Chodievate na diskotéky?Alebo na rôzne akcie,párty? Kedy ste naposledy boli? Boli ste už vôbec na diskotéky? Máte radi takéto akcie? Ako často sa chodíte takto zabávať?
diskoteky nemusim...u nas je to tak ze sa tam nahrnu vsetci z okolitych dedin a takych buranov moc nemusim...takze radsej party a hip-hopky...to milujem.. no posledna velka akcia bola lotf 4 v ziline ale take tie male party tych bolo vela odvtedy uz ani nepamatam...ale momentalne hlavne chaty a stany.. tieto akcie mam strasne rada.. hlavne nech sa poriadne vyblaznim vydancim a taak. a chodim ked je nieco dobre.. pookial mam chut a pokial idu moji ludia..
Sem tam sa idem s kamosmi takto zabavit, ale tak teraz mam priatelku, a s nou na taku akciu skor nemusim ist, a okrem toho tam chodia same deti... Ako neviem na kolko to mozem ja posudit, ze tam chodia deti... ale fakt, ked ti neaka 12ka, mozno 13ka strci nohu medzi nohy, a zacne s tebou tancovat, ani nevies ako, tak sa mi to zda divne...
diska je v pohode, no vacsina ludi sa tam chodi z*ebat, to mi vadi .... zabava je uz kulturnejsia, aj normalnejsi ludia, len keby som este tak vedel tancovat na ludovky
a na koncerty sa vzdy tesim ked su nejake v meste.... na kazdy pojdem...
Kedysi sa dalo zabaviť na disco, tak v 90rokoch. Teraz, keď tam drbú samý hip-hop a dotoho nejaké fakt komerčáky jak hovado...musím asi tak pol hodinu čakať na jednu tancovateľnú pesničku, tak to radšej si spravím vlastnú akciu dakde na chate. Do toho vplyvom komerčných bojových filmov si miestny 15ročný podnapitý chlapci merajú silu z výkladom alebo autobusovou zástavkou alebo napadnú niekoho len tak...no bieda...ešte, že to takto vypadá len na Slovensku. V zahraničných tanečných kluboch si chodia ľudia zatancovať na kvalitnú muziku a je tam vätšia možnosť výberu. Takže zhrnul by som to nejak tak, že už nemám dôvod si ísť len posedieť a chlastať na naše diskotéky, keďže milujem tanec...
Nie, nechodim na diskoteky, neznasam podobne akcie...neviem tancovat, taze tam vlastne nemam co robit...chodievam akurat tak na tie trapne rodinne party, z ktorych sa nakoniec vykluje nejaka haluz...
som bola raz na disco.....no bolo to na slnecnych jazerach....na seneckom lete.........ale moc ma to nebavilo...................dosli sme tam s kamoskami....a jeden chalan tam uprostred zacal grcat.....bolo to dost nechutneee..........asi uz nebudem chodit.....
Ano chodiewam .. ale tu su strasne discoteky ... ne ze by pustali nieco zle alebo nieco take .. alee viac ludi sa bije ako zabawa ... aaa skoro stale chodiewaju na disco len policajti .. takze bud to zavru alebo sa zlutuju .. preto je ich unas dost malo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
www.myspace.com/rainbowopenair
a nie,nechodim na disco,naozaj len velmi zriedka,nepáči sa mi to,a uz vobec,ani na ziadnej party ci akcii som dost davno nebol,toto leto tusim vobec
a na koncerty sa vzdy tesim ked su nejake v meste.... na kazdy pojdem...
rejnbov je shit...veľa peňazí za nič...
minule som bol na diskotéke v Topolčanoch hrali tam ratos de porao a ilegality
» www.myspace.com/ratos...