Prosim vas kde v bratislave sa da kupit chutny biely chlieb? Idealne bez rasce.
U babky na dedine predavaju chleba, ktory je radost jest a toto tu je hroza. Cesto je nedokysnute, mrvi sa to, smrdi umelinou, krajce su male, musim si odrezat 10 aby som sa najedol.
Skús určite Terno. Ale len také tie väčšie predajne. Chlebík vonia, je strašne chutný, dá sa jesť aj úplne sám, kôrčička je chrumkavá a chutná. Aspoň dúfam, že je to stále tak, ja som v Terne už dosť dlho nenakupovala.
V terne majú fajn výber ale pokiaľ viem tak skôr také tie "fancy" chleby, semienkove atď. Na normalnom obyčajnom bielom chlebe si máloktorý reťazec dá záležať skúsila by som nejakú malú pekáreň skôr, jeden maličký stánok úplne top je v tržnici na trnavskom mýte, majú tam úžasné pečivo. Fakt odporúčam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
U babky na dedine predavaju chleba, ktory je radost jest a toto tu je hroza. Cesto je nedokysnute, mrvi sa to, smrdi umelinou, krajce su male, musim si odrezat 10 aby som sa najedol.