NIe chlapče vieš aj som cely žvot od narodenia zavrety v jednej izbe a tam aj curam do plechovky a serem na papier a potom to žerem"!!!!ty kokot jasne e chodim von šak by som sa zbláznil kebyže som tolko dnu
cez prazdniny kazdy den...okrem minulej stredy co som bola u babky som doma cely den este nebola...ked som chodila na zakladku tak len cez vikendy som chodila...a teras ked pojdem na strednu...ani nechcem vedet...podla mna uz ani nebudem vedet ako to vonku vyzera
čiže ja si chodím hocikde, hocikedy ma/mi napadne, častokrát idem von na polhodinu a prídem o 2 dni, v tom lepšom prípade na ten druhý deň a jediný telefonát od rodičov ma znenie, či mám peniaze, nič viac.. takže niečo také neriešim
No ja skoro nikdy nie som doma minule sa mi stalo, že som tata nevidela 3 dni, bo keď som sa budila, tak bol v robote, kým sa vrátil, ja som nebola doma, kým som prišla domov, tak on spal a takto to šlo 3 dni
@samaroo1 tak taky maly priklad, kamos mal z matiky na konci roku v 4 rocniku 4ku a dostal sa na informatiku do brna lebo spravil prijimacky (dost tazka skola), ale tak je pravda ze sa ucil
priklad cislo 2, dalsi kamos chodieva von kazdy den a na vysvedcku mal tak 2ky najhorsie a to bol na gympli, tiez sa dostal na vysku
dalsi zase flakal cele styri roky, sice nechodieval von ale doma iba hraval hry presiel so 4kami , na mature mal tusim 3ky a 4ku a zobrali ho na informatiku do ziliny lebo mal z matiky 40% percentil z maturity
proste da sa to stihat, len netreba chciet same jednotky, to asi chces ze ? a na strednej je toho uciva z daktorych predmetov fakt dost a podaktore veci sa neoplati ani ucit, ked ti to bude nanic zalezi uz len natom na aku vysku sa chces dostat
@myslitel pokojne mi never, ja viem, že hovorím pravdu a to mi stačí a na TS odpíšem, keď sa mi bude chcieť a keď nebudem mať zafačovanú ruku. nie si jediný, komu neodpisujem
no "von"...... nigdy som neni cely deň doma, ak aj ist do mesta,sa bere ako "von" každý deň...ale tak že s kamošom na bajk a len tak tak to zas nie uplne každy...ale niekam každy..
@joelina ja to chápem že nie som jediný nemáš rada TS, lebo to vidím len ja a ty , ale ako som si všimol, píšeš veľa a radá čož znamená len jedno ,,, radá píšeš verejne keď to všetci vidia .. Otvor aspoň moju poslednú moju TS. je tam link,, a urobí si ten test ešte raz tam pokiaľ si ho robila inde .. 100% máš viac sangvinika ... Lebo aj lenivosť na TS je symbol sangvinika ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
a niekedy sa to zvrtne ze ani doma nespim
doma mam posilku
pustim hudbu a makam
a motivacia ktora ma zenie do predu su pekne zeny ktore cumia z plagatov
minuli vikend som bol na navsteve zo soboty na nedelu som tam spal v nedelu poobede dosiel domov
odvtedy som nebol vonku do vcera dnes som bol nakupit a som zas doma cely den
čiže ja si chodím hocikde, hocikedy ma/mi napadne, častokrát idem von na polhodinu a prídem o 2 dni, v tom lepšom prípade na ten druhý deň a jediný telefonát od rodičov ma znenie, či mám peniaze, nič viac.. takže niečo také neriešim
robím a keď nerobím tak som s kamošmi a pod.
naposledy asi v sobotu tusim
priklad cislo 2, dalsi kamos chodieva von kazdy den a na vysvedcku mal tak 2ky najhorsie a to bol na gympli, tiez sa dostal na vysku
dalsi zase flakal cele styri roky, sice nechodieval von ale doma iba hraval hry presiel so 4kami , na mature mal tusim 3ky a 4ku a zobrali ho na informatiku do ziliny lebo mal z matiky 40% percentil z maturity
proste da sa to stihat, len netreba chciet same jednotky, to asi chces ze ? a na strednej je toho uciva z daktorych predmetov fakt dost a podaktore veci sa neoplati ani ucit, ked ti to bude nanic zalezi uz len natom na aku vysku sa chces dostat
A máš moje TS ,, už pár dní staré na čase otvoriť nie ?