By ma zaujimalo co si viac viete predstavit byť vysokí ale chudy alebo byť mikro ale byť namakany, tých 80 kg by boli svaly všetko...
Ja si neviem predstavit ani jedno takže nebudem hlasovat...
Celkom jednoznacne. 190cm je fajn vyska a keby som vazil iba tych 50kg zacal by som na sebe makat aby som pribral- takze by som sa nakoniec prepracoval k skvelej postave... avsak keby som mal iba 150cm- s tym nepohnes. Proste ta vyska je podpriemerna a nic sa s tym robit neda, takze aj keby som skorigoval to BMI stale by som bol malinky.... s vyskou nespravis nic a v moznosti za ktoru som hlasoval je ta vyska v poriadku narozdiel od ostatnej moznosti...
@moonbeam no mala som tam aj "husy"
a tiež nejaké jedno veľké písmeno mi ušlo a slovo "všeliaké" tam bolo asi 3x a nevedela som, že sa to píše s j "všelijaké"
@mightysheep podľa mňa výška okolo 180cm je v poho.....sám mám 180 a som spokojný, nechcem byť nižší, ani vyšší, ale keby si musím vybrať, medzi nižším a vyšším, tak radšej ten vyšší...ale celkovo si myslím, že byť nadpriemerný vo výške nie je nejaká extra výhra, skôr naopak...
@puco90 No ano ja som to myslel skor tak ze... ked mas 190 tak niesi "vynimocny alebo divny" proste 190cm ma vela chlapov.... ale kto ma 150cm? Chapes, pre chlapa je horsie ked ma 150 cm lebo sa na neho pozeraju ako na "divneho" aspon aj to tak vidim... navyse taky chlap moze mat potom aj pocity menejcennosti... proste vyska 190 je vyhodnejsia ako 150... ja mam 187 a tiez by som asi viac uz nechcel.... al radsej by som mal 200 ako 150.
@mightysheep tak to áno, radšej viac než menej a myslím si, že okolo tých 180 cm a viac je to v pohode...ale výška nie je všetko, poznám chalana, ktorý má o niekoľko cm viac než ja, ale ruky má kratšie
@mightysheep a ďaľšia vec, lepšie je byť podľa mňa namakanejší a menší, respektívne mať širokú postavu a byť menší, ako úzku a vysokú....ono je pravda, že s telom sa dajú robiť divy, ale niekedy ťa genetika nepustí.
Tak ja mám 16 a mám okolo 160cm, takže preto som dal radšej možnosť byť chudý a vysoký, lebo poznám ten pocit byť krpatý. Keď som chudý, tak ľahko priberiem, ale keď krpatý, tak je to dosť naprd.. Mimochodom, mám okolo 50kg..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ja si neviem predstavit ani jedno takže nebudem hlasovat...
"Mal by si radšej hrubší penis a menší žaluď?"
"Mal by si radšej tenší penis a väčší žaluď?"
áno, ale tú chybu chápem, mala som ju raz v diktáte
moja prvá 4
A z malých namakaných si robia ešte väčšiu p*ču ako keby bol malý a chudý.. aspoň v ľudia v mojom okolí.
a tiež nejaké jedno veľké písmeno mi ušlo a slovo "všeliaké" tam bolo asi 3x a nevedela som, že sa to píše s j "všelijaké"
keby 170 cm by to bolo relativne fajn porovnanie.
@miraculeux nieco medzi tym... 1,5 m a 50 kg
ale aj tak si myslím, že skôr naberieš váhu ako vyrastieš