akože nehovorím, mám v pohode triedu bavíme sa aj všetko, ale mimo triedy sa pravidelne stretávam tak so štyrmi-piatimi t.z. mesto, chaty, domy, oslavy, stanovačka a úúplne mi to stačí, ešte sa pridá zopár ľudí z vedlajšej triedy a takto sme super, nepotrebujem celú triedu, aj tak by tam bolo iba skupinkovanie si myslím, celá je trieda je moc veľa ľudí..
@poke to si nemate co velmi povedat?... Si na zakladke, lebo to skor na strednej byva, ze ked nastupis, tak nie je prilis dobry kolektiv. Kebyze sa da, tak vratim casy, ked som bol na zakladke (sice som dlhe roky bol taky vyvrhel, ale potom to uz slo hore vodou, som sa zacal bavit skoro so vsetkymi a mam s kym chodit von).
@danny14 niee, u mňa sa to o dosť zlepšilo na zakladnej som mala niektorých spolužiakov uplne primitivných, teraz na gymnáziu už takí našťastie nie su...
Ani s ľuďmi zo základnej ani s ľuďmi zo strednej sa nestretávam a som spokojný.. teda sem tam idem s nejakými kamarátmi s ktorými sa poznám od prvého stupňa na základnej ale nie že cela trieda stretnúť sa to nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Stredná len v lete chlastačky....
akože nehovorím, mám v pohode triedu bavíme sa aj všetko, ale mimo triedy sa pravidelne stretávam tak so štyrmi-piatimi t.z. mesto, chaty, domy, oslavy, stanovačka a úúplne mi to stačí, ešte sa pridá zopár ľudí z vedlajšej triedy a takto sme super, nepotrebujem celú triedu, aj tak by tam bolo iba skupinkovanie si myslím, celá je trieda je moc veľa ľudí..
síce nie často a nie so 100% účasťou, ale predsa
našťastie
a z vyšky uuuuuuuuuuplne sporadicky, ak vobec
zo strednej sa stretneme raz / dvakrát do roka, tam sme mali v pohode kolektív
vlastne ani neviem prečo to tak je, ale už som rád že končím
@moouselet snáď dúfam, vďaka za ilúzie
výlet nám zrušili, lebo 5ti sa priznali, že nechcú ísť a to už by veľa chýbalo.
takže len partia z triedy chodíme raz začas na "jedno", ale nie je to záľuba celej triedy.