ziadna fotomontaz.... toto je iba trik. ziadne nadprirodzeno... vsetky kuzla su len vyborne prevedene triky.... niekedy je to aj o vydobytku technologie...
A, no jasné, Chriss Angel.. Tak to si od neho videla asi ozaj málo... Neboj, má viac trikov a omnoho lepších... No ešte viac sa mi od neho páči pesnička
to si naozaj myslis ze je to naozaj? ... OMG..pripustam moznost ze nejaky tibetsky mnich dokaze bezat po vode ale nie niekto kto by na tom ryzoval prachy... polka ludi cosu na tychjeho vystupeniach ako divaci alebo dobrovilnici, ktorich si "nahodne" vyberie su zaplateni... je to ILUZIONISTA a nie mag takze to nie je naozaj..rovnakoako David Medenepole(Copperfield)
Ak máš dostatok finančných prostriedkov tak môžeš sa takto zabávať... tiež sme si všetci lámali hlavu ako David Copperfield dokázal nechať zmiznúť lietadlo či sochu slobody...
nvm no su tu dve otazky takze podla mna nadprirodzeno existuje ale nie v takej forme ako je tu podane a to chodenie po vode sa mi nezda lebo mal topanku vo vode takze moze byt ze tam bolo nejake sklo malo pod hladinou a chodil ponom alebo ho nejako zavesily lebo sa mi nezdalo zeby chodil nejak prirodzene
daj si do youtube.com do vyhladavaca criss angel revealed a uvidis ze je to vsetko fake a ojeb...nechapem jak tomu moze niekto verit...a ti ludia su tiez dobre prijebany skacu tam wow wow jak jebly mi pripadaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Nie neexistuje nadprirodzeno, je to všetko trik a podvod.
všetko sú to len triky
Ajtak sa mi najviac lubi toto videjo : » ceknito.sk/video/328535...