neznasam chlpy, holim si vsetko, ale proste ruky si nikdy holit nebudem, proste mi to pride tak neprirodzene a to mam take, ze su aj celkom vidiet, nie su ako gorilie, ale tiez nemozem povedat, ze tam vobec nic nemam ale chlpy vseobecne nemusim, ani na chlapoch na istych miestach
@delica viem, napísala som to trochu blbo ale pochopili sme sa proste som tým myslela že či to na ľudí pôsobí neesteticky alebo teda vadí im pohľad na tie chlpy (či už chlpy cudzích ľudí alebo aj vlastné - preto sa ich nejakým spôsobom zbavujú)
mňa sa raz kamoška spýtala či si holím ruky a ja na ňu kukám prečo veď mám chlpy na nich..pozrela sa lepšie a povedala aháá nebudem si holiť ruky na čo..takto ich mám jemné a svetlé tie chĺpky a neprekážajú mi..chvalobohu, že to nie je moc v móde
Ked je to take prirodzene,ze vidim,ze ten clovek je jednoducho taky typ,ze ma vyraznejsie chlpy,nevadi mi to...zas telo uplne bez chlpov mi pride ako prasacie
Lebo jedina cast,kde chlpy nie su,sú dlane a chodidla.
ja niekedy pochybujem, ze prirode ide primarne o to, aby vytvorila nieco zdrave a vzorove, ked vidim veci ako chlap s hladkymi rukami a dievca so zarastenymi horsie jak vacsina chlapov...fakt asi by sa mali zrusit geneticke choroby a brat to ako rozmanitost a liecbu ako luxus.
tmave chlpy na rukach mi nepridu esteticke ale stale lepsie ako oholene ruky..spoluziacka si ich holila a ked som sa o nu nahodou oprela bol to vazne divny pocit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
veď sa dajú aj epilovať.
Lebo jedina cast,kde chlpy nie su,sú dlane a chodidla.
Aj vlasy si holíš? Tiež sú to chlpy.
nevadia mi, všimnem si ich na cudzej osobe, ale nejdem sa z toho poskladať
a chlapske chlpate predlaktia hmmmm
Jj mám tam tmavé chlpky a nikto sa na moje ruky nesťažoval a ani by mi nenapadlo, že by som sa za to mala nedajbože hanbiť.
a raz sa zo mňa na dovolenke týpek čo vyzeral ako Sajfa smial a ja som sa nedala