahni z analu svoju hlinenu tabulku, a na druhu stranu si dopis svoje rady, postrehy a bludy a potom naspat si ju zastrc.
@echoechoecho neboj, ja sa venujem dosť zmysluplným veciam, do druhých sa nestarám pokiaľ nevidím prípady ako si ty, kedy mi už nedá si ústa neotvoriť.
Vzťahovačná? Absolútne nič z toho si nespájam sama so sebou, len je to dosť iritujúce pri každom zapnutí birdzu vidieť nástenku plnú tvojich "hĺbavých zamýšľaní"...
Ale máš pravdu, nestarám sa ani do teba, pointou bolo iba poznamenať, že riešiš pičoviny 8)
@myschka vidis, ze mame nieco spolocne...ja sa tiez venujem zmysluplnym veciam, pokial nevidim pripady ako tento, kedy mi uz neda usta neotvorit.
To na co chcem poukazat je, ze robime rovnake veci, len akurat ty tu picujes nad tym, ked niekto niekoho riesi, ale to, ze ty niekoho riesis je ok, pripadne nejaka fakt vynimka, alebo akakolvek falosna polahcujuca okolnost aku si vymyslis...a potom, ze mi je z tvojho zmyslania na grc
Dakujem, ale o nic vacsie picoviny, ake tu riesis ty...ze "zmysluplne veci" ...hahaha
@melancholik@47 +48 mame podobne myslienky, ako keby si mi zduse hovoril tiez mi je luto ze tie "mudre" alebo "chapave" zeny ktore my hladame sa tazko hladaju..
a ako tak citam, tak sme mali asi aj podobne byvale, lebo moja sa tiez presne takto isto spravala.. a ked som ju po rokoch trapenia konecne poslal prec z mojho zivota, lebo ma to nebavilo "vychovavat" ju, mi podakovala ze ake "ludske hodnoty", a veci som ju do zivota naucil..
čo som sa ja napočuval viet typu : ,, veľa si mi toho dal ,, a podobne ... aj ona mi veľa dala ... ale aj vzala
čo už ... pozri existuje nespočetne vela naboženstiev a siekt ... tak isto ako ja som nikdy nevidel rozumnú ženu tak isto kresťan nevidel boha ... ja asi založím náboženstvo kde bude primárna podstata viera v takúto ženu, že vôbec existuje a že je možné ju stretnúť
@melancholik inak na tu dominanciu/submisivitu vo vztahoch narazam i ja....tiez som v podstate viac dominantny ako submisiviny, ALE len vtedy, ked ma to zmysel a zalezi mi na tom....preto vacsinou vyzeram submisivne medzi kamosmi, lebo ma nebavi riesit prkotiny, ze kto co bude vyberat pit, do akeho baru si pojdeme sadnut a pod., a preto tiez sa na mna lepili zenske, ktore boli dominantnejsie, urcovali, kam pojdeme, a pod....lenze ked som to zacal brat vaznejsie, zdominantnel som, uz som ja chcel to mat pod palcom a viest kormidlo vztahu, lebo mi na tom zalezalo, a vtedy sa to furt skoncilo tym, ze sme sa vkuse hadali a zrali si nervy
@melancholik clovek sa uci zo svojich chyb, ale ako prepac, aj trojrocne decko vie, ze ked sa dotkne horuceho hrnca, tak to boli, a nespravi to znova.. -.- len niektorym zenam mozes aj 10x krat povedat, nech to nerobi, ze sa popali, a just to zopakuje -.- (napriklad.. )
tiez som si velakrat povedal, ze stareho psa novym kuskom nenaucis, a to je z isteho hladiska tiez pravda, lebo ten "typ" zeny (typ, teda co sa tyk spravania, rozumu, a z velkej casti aj zenskych hodnot), ktory bol pred par rokmi (ako ste hore spominali tie teraz 27+ rocne) a ten "typ" zeny ktory je teraz, je uplne iny, a jednoduchymi slovami to ide dolu vodou.. :/
@myschka omg...dalsia nepravdiva perla od veci ja neviem, ci si to neuvedomujes, ale teraz si tu fakt za kravu kvoli tym bludom, co tu vypisujes ved to nema ani hlavu ani patu, proste pises dost scesty, ale hlavne nech to vyzera ako z nejakej komedie
@melancholik Teda ty si mal šťastie na riadnu egoistku.. Ale inak ženy vám chlapom prejavujú náklonnosť trošku inak, ako vy nám. Napríklad ja keď chcem urobiť niečo pre môjho chlapa tak poupratujem (a on vie, že upratovanie neznášam), navarím mu, kúpim mi pivo a tak, to je asi ženský spôsob, ako vrátiť chlapovi všetko, čo pre mňa robí
Ale niektoré veci, čo si opísal robí asi každá žena, snáď každá má rada pozornosť a záujem...
A ešte no, ja som si každého chlapa, ktorého som mala zbalila sama, fuck spoločenské konvencie
@tralalibang zase aby som ju neočierňoval stale (lebo to naozaj nechcem, mala svoje chyby to áno a keď sa prejavovali tak boli dosť prehnané ale vedela ma samozrejme potešiť tiež a prejavovala mi svojim sposobom naklonnosť) ... lenže čo sa týkalo čisto toho čo som popísal, vždy si bola sebe sama prednejšia (u mňa to tak nebolo)
a veď to je fuk, dva krát do to istého nepôjdem, bol by som blázon
tak ju som ,,zbalil,, ja vlastne
(ja neviem veľmi ťažko sa mi priemeruje a popisuje niečo keď som to zažil iba raz s jednou ženou) ale, hlúposť, egoizmus a nízku empatiu spoznám u kohokoľvek
@melancholik Tak každý je zase svojím spôsobom egoista S nami ženami ťažko, ja si to aj na sebe uvedomujem Asi najhoršie je na nás (a to som si teraz v poslednej dobe riadne všimla na sebe), že občas sa správame určitým spôsobom, ale nemyslíme to tak.
pozri su aj chlapi co si myslia, ze ked zena nie je s nim, tak je urcite s niekym inym, akoby jediny ucel zeny bol sluzit chlapovi. cize nerob tu zo zien jedine takto jebnute.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
čo z toho vyplýva? nič pozitívne smerom k ženám ... mne sa takéto správanie nepáči
mám kamarátov, pekných, o ktorých viem, že si chodia užiť ako balia ženy ich, pričom akurát žiadnu z tých, ktorá ich balí, nechcú.
mám kamarátov, ktorí sú vonku, a keď nikoho nebalia znamená to aj to, že sa prišli zabaviť s ostatnými kamarátmi a nemajú chuť a potrebu nikoho baliť
mám kamarátov, pekných, ktorí ženu nebalia, lebo žiadnu nechcú.
milión dôvodov, asi sa pohybuješ v okruhu nejakých divných žien.
@melancholik vies, preto ja som bol vzdy nekonvecny, lebo suhlasim...tie spolocenske role su len taka sprosta hra, pretvarka...ono by to malo zmysel, keby obe strany mali rovnocenne postavenie, ale dnes uz zeny si vyberaju +si s gentlemanskeho spravanie (co na tom, ze ta idea bola postavena na totalnej submisivite a poslusnosti zeny muzovi, a on jej vlastne touto cestou len daval najavo naklonnost), a z emancipacie (co z toho, ze sa pohlavia maju zrovnopravnit, ale este nevidim, ze by ku mne chodili nejake zaujimave zenske, ktore by ma zabavali, sem-tam obsluzili a pod., podrzali dvere a pod).
Vlastne zeny len ocakavaju, ze muz bude hrat podla pravidiel, budes ju balit v znamej sekvencii a ona to len bude vyuzivat, a ked uz nebude ta viac chciet, tak ta jednoducho zastavi a papa. Mnohe zeny sa aj spoliehaju na to, ze ked trosku zacnu flirtovat s muzom, tak ho budu moct nejako vyuzit (na vypomoc so stahovanim trebars, ale aj s nakupom drinkov a pod.) A ked niekto, ako ja, ma tieto veci na haku, tak zrazu uz nemozem byt normal, pretoze uz sa nemozu so mnou hrat
to ze ony si medzi sebou pritakavaju ake su pekne, tak neznamena, ze su pekne aj pre chlapov vela si o sebe myslia niektore baby
@krasomil ale maju, vedia kalkulovat chladnokrvenjsie ako muzi, len sa hraju na blbinky, a ak ich odhalis, tak ta zacnu hned urazat ako tuna @bebekex , lebo si trafil klinec po hlavicke
@likjul a myslis si, ze vsetky zeny, ktore nie su neverne, by aj take zostali, keby nemali strach z odhalenia?
Moj koment bol mysleny tak,ze mat potrebu riesit taketo veci je podla mojho nazoru picovina a strasne zovseobecnovanie
Ked ti ohrdnuta pekna zenska povie ze si gay tak to este neznamena ze si to naozaj mysli, len si proste urazil jej ego, tak ti to potrebuje vratit.
Snazit sa precitat druhych je zbytocna strata casu, kazdy by mal mysliet v prvom rade sam za seba, ist si svoje a neriesit picoviny.
@kittyboo najkrajsia, najinteligentnejsia, najmudrejsia, najzaujimavejsia a hlavne najvtipnejsia zena birdzu sa ozvala
@xxar3s na tom ohrdnutom egu moze nieco byt
a nehovorím o všetkých ženách, hovorím o hlúpych, nevyspelých ženách ktorých je veľmi veľa ... a ako ženy dospievajú rýchlejšie mám pocit že vnútorne vyzrievajú dosť neskoro a niektoré vôbec ...
pretože takéto správanie má napríklad 10 ročný chlapec ktorý keď nedostane svoju hračku tak sa rozplače a bude rozhadzovať rukami, ale keď dostane lízatko tak sa usmeje a objíme ťa ... nepripomína ti to niečo ? mne dosť
to,ze sa pohybujes v takych kruhoch je uz tvoj problem
robit jadrovu fyziku z niecoho co vobec take nie je...
zakladat o tom 45 for mesacne
nabuduce "bal" zenu tak, ze jej povies tieto picoviny, aspon si deva usetri robotu s tebou
@narazuvzdornaa este dobre, ze uz vsetci vieme, ze patris medzi take hlupe zenske
a ked sa chceme vzrusit, tak chodime na futbal, volejbal, basketbal kde hraju upoteni svalnati chlapi
oo...robit sa mudrym, ked si hlupym, to ti ide...nabuduce mi napis aspon 10 komentov, kde mi das zase nejaku radu totalne odveci alebo vies co, chod do telky a maj svoju relaciu s mudrymi radami, aby si pomahal ludstvu
čo sa týka pohlavných kalkulačných možností a výhod, vedú ženy o tom sa nedá hádať predsa (spoločnosť nefunguje už tak že vonku príde muž a strhne ženu k zemi a pretiahne ju) - spoločnosť dnes funguje už tak že len žena si vyberá skutočne komu dá ... ona je rozhodujúci článok ktorý povoľuje fyzické a psychické splynutie, rozhodovatel ... a daj do ruky žene takúto zbraň, čo sa z nej stane? pokiaľ je slabá tak hlúpa žena, nič iné
"@narazuvzdornaa este dobre, ze uz vsetci vieme, ze patris medzi take hlupe zenske Hehe"
"@bebekex nie, praveze zakomplexovanost je tvoj problem, a nemusis sa hned priznavat, ze patris k takym zenam"
"@kittyboo najkrajsia, najinteligentnejsia, najmudrejsia, najzaujimavejsia a hlavne najvtipnejsia zena birdzu sa ozvala"
a to ani nejdem niekam dalej ...
ja tu zenam na birdzi nenadavam, ked nesuhlasia s mojimi skvelymi a uzasnymi progresivnymi pozorovaniami o nich samych ...
nevies o zenach nic, nevies sa spravat, nevies prijat ine nazory, spominas tu stale nejake "baby",peniaze,skatulky na ludi,obmedzeny pohlad na svet a podobne idiotiny
vsetko co pises tu je totalne odveci
a nezabudni si zalozit relaciu o opustenych muzoch co sa bude volat "poradna odbornika na zeny"
pokrytec
a s tym uspokojovanim potrieb - ano, su sebecke, maloktora zena je stedra, maloktora zena by sa vzdala pohodlia, bohatsva, a rozdala nieco chudobnym...chlapov ma len na uspokojovanie jej potrieb, ona serie na tvoje potreby---ak jej nedas, co chce, zacne byt hnusna, ak jej das as prilis casto, prestane si to vazit...a dost na zeny plati tvrda ruka, a vediet sa vyhadat krikom, nie argumentami, tomu zeny nechapu
ty sa nevies spravat, nepoznas bazeň, nedokazes prijat cudzi nazor (teda ak to nie je zensky nazor), pises tu neuveritelne chobotiny a pchas sa zenam neuveritelne do riti, a este sa tu budes hrat na nejakeho slusniaka? ved si slizky, falosny ritolez, ktory si svoj image buduje na urazani druhych chlapov....videl si, ze by som tu v tomto fore hadal s chlapmi? nie, iba ty si jediny, lebo si zena v muszkom tele, ked clovek nesuhlasis tebou, uz automaticky nesuhlasi s nikym---za zobud, na teba z vysoka seriem, lebo nie si pupok birdzu....aha tu ti ukazem, ze viem prijat cuzdi nazor, ale nie ten tvoj chory: @7 @16 @17 a kopu dalsich...ale nie, to ked nesuhlasim s kazodu kravinou, tak uz globalne nesuhlasim s nicim, hej? ty si taky hnusny a arogantny clovek, ale fakt....kedy si ty prijal cuzdi nazor? daj mi priklad?
to je vlastne aj dôvod prečo muži nevedia kde robia chybu, čo robia zle, prečo im vzťahy nevychádzajú a prečo sa k nim ženy správajú ako správaju ... pretože aj muži chcu niečo dostávať ,,nezištne,, od žien ... no to je utópia ...
ja by som sa mojej bývalej aj rozdal, keĎ bola utrápená alebo smutná ... a nezáležalo od toho či mne je zle alebo nie, ja som si vždy snažil dať s mojimi pocitmi rady a snažil som sa jej byť tým čo potrebovala ... a čo sa stalo na oplátku keď ona bola na dne a ja som napríklad niečo potreboval ? nič ... vôbec nič ... bola nervózna a dostal osm sa len výčitiek ... pochopeniu len vtedy ak som jej niekedy vysvetlil aké egoistické je to všetko ako sa chová (keď sa tak chovala)
stačí mala chyba totiž, stačí ak má muž problém a neuspokojí požiadavky ženy, dlhodobejšie (aj keď ten muž a to hneď nemôže alebo má iné starosti) žena mu pravdepodobne len pridá a v najhoršom ho znenávidí a opustí ... pretože je lenivá a neschopná sa vcítiť ...
viem že také nie sú všetky, ale kde sú tie rozvážne a dospelé ženy? kde sú ? čítam totiž o nich len príbehy a vytváram si ilúzie o takých stvoreniach pravde je ale taká že je to ako s bohom nikto ho nikdy nevidel tak ako takúto ženu
všetko je to o tom že odmalička je žena vedená do role ktorá je tisícročia všepovaná do psoločnosti ... to my sami vychovávame so žien takéto príšery ... preto osm si uvedomil že vlastne hladať v priemere je bláznovstvo ... ja potrebujem výlučne odchýlku z normálnosti žien ... potrebujem chorú a rozumnú ženu ktorá toto pochopí a nebude sa chovať ako krava
možno som len naivný blázon a verím niečomu a chcem niečo čo vlastne ani neexistuje ... ale ja sa tejto hry zučastňovať nechcem
poprípade sa veľmi slušného d dobrého muža ak má priateľku a preto im ani nepochváli oblečko
ale vies, v akom prostredi sa pohybujes, taki ludia tam budu, rozsir si obzory a najdes aj tie zeny, ktore su stedre, nepotrebuju bohatstvo v zivote, nepotrebujes na ne ist s krikom a vedia si vazit vsetko, vedia sa ti odovzdat a skutocne ta milovat.
@erjedna to je pravda, nikdy som nespoznal zenu, s ktorou by som si realne vedel predstavit dlhodoby vztah. Ono po case sa ukaze natura zeny, a hned ma to prejde....a kde su take zeny, ak mi vies povedat?
@sushivo mozno, ale nie vsetky
@cobra ale niektore su take...ze si myslia, ze kazdy jeden chlap si furt vodi nejake zenske domov, a ked nie, tak je teply
no neverím tomu že všetky mladé ženy musia byť vyslovene hlúpe a chcejúce dostávať neustálu pozornosť výnimočnosti ... ale máš pravdu, u starších žien (27+) som si všimol výrazný rozdiel ... mám vzorku len nejakých 3roch, 4roch žien s takýmto vekom takže sa mi to ťažšie hodnotí ale v podstate to platí ... a môj vek je žial nízky na to aby som sa mohol uspokojiť s príjemnou ženou momentálne ... a šak mám život ešte pred sebou a momentálne toto nepotrebujem, to je aj jeden z hlavných dôvodov prečo nemám teraz nikoho ... lebo mám toho dosť všetkého
(naozaj sa ku mne hlásili ženy ,,samé od seba,, prevažne v mojom protiklade, dokonca by som z nich vedel urobiť skupinu, že s´=u si veľmi podobné) niečo na tom teda je ... no nie je to o tom že by som nebol dominantný, ja len nemám záujem byť dominantný ... chcem si len proste žiť príjemný život bez zbytočných kravín, dá sa to vôbec ?
1. nenadavam chlapom na birdzi, len tebe ... vidis, ze by som tu nieco pisal na melancholika? (aj ked nesuhlasim s nim, aspon to nepodava ako absolutny imbecil)
2. zasukam si aj bez toho, ze by som tu "liezol zenam do riti", ono sa tomu zvykne hovorit len "slusnost" ... idiot
3. ano, prijimam len zenske nazory, urcite, ja vlastne ani jeden nazor mojich 20 kamaratov chlapskych nemam rad
4. ja si svoj image budujem na neskatukovani ako v @44 pises (ako to bol uz velky hardcore ... "zeny si ako deti", "na zenu plati tvrda ruka", "zena serie na tvoje potreby"), na tom byt slusny, zaujimavy, bystry a nemusim sa hrat na nic, nerobit ziadne hry, kalkulacie a pod. A zeny pekne maju sami zaujem.
5. hadal by si sa s hocikym kto s tebou nesuhlasi, v inych forach je to viditelne
6. prijal cudzi nazor? hmm, nechce sa mi ani scrolovat na vsetko, tu mas jeden priklad posledny:
» www.birdz.sk/webka/lemontree...
(je mi jasne, ze budes picovat, ze je to zena, ale ja nerozlisujem tak obmedzene ako ty)
aha, suhlasim s @51 ... a je to chlap
asi mi niečo ušlo ale zatiaľ som ešte nikdy nebola kdekoľvek (podnik, bar, reštika, čokoľvek) a všímala si, či nejaký chlap nejakú balí... Svojho som si zbalila sama, a to NIE SOM emancipovaná feministka :>
1. blud, nemozes to zredukovat len na toto forum
2.hlavne ty by si mal o slusnosti pomlcat...imbecil
3.vravel som o birzdi, o ludoch, ktorych az tak nepoznas,ale ok...s tvojim iq je zrejme, ze ti to treba vysvetlit polopate
4.zase vytrhavas veci z kontextu....v nasej konverzacii bolo zrejme, ze sa tym nemyslia vsetky...ale jasne, ty rad vytrhavas a prekrucas fakty, len aby si niekoho ponizil, lebo to ti dodava pocit hodnoty....musel si mat tazke detstvo
5.blud...jednak ony sa hadaju so mnou, lebo so mnou nesuhlasia (to je akoze ok, ale ja sa nemozem hadat s niekym, kto so mnou nesuhlasi??), a jednak netrep blbosti, klames az je to hnusne
6.je mi jasne, ze mi napises to o picovani o zenskej, aby si ma odlakal od toho, aby som picoval, ze si suhlasil so zenou, ale ano...picujem, ze vies suhlasit vacsinou len so zenou, teda pchat sa jej do riti, to uz nie je ani slusnost, ale ok, ty mas tak obmedzeny pohlad na vec, ze nesuhlas teba so mnou je ok, ale nesuhlas mna s tebou uz ako nie je, hej? to ja nemam pravo na vlastny nazor, a musim suhlasit s kazdou chobotinou, ale ty uz mozes si nesuhlasit s kym chces, hej? ty fakt debil
alebo raz dospejem do bodu kedy si poviem , vysrať na to a uspokojím sa s krutou realitou sveta, že prestanem rozoberať ženský charakter ... ale dúfam že sa tak ľahko ešte nevzdám
a to že sa buchnem do egoistu je nepravdepodobné už ... alebo aspoň málo pravdepodobné už ... už som prešiel nejakými slečnami v poslednej dobe a ten ,,reakčný čas,, kedy sme sa spoznávali dovtedy pokial to malo výsť na vyššiu úroveň mi stačil aby som si stihol všimnúť ich ,,normálnosť reality,, a aby to stihlo skončiť ... niekto mi stihol aj povedať že : ,, nie si tak trochu náročný?,, ... ale je náročné nechcieť hlúpu partnerku ? podľa mňa ani nie
napr. mne by nikdy nenapadlo takto to vnimat, chlapi co nebalia kazdu onu, maju aspon nejaku hodnotu
ale fakt, toto..
Takéto zaškatuľkované múdrosti si prosím spíš klinovým písmom na hlinenú tabuľku a strč si ich do análu, kam patria.
Preco ta to vobec tak serie, ze som hlbavy a zamyslam sa nad tym? A vobec neskutalkujem, jasne je napisane, ze niektore, ale to ani nema cenu ti vysvetlovat, lebo ty si taka vztahovacna, ze automaticky to zaskatulkujes ty, a nie ja.
Takze ty si vytiahni z analu svoju hlinenu tabulku, a na druhu stranu si dopis svoje rady, postrehy a bludy a potom naspat si ju zastrc.
Vzťahovačná? Absolútne nič z toho si nespájam sama so sebou, len je to dosť iritujúce pri každom zapnutí birdzu vidieť nástenku plnú tvojich "hĺbavých zamýšľaní"...
Ale máš pravdu, nestarám sa ani do teba, pointou bolo iba poznamenať, že riešiš pičoviny 8)
To na co chcem poukazat je, ze robime rovnake veci, len akurat ty tu picujes nad tym, ked niekto niekoho riesi, ale to, ze ty niekoho riesis je ok, pripadne nejaka fakt vynimka, alebo akakolvek falosna polahcujuca okolnost aku si vymyslis...a potom, ze mi je z tvojho zmyslania na grc
Dakujem, ale o nic vacsie picoviny, ake tu riesis ty...ze "zmysluplne veci" ...hahaha
a ako tak citam, tak sme mali asi aj podobne byvale, lebo moja sa tiez presne takto isto spravala.. a ked som ju po rokoch trapenia konecne poslal prec z mojho zivota, lebo ma to nebavilo "vychovavat" ju, mi podakovala ze ake "ludske hodnoty", a veci som ju do zivota naucil..
čo som sa ja napočuval viet typu : ,, veľa si mi toho dal ,, a podobne ... aj ona mi veľa dala ... ale aj vzala
čo už ... pozri existuje nespočetne vela naboženstiev a siekt ... tak isto ako ja som nikdy nevidel rozumnú ženu tak isto kresťan nevidel boha ... ja asi založím náboženstvo kde bude primárna podstata viera v takúto ženu, že vôbec existuje a že je možné ju stretnúť
tiez som si velakrat povedal, ze stareho psa novym kuskom nenaucis, a to je z isteho hladiska tiez pravda, lebo ten "typ" zeny (typ, teda co sa tyk spravania, rozumu, a z velkej casti aj zenskych hodnot), ktory bol pred par rokmi (ako ste hore spominali tie teraz 27+ rocne) a ten "typ" zeny ktory je teraz, je uplne iny, a jednoduchymi slovami to ide dolu vodou.. :/
a take nabozenstvo/sektu by som velmi rad prijal
Ale niektoré veci, čo si opísal robí asi každá žena, snáď každá má rada pozornosť a záujem...
A ešte no, ja som si každého chlapa, ktorého som mala zbalila sama, fuck spoločenské konvencie
a veď to je fuk, dva krát do to istého nepôjdem, bol by som blázon
tak ju som ,,zbalil,, ja vlastne
(ja neviem veľmi ťažko sa mi priemeruje a popisuje niečo keď som to zažil iba raz s jednou ženou) ale, hlúposť, egoizmus a nízku empatiu spoznám u kohokoľvek