neviem cim to je ale v mojom (dost hulicskom) okoli je asi 90% chalanov co poznam doslova zavislych na trave (ano aj ja by som bola najradsej zastancom toho ze to nie je mozne,ale bohuzial moje okolie mi dokazuje opak).zaujmave je na tom vsak to ze ziadne
je to u mňa podobne,, skoro rovnaké.. skoro každý v mojom okolí húli (a žiaľ, keby len to) pravidelne a vlastne stretávam sa väčšinou len s chalanmi ale ja s kamarátkou čo chodievame von nehúlime
nie nenuti a netvrdim ze vsetci ti ludia patria do okruhu mojich blizkych znamych...len nechapem ten nepomer medzi zavislymi chalanmi a babami...preco je to tak..nie som nespokojna so spolocnosotu v ktorej zijem a medzi ludmi ktorymi sa obklopujem..keby som tak to zmenim...zaujma ma to v ciste teoretickej rovine (s vynimkou istych obcasnych emocnych nezrovnalosti ked sa jedna o blizku/milovanu...ano specifikujem to na milovanu, osobu)
@firestorm kebyže nechcem, tak sa v tej spoločnosti nepohybujem a to som kde povedala, že nič nerobia, len húlia? O_o si najprv poriadne prečítaj, čo som napísala a potom múdruj
no jedine psychicky su závislí na tom haha, čiže ak im život nič lepšie neponukne húlia o sto6 taký je stereotip bud a idu ludia sfajcit alebo opiť a jto mam tak isto baby skoro žiadna nie ale typi prevárajú (takmer) všetci
keby namali love alebo odkiaľ zohnať neboj, bez problémov by vydržali aj bez nej. asi nemajú čo lepšie na robote, nudia sa tak takto vypĺňajú čas.
niekedy je to sranda skúsiť si činnosti bežného dňa v dyme ale zas dennodenné húlenie od rána do večer je sprostosť a kazíš si čaro toho občasného stavu. a potom z toho osprostejú....
morálne bezúhonný budeš celý dospelácky život (z núdze cnosť), keď budeš makať v zamestnaní, aby si uživil rodinu, splatil hypotéky a deťom zaplatil štúdium, nezvýši ti čas na zábavu.
ale jasne, sú aj typy, čo po zábave , experimentovaní a zakázanom ovocí netúžia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
tak to chalani nedokazu s triezvou hlavou vykryvat tak si radsej pichaju marihuanu do slabin
a teplý sused sa ráta za chlapa alebo za babu (keďže ide o psychiku ten hulí jak ďábel
Všade všetci húlia a ja si musím držať momentálne čistú hlavu,poviem ti,je to hardcore - -
-.-
v tom prípade sa obloklopuješ asi nie moc vhodnými ľuďmi ak s tým máš problém že hulia
@n0win0u jj dosť hardcore vydržať ,,,si predstav že máš toho kopu v šuplíku vedľa seba
ale vlastne som poznala aj jednu babu pravidelnú, len tá mala už cez 40
ak existuješ, ozvi sa skočíme na brko a pokecáme na káve
Zmen spolocnost a zrazu zistis, travu fajci 10% ludi z tvojho okolia. Budes preto zakladat fora??
kde bydlíš?
aký by asi bol ich trest?
keby namali love alebo odkiaľ zohnať neboj, bez problémov by vydržali aj bez nej. asi nemajú čo lepšie na robote, nudia sa tak takto vypĺňajú čas.
niekedy je to sranda skúsiť si činnosti bežného dňa v dyme ale zas dennodenné húlenie od rána do večer je sprostosť a kazíš si čaro toho občasného stavu. a potom z toho osprostejú....
mladosť je o experimentovaní, kedy skúsiť všetko zakázané?
ľutujem tých, čo len doma sedia a do compu čumia a myslia si, že sú morálne bezúhonní.
a čo baby - čo nehúlia, ale slopú viac jak chlapi?
@3 - ty si to vystihol
o kom hovoríme? o tom, kto doma sedí?
podľa mňa mladosť je pochabosť.
morálne bezúhonný budeš celý dospelácky život (z núdze cnosť), keď budeš makať v zamestnaní, aby si uživil rodinu, splatil hypotéky a deťom zaplatil štúdium, nezvýši ti čas na zábavu.
ale jasne, sú aj typy, čo po zábave , experimentovaní a zakázanom ovocí netúžia.
100ľudí, 100chutí.