Poznám páry, kde muž nemá poňatia, kedy má žena krámy. Čo je podľa mňa divné, keďže si ona vždy počas toho vymýšľa kadejaké výhovorky, aby nechcel sex.
keď mám priateľku, tak to obvykle viem, dokonca časom som aj tak nejak intuitívne začal získavať prehľad o tom intervale a nemusel som to odhadovať podľa správania/pýtať sa/nemuselo mi to byť povedané
@greyness nemusíš hneď zo mňa robiť dementa kvôli mojim názorom, mne je celkovo strašne nepríjemný takmer akýkoľvek telesný kontakt s ľuďmi aj mimo krámov, preto nechápem....
on dokonca už aj šípi, kedy na mňa idú krámy, lebo pol dňa preplačem, a on mi potom ide kúpiť čokoládu ale na druhej strane aj ja viem, kedy má krámy on!
ok, tak aby si to pochopila správne, ja to zopakujem inými slovami - dotyk od priateľa je asi trošeno rozdiel ako dotyk od človeka, ktorý ti nie je až tak fyzicky/duševne blízky, hoci je to aj tvoj kamoš.
Ja som strasna b*tch ked na mna lezu kramy, naladova a hnusna az strach. Najradsej bych len mala sex a citala knihy, a ked nevyda som frustrovana. Paul presne vie, neda sa nevsimnut si to na mne.
akoze ja nie som hnusna vobec, teda vas furie neradno vtedy stretnut : vcera akurat som zaliezla do postele sa nedalo , otras a nieto este hucat kade tade.
Keďžž som po piatich mesiacoch dostala krámy, tak to hneď musel vedieť odo mňa. Ale inak aj môj bývalý a najskôr to bude aj u priatela čo mám teraz, tak mu to najskôr oznamovať budem, časom na to možno bude dochádzať aj sám. Jednak, že ma v tom čase bolí celá kostra alebo som úchylná veľmi, alebo som strašne naštvaná za všetko, ale väčšinou tichá a mám vraj vyplašený výraz..a nechcem jesť.
Vie lebo mam boli brusko a ked sme spolu tak ma hladka a mojka lebo mi je strasne zle a pomaha mi to.. A neviem sak hadam je to normalne ved to je bezna vec.. Preco by som to tajila O.o
si to zapamatal, ze vzdy tak nejak okolo zaciatku mesiaca, takze vie ale nemam ziadny problem mu to povedat, radsej to aj urobim, aby vedel ze ked budem na neho hnusna tak za to az tak velmi nemozem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ako je to u vás?
teda nieže by ovládal môj menštruačný cyklus ale zväčša mu to oznámim lebo ma bolí brúško a on mi ho potom hladká
možno časom pochopíš alebo ani nie ako si tu všímam tvoje niektoré názory
dotyk od cudzieho človeka je asi trošeno rozdiel ako dotyk od priateľa.
ok, tak aby si to pochopila správne, ja to zopakujem inými slovami - dotyk od priateľa je asi trošeno rozdiel ako dotyk od človeka, ktorý ti nie je až tak fyzicky/duševne blízky, hoci je to aj tvoj kamoš.
je to takto lepšie na pochopenie pointy?
A k téme, áno, vie to, lebo stále fňukám čo všetko ma bolí.
našťastie nemám vtedy žiadne výkyvy nálady (za to asi môže nadbytočný prísun čokolády :3 ) lebo by sa na ten týždeň vyparil
poznala som par kde chalan vyslovene odmietal akekolvek info o menstruacnom cykle svojej priatelky.. weirdo..