Ja som s tým začal preto aby som mal veľa peňazí,no peniaze skôr odbúdali ako pribúdali ... A hlavne,ja sa venujem najmä kulturistike a tam bol veľký problém,že som už nemohol byť viac " nabúchaný " tak som to nechal tak už úplne...
Tá cynická poznámka mierila na väčšinu takejto produkcie, s ktorou sa stretávam na nejakých plagátoch a podobne. Ja tam vidím ľudí, ktorých živobytím je tváriť sa narcisticky.
Práve som si dal pre zaujímavosť do googlu "male model" a ... naskytol sa mi veľmi zaujímavý pohľad teda ...
@tunidlo hej, ale to je súčasť ich práce, tváriť sa nejak, aby zaujali, upozornili na seba, na základe toho si ich potom vyberajú. určite by na to nemal každý žalúdok, ani dostatok "narcistických sklonov", ale netreba hneď všetko škatuľkovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@prasaman presne preto je tam tá zátvorka inak
@tunidlo ale nemusí ísť výhradne o narcizmus, je to práca ako každá iná, len tam inak využívaš svoje telo
Nemusí, to je pravda.
Tá cynická poznámka mierila na väčšinu takejto produkcie, s ktorou sa stretávam na nejakých plagátoch a podobne. Ja tam vidím ľudí, ktorých živobytím je tváriť sa narcisticky.
Práve som si dal pre zaujímavosť do googlu "male model" a ... naskytol sa mi veľmi zaujímavý pohľad teda ...
Áno presne tak, je to súčasť ich práce, čo je dôvod, prečo by som to robiť nechcel.
A neviem, čo myslíš pod škatuľkovaním, nezdá sa mi, že by som niekoho škatuľkoval.