Absolutne neviem co maju vsetcia proti tomu, par dekad dozadu to bolo uplne normalne az kym neprisiel marketing firiem vyrabajucich ziletky. Podla mna je super ak je baba natolko sebavedoma ze je ochotna ostat "naturally beautiful" a ist proti prudu.
to je pekné a hovorí ti niečo aj vývoj spoločnosti s ohladom na hygienu ? či to vynechávame úplne ? ... (ne)ochlpenie dnes nespadá len čisto do módnych záležitostí ... aj keď určite v tom hral úlohu aj vývoj telesnej estetiky k tej hygiene samozrejme .. nie len marketing, to si myslím že je uplne na poslednom mieste
@melancholik k tej hygiene - sa mi paci ako strasne to nou vsetci zaobaluju, hlavne na pazuchach, nuz tam sa ti moze aj diera spravit od tej nehygieny ak to neoholis btw verim ze vsetko toto su len marketingove veci podla mna, samozrejme ako kazda bezna zena tomu podlieham, ale napr. u muza...omg
moj expriatel napriklad vobec nikdy v zivote nepouzival antiperspirant a tym ze si tam naozaj nikdy v zivote nepatlal ziadne aluminia ci co za chemicke hovadiny to obsahuje, aj jeho pot - kedze samozrejme dodrziaval vsetku potrebnu hygienu normalne prirodnym mydlom a vodou - nikdy nesmrdel, naozaj nikdy...ja sama som sa tomu cudovala tak som to sledovala a naozaj. takze holenie a vsetky tieto chemicke vecicky co si tak s radostou vsade davame lebo chceme byt "hygienicki" su v skutocnosti podla mna omnoho viac na skodu.
@savvym noo neviem ci usetris, prirodne mydla nie su uplne lacna zalezitost, teda ak sa chces vyhnut tej chemii....ak ti je to jedno a moze byt aj mydlo z drogerky tak skvelo a velmi dlho vonia protex mlieko a med, a je aj antibakterialne cize teoreticky moze mozno trochu pomoct aj pri nepoteni...hadam len ako laik.
@willbebetter no ono už chapem kam mieriš a asi som trochu inak inak myslel ten moj koment ako si ho pochopila ... tu nejde len o zápach, ale o fakt že neoholené podpazušie je náchylné viac na baktérie aj napriek umývaniu a viac na zachytávanie potu ... niekam tam som mieril tym čo osm písal ..
a smaozrejme je pekné že tvoj priatel nesmrdel aj ked nepoužíval chemické prípravky a často sa neholil
Protex mlieko a med, kuknem v drogérke, ja teda neviem veľmi v Írsku kde môžem čo kúpiť čo sa týka vôní, chodím stále do toho istého obchodu. @willbebetter
Máte vy problémy. Ako by bol problém spraviť 2 x po tri štyri ťahy žiletkou.
Ak už je niekto taký skalný naturalista, nechápem prečo rovno nechodí nahý a nečúra vonku do kríkov.
Mne neoholené pazuchy prídu nechutné aj na chlapoch, na ženách ani nevravím. Z estetického hľadiska je to úplny bľuvajz. A nepríde mi to ako sebavedomie neholiť sa, skôr ako lenivosť a zanedbávanie starostlivosti o seba. Veď to trvá dokopy 30 sekúnd oholiť si pazuchy. Nohy si už holiť nikto nemusí, ale keď žena zdvihne ruku a pod ňou dažďový prales, napne ma.
nemam nic proti chlaptym pazucham, pokial nesmrdia ovsem ze, poznate to ked ste v mhd, a vsade smrad, teraz v zime je to aspon lepsie, ked sa ludia tolko nepotia, inac odporucam sa sprejovat, tu mate zlavu vy smradosi » www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@melancholik k tej hygiene - sa mi paci ako strasne to nou vsetci zaobaluju, hlavne na pazuchach, nuz tam sa ti moze aj diera spravit od tej nehygieny ak to neoholis btw verim ze vsetko toto su len marketingove veci podla mna, samozrejme ako kazda bezna zena tomu podlieham, ale napr. u muza...omg
moj expriatel napriklad vobec nikdy v zivote nepouzival antiperspirant a tym ze si tam naozaj nikdy v zivote nepatlal ziadne aluminia ci co za chemicke hovadiny to obsahuje, aj jeho pot - kedze samozrejme dodrziaval vsetku potrebnu hygienu normalne prirodnym mydlom a vodou - nikdy nesmrdel, naozaj nikdy...ja sama som sa tomu cudovala tak som to sledovala a naozaj. takze holenie a vsetky tieto chemicke vecicky co si tak s radostou vsade davame lebo chceme byt "hygienicki" su v skutocnosti podla mna omnoho viac na skodu.
a smaozrejme je pekné že tvoj priatel nesmrdel aj ked nepoužíval chemické prípravky a často sa neholil
Ak už je niekto taký skalný naturalista, nechápem prečo rovno nechodí nahý a nečúra vonku do kríkov.