nazdar. hrozne zarastam na tvari, tzv bradu mam az na vysoko na liciach a tiez mam pocit, ze sa mi dost zvacsuje obocie. bojim sa, ze zachvilu to bude aj vidno. pls poradte co s tym, ale na depilaciu sa mi nechce.
nic s tym proste si chlap mame to v genoch jedine co sa stym da robit je pravidelne sa holit lenze to cely proces urychli ja viem ale je to jedina moznost
Aj ked som baba mam urcite partie ktore aj aj nevzladam poviem ti len jedno ak sa oholis tak nedavaj si na bradu ci lica vodu poholeni je tam urciti alkohol ktory podporuje urichlovanie a zajtra su tam zas ale ked sa oholis tak si daj na tvar niaky dobry krem aj ked ti to nezastavy rast ale budu rast pomalsie a ty sa uz budes holit uz len kazdy druhy den ! Ale u chalanov je to normalne ze rastu chlpky na tvary to je v pohode tak si s toho nic nerop! Nevsimaj si ich
Proste to neries...poznam chalanov, ktory maju na brade len par chlpov, na druhej strane aj takych, co v rovnakom veku zarastaju pomaly na "celej" twari
a náhodou, mne sa páčia zarastení chalani... pokial nevyzerajú akoby vyšli z lesa a výrazné obočie je znakom mocnosti alebo také dačo, tak si nerob vrásky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov