Nie ale pár krát od toho nebolo ďaleko
Raz som na dovolenke dostal niečo čo sme vyhodnotili (s urológom na telefóne) ako zápal prostaty, strašne ma bolelo medzi zadkom a mieškom... a erekcia neskutočne bolela (a just mi stál furt aj keď som od bolesti jačal), potom som mal z toho zimnice a horúčky a celé zle.
Frajerka sa dočítala že pomáha masáž prostaty ale moc nie som na také som dal prednosť antibiotikám
A akože za mládí v časoch experimentovania som si už všeličo skúšal strčiť do zadku aby som zistil že "what's the fuzz about", ale asi ako @1... Nič príjemné som nepociťoval.
@salora tak ja som mal na rozdiel od wewa v riti vela vtakov a dilda a prsty a jazyky a neviem co ale nikdy som nemal orgazmus ani nabeh na neho len neuveritelnu chut ist sa vystat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Raz som na dovolenke dostal niečo čo sme vyhodnotili (s urológom na telefóne) ako zápal prostaty, strašne ma bolelo medzi zadkom a mieškom... a erekcia neskutočne bolela (a just mi stál furt aj keď som od bolesti jačal), potom som mal z toho zimnice a horúčky a celé zle.
Frajerka sa dočítala že pomáha masáž prostaty ale moc nie som na také som dal prednosť antibiotikám