No ak by bol "abstinent" preto, že proste mu to nechutí a nechce alkohol, tak prečo nie.. ale ak by bol naozajstný abstinet, lebo bol predtým alkoholik, tak to neviem, asi by som to skúsila, ale mala by som obavy..
@fukaj akože povedať asi povedia, ale žeby niekoho rozhodnutie o vývoji vzťahu stálo na základe tom či dotyčný je alebo nieje abstinentom mi príde scestné ja som narážala na toto
Ja si ľúbim príležitostne vypiť a je pravdepodbné, že partnerka ako absolútna abstinentka by s tým nebola stotožnená... tým pádom sa to nejako vylučuje a meniť jeden druhého nie je cesta...
Pijem alkohol príležitostne aj to len víno, občas pivo a nejaký miešaný drink a do krčiem a barov nechodím. Chodiť s abstinentom by mi vôbec nevadilo. Skôr by mohlo abstinentovi prekážať príležitostné pitie.
Idk, toto asi nepovazujem za relevantne kriterium pri vybere partnera. Akoze, asi by ma to obcas trosku "mrzelo" ze si neda vino so mnou, ale asi takym stylom, ako ma mrzi ked moji blizki neocenuju veci ktore mam rada, nie ze "ty nechlastas, ty si divny".
Si este nepocul vyraz od cloveka co pije, ze ma niekolko dnove/tyzdnove snury? Obdobie v ktorom pije sa vola snura. Odborne asi nie, ale ludovo sa tak nazyva...
@motovidlo323 tak je to iný životný styl a môže to viesť k hádkam, tiež pred pár rokmi keď som este fajčila a pila pravidelne v meste, by som nechcela abstinenta.
@olii Tak ale to, že je niekto abstinent, neznamená, že mu vadí, keď iní pijú. Napr. mne to absolútne nikdy nevadilo, skôr naopak, zabával som sa na ožratých kamošoch. Ale hej, cigy som vždy neznášal aj na okolí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Na sex potrebuje lásku, ale na anal jej stačia tri poldeci.