ja si holím lýtka denne a stehná tak max. raz do týždňa, aj to len tak námatkovo. som nikdy nechápala pokadiaľ sa tie stehná vlastne holia a kde už začína riť. lebo potom by som mala oholiť si možno aj riť. a keď si oholím riť, prečo nie aj chrbát?
počula som priveľa desivých príbehov o ženách, čo si holili stehná žiletkou.
Takže preferujem vosk raz za čas. Inak mi tam (svetlé) chĺpky nevadia, na dotyk je to oveľa príjemnejšie ako časom tie stvrdnuté čerstvo vyrastajúce oné...
Ale záleží aj od toho ako to vyzerá. Poznám baby, ktoré si stehná neholia a majú to v pohode lebo majú bledú pokožku a bledé chlpy. Ale ak je to tak, že majú bledú pokožku a tmavé chlpy alebo tmavšiu pokožku a svetlé chlpy je to grc
@momoglamorous To zalezi, ci clovek povazuje za hnus, ked vidno chlpy alebo len tie tmave...podla mna tmavy vlas aj chlp je skaredsi, takze preto mi hlavne tmave vadia
neholím si ich, mám bledú pokožku a bledé chĺpky, (@mamradadeli a nevidno ich, neboj sa )
samozrejme keby som si zakladala na nejakom cigánskom opálení, kedy je to fakt dosť vidno tak by som si ich holila, ale keďže sa slnku skôr vyhýbam je to v pohode, je ich cítiť len na dotyk a frajerovi to nevadi, takže tak.
a ja furt nechapem, ako moze niekto tolko narozpravat o neajkych chlpoch.....je mi absolutne jedno, kto, kde a ake ma chlpi.....v zivote su ovela dolezitejsie veci ako vase chlpi (ale to pridete na to az vtedy, ak do halvy dostanete aj nieco ine ako taketo debiliny.....).....boha aj s chlpmi...
neholim si ich vobec, pretoze su jemne, svetle a prijemne na dotyk
a keby som si ich holila, bolo by to treba robit pravidelne a po case by vyzerali ako tie na lytkach a to je hnus. ale toto forum mi pripomenulo, ze som dlhsie chcela vyskusat tie voskove pasy, asi nastal ten cas
@8 A takto to je aj s chĺpkami na bruchu - cesta do raja, Jožka a tak.
Samozrejme, že sa nebudem prečečúrať s chlpatou Jozefínou, ale akonáhle to zarastá ďalej a ďalej, tak asi si nebudem holiť cestu do raja a následne brucho a všetko až po bradu.
svetle, jemne a hlavne tenke chlpky si ani nevsimam (hocikde na tele).
@momoglamorous svetle chlpy nie su precenovane.. su vonkajsim znakom urciteho pomeru hormonov.
vzdy su len 3 moznosti - mozes mat svetle chlpy, tmave chlpy a striedave obdobia oholenia a strniska. svetle chlpy nie su ziadna vynimocnost, ale je to najmensie zlo.
ja je mám svetlé, ale aj tak si je holím, lebo je dosť vidno ale u iných si nevšímam, či majú oholené stehná, a je mi to jedno aj ak majú tmavé tie chlpy, proste ich vec, mne sa to nehnusí
@momoglamourous svetlé chlpy na opálenom tele nesvietia, ak sú jemné, proste ich nevidno takisto ako na neopálenom tele. a hovorím o tom, lebo také mám. a v živote by si pritom neverila, že som si ich nikdy neholila.
@phantasia tak podla toho, co som tu videla na jednej fotke ti tazko uverim, pretoze svietili jak neonky tak asi jemne neboli
jasne, ked ma niekto par chlpov, naco si ich holit bude? ale niekedy praveze tie svetle na opalenom tele, ked ich je vela, su este viac vidtelne nez tie normalne na svetlom tele, ja som biela cele leto, chlpy na stehnach mam hnede, ked si niekde zle oholim miesto tak vzdy su menej vidiet ako tie svetle na opalenom, aspon o vidam na druhych ludoch
no ja kebyze si neoholim stehna, tak vyzeram strasne, takze holim asi uz od 14 tich cele nohy.... svetlym babam zavidim, ked maju svetle chlpky, jemne, ani ja by som neholila, ale tie svoje musim
Moje obe ex mali hladké stehná, takže neviem jednoznačne povedať. Ale ak by mala také jemnučké ako broskynka tak by mi to nevadilo čierne to by sa mi asi už nepáčilo.
občas to holím, ale čo sa stým budem srať... aj tak si ma nikto nevšíma a mám svetlé chĺpky, nemám ich až tak veľa... lýtka a kolená stačí oholiť a dosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
odkaz pre zeny ktore maju svetle chlpky: aj tie , nebojte sa
celkovo mi nevadia ani na lýtkach chlpy
nech si má kto chce čo chce
ja si holím lýtka denne a stehná tak max. raz do týždňa, aj to len tak námatkovo. som nikdy nechápala pokadiaľ sa tie stehná vlastne holia a kde už začína riť. lebo potom by som mala oholiť si možno aj riť. a keď si oholím riť, prečo nie aj chrbát?
a tak.
ale ked ma tmavsie, tak to uz ok nie je, pritom viditelne su dost aj tie svetle
mne sa hnusia oba pripady
Takže preferujem vosk raz za čas. Inak mi tam (svetlé) chĺpky nevadia, na dotyk je to oveľa príjemnejšie ako časom tie stvrdnuté čerstvo vyrastajúce oné...
samozrejme keby som si zakladala na nejakom cigánskom opálení, kedy je to fakt dosť vidno tak by som si ich holila, ale keďže sa slnku skôr vyhýbam je to v pohode, je ich cítiť len na dotyk a frajerovi to nevadi, takže tak.
a keby som si ich holila, bolo by to treba robit pravidelne a po case by vyzerali ako tie na lytkach a to je hnus. ale toto forum mi pripomenulo, ze som dlhsie chcela vyskusat tie voskove pasy, asi nastal ten cas
Samozrejme, že sa nebudem prečečúrať s chlpatou Jozefínou, ale akonáhle to zarastá ďalej a ďalej, tak asi si nebudem holiť cestu do raja a následne brucho a všetko až po bradu.
@momoglamorous svetle chlpy nie su precenovane.. su vonkajsim znakom urciteho pomeru hormonov.
vzdy su len 3 moznosti - mozes mat svetle chlpy, tmave chlpy a striedave obdobia oholenia a strniska. svetle chlpy nie su ziadna vynimocnost, ale je to najmensie zlo.
nebyt tejto ankety ani ma nenapadne si pozriet na stehna ci tam treba daco holit alebo nie. a netreba (yes!)
jasne, ked ma niekto par chlpov, naco si ich holit bude? ale niekedy praveze tie svetle na opalenom tele, ked ich je vela, su este viac vidtelne nez tie normalne na svetlom tele, ja som biela cele leto, chlpy na stehnach mam hnede, ked si niekde zle oholim miesto tak vzdy su menej vidiet ako tie svetle na opalenom, aspon o vidam na druhych ludoch
koli jednej fotke fórum, čože
fakt vás niektoré nechápem
ale to je ok
slovo 'svetlé' je relatívny pojem