ale časom bude aj to... raz som bola n jednej stanovačke, ale nespala som tam uvarili sme guľáš, zjedli sme ho a všetci sme išli domov, zostali tam stanovať až traja, tí ktorí boli úplne na mol
stanoval som naostro len raz a takmer zamrzol som odvtedy sem tam u babky na dvore si rozložím stan naložím periny a je to o veľa príjemnejšie ako klasická stanovačka
To fakt sa najde niekto taký kto este vživote nestanoval???
.... toto speje dopiče už ozaj všetko...
Hej chodím dosť často,(s chalanmi sme chodili asi od 8rokov pravidelne,potom neskor ženy víno spev není nad to po odšlapaných 40km na horách si postaviť stan uvariť nejaké rýchle turistické jedlo a zalahnúť spať Ráno sa zobudíš 1500m.n.m slnko vychádza spoza hor...
@v3nty tebe sa to povie- ale su ludia co PRACUJU,a nemozu si ovolit len tak na dva dvi si niekam na lucku odbehnut. /nehovorim teraz o sebe,ja chodim do skoly/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale časom bude aj to... raz som bola n jednej stanovačke, ale nespala som tam uvarili sme guľáš, zjedli sme ho a všetci sme išli domov, zostali tam stanovať až traja, tí ktorí boli úplne na mol
.... toto speje dopiče už ozaj všetko...
Hej chodím dosť často,(s chalanmi sme chodili asi od 8rokov pravidelne,potom neskor ženy víno spev není nad to po odšlapaných 40km na horách si postaviť stan uvariť nejaké rýchle turistické jedlo a zalahnúť spať Ráno sa zobudíš 1500m.n.m slnko vychádza spoza hor...
*ľudia žite už konečne!!
inak presne to co v3nty...
* hej pracoval som vyše roka aj víkendy atd. teraz som na výške ale medzi semestrami pracujem stále ale vždy si najdem čas na podobné aktivity...
Aj ked budem mať ženu deti staviať dom tak si nataké veci nájdem čas... aj ked raz za rok ale proste nájdem...