ja som bola parkrat ale co ja viem, nebavi ma to..natriasas sa jak trubka v telocvicni plnej spotenych zenskych..neviem no to radsej pojdem znova na horkyze slize a vyskacem sa tam
Teda aby som upresnil, tak v River Parku je taká veľká miestnosť presklená v ktorej cvičia zumbu a je do nej zvonku krásny výhľad, neverili by ste aká je to sranda len tam tak sedieť a pozerať na to
Ja chápem že ostatní sa chodia odreagovať tým že si tam poskáču, ja sa chodím tým že sa na nich smejem. A ver či nie, moje brucho dostane viac zabrať ako to ich
čo môže byť krajšie ako miestnosť plna báb čo si myslia, že budu mať plažove postavy len tym, že poskaču 40 minut v tyždni v miestnosti kde maju pol metra štvorcoveho oxid uhličity a zvyšky kyslika ...
@buffer ale nie každý čo tam chodí túži po takej postave ako nejaká prvotriedna modelka... totiž niektorých to môže naozaj baviť a môže to byť ako forma oddychu (toho psychického myslím)
Zumba nieje len cvičenie pre 50-níčky. Je to podľa mňa skvelé odreagovanie celého tela, nieje to cvičenie, kde idete z donútenia. Dost zálezí na inštruktorovi Zumby, takze nehádzte "zlú" Zumbu do jedného vreca.
A Zumba z internetu a z dvd-čiek, ktoré sa môzu zakúpit v obyčajnom obchode, je len základ Zumby. Naozajstnú Zumbu zazijete na hodine so skvelým kvalifikovaným inštruktorom, ktorý sa hýbal aj pred tým, ako si začal robit Zumba certifikát .
V prvom prípade to vôbec netreba vzdávať! Je to absolútne úžastné..Ale každému sa môže páčiť niečo iné! Ja chodím od svojich 11 tich rokov na Zumbu a teraz študujem za zumba inštruktorku..Chápem aj tých, ktorým sa to nepáči a pripadá im to smiešne ! .. Však dojdite si zatancovať,smiech vás prejde! .. Ja sa naozaj nemôžem sťažovať..A pokiaľ ide o Zumby na DVDčka..Presne : Sú na nich iba základy a tie isté choreografie vás po istom čase určite prestanu baviť! Odporúčam aspoň 1/2x do týždňa navštíviť zumbu Keď si to porovnáte s DVD ..Absolútna špica!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Teda aby som upresnil, tak v River Parku je taká veľká miestnosť presklená v ktorej cvičia zumbu a je do nej zvonku krásny výhľad, neverili by ste aká je to sranda len tam tak sedieť a pozerať na to
Ja chápem že ostatní sa chodia odreagovať tým že si tam poskáču, ja sa chodím tým že sa na nich smejem. A ver či nie, moje brucho dostane viac zabrať ako to ich
A Zumba z internetu a z dvd-čiek, ktoré sa môzu zakúpit v obyčajnom obchode, je len základ Zumby. Naozajstnú Zumbu zazijete na hodine so skvelým kvalifikovaným inštruktorom, ktorý sa hýbal aj pred tým, ako si začal robit Zumba certifikát .