A preco nespis s tou prvou?=o)....vies..no keby si ju mal naozaj rad, tak ako vravis..vydrzal by si bez sexu dovtedy, pokial by ona nebola pripravena....
Suhlasim s prispevkom c.2 a tu prvu urcite nemilujes, lebo by si nejebaval s inou. Fakt nechapem takych kokotkov co si nevazia lasku a jebu s kazdou jednou. Vykastrovat ta
Súhlasím s TOMMYHOT - om, vykastrovať ťa a pridám sa k názoru ostatných, nemôžeš niekoho milovať, pokiaľ búchaš dáku inú, každopádne aspoň nevieš, čo je láska, resp. v tomto prípade s holkou, s ktorou chodíš to " milujem ju " určite neplatí. A ako napísal SMILES ak máš holku, s ktorou chodíš a ona ešte sex nechce, vydržal by si, pokiaľ by na to nebola ona pripravená. Hm, ale zrejme tvoj charakter zodpovedá tvojmu veku v profile ( viem, že to nie je skutočný vek, ale tvoj čin sa k tomu približuje, teda nemáš rozum ).
Teda osobne si aj myslím, že si to tu napísal len z flipu.
KOKOT, ba PRIAM CHUJ !!! jebnuty... nemam slov... ked ju tak milujes preco pichas druhu ??? potom nie si este zrely na vztah ked si nevies pockat na to ekdy bude prva pripravena... podla mna nie je nic krajsie ked sa vyspis s osobou ktoru milujes aj po roku dvoch chodenia... ty si jebnuty chuj co s tebou....
ZENY TU JE TYPICKY CHLAP KTOREMU IDE LEN O SEX !!! BACHA NA NICH !!! SU TO FARIZEJI POSRANI !!!
nehovorim ze sa ho zastavam, ale zasa netvarte sa tu seci ako svety alebo co... nemyslim ze ja by som daco take robil, ale nikdy nehovor nikdy... proste potrebuje nejaku druhu aj, a berie to iba ako sex, nic viac, ne ako milovanie...su proste aj taky ludia, ktory nemozu mat iba jedneho partnera, som o tom cital, ze je to vraj v genoch ci co...
Súhlasim s tebou, mozno je to len otázka času,alebo názoru... strasne som taketo kedysi odsudzoval,nikdy by som na to nepomyslel a proste nemal som k tomu kladny postoj..
wag-com nevyzera byt nejaky neinteligentny blbec,aj ked aj podla mna je to, co robi svinstvo..inac nechapem, preco si zalozil tuto diskusiu..ako myslis, ze ti tu pomozeme? myslim, ze ked ti tu kazdy vynada nezmenis svoje stanovisko a vztah k jednej alebo druhej..
mozno take slovo, ze "pokrytec"? co myslis, ake to je pre tu prvu, ktora si mysli, ze ma stabilny vztah trvajuci 3 roky a potom zisti/alebo nezisti (to je uplne fuk, jedno viac krute ako druhe), ze spavas s inou...pochybujem ze mozes napisat/povedat/mysliet si nieco take ako ze ju milujes...
Ayreen-pokrytec- to je to slovo co ma napadnut nevedelo
Je pekne ze s nou chces ostat az do konca zivota..len ci aj ona bude chciet ak sa to dozvie tebe by nevadilo ak by to bolo naopak?!-ak by si ty mal len ju ze ju verne lubis a chces byt len s nou a ona popri tebe ma niekoho ineho aj ked teba lubi(to je tiez otazne) furt spava aj s inym! ak by ti toto nevadilo tak neviem co je to za vztah! (fakt dufam ze niekoho s takym nazorom si nenajdem)
ved si skús predstavit, že ty si jej verný, más ju rád, milujes ju a ona akoze miluje ta, no sexuje s iným, lebo s tebou to neni bohviečo. Ale aj napriek tomu ta miluje, sak neva, možno budes aj cudzie decko potom vychovávať. Nechápem, aký má vyznam tato diskusia, este si proste nedozrel a nevies si vázit skutočnú lásku
Ausire : presne tak,je to z nejakého pohľadu svinstvo, ale treba si uvedomiť, že nie som sám čo má bokovky, svet je celý na prd. každý tu strašne moralizujete, kritizujete(myslim celkovo objektívne,nie konkretne už na teba), svätci z vás, lenže mladosť nieje na to nič nevyskúšať a nič nevyviesť, proste ja tu osobu milujem a som na nej závisli,nechcem sa jej vzdať, vo vsetkom si vyhovujeme, všetko ide ako má A PREDSA!.. dovolim si odtial po tial, viem kde je hranica,aby nic netušila.. nieje to o tom, že by som spával s množstvom ďalších,je to iba jedna bokovka,s ktorou máme len iba akesi sexuálne puto,nič viac.
.. zoberme celkovo stav spoločnosti(bez urážky z tejto skupiny vyraďujem chronických četerov a izbové miši,čo snívaju o neviem čom a večny moralizátory..), mixuje sa to tu piate cez šieste, na intrákoch sú sami študenti bez partnerov??? ČO??? párikuje sa to tam hlava nehlava, nepíše čo som sa dočítal ale poznám to. Proste beháto tam tak a "doma" je to zas o láske..
Lenže medzi nami nieje žiaden problém,nič nám nevŕže..sme na sebe závisly, ja sa tu nič nepokúšam vyriešiť, nezakladal som to s tym ze potrebujem poradiť, alebo za zámerom niečo vyriešiť..len diskutovať.
.. vaše názory vám neberiem, vaše stanoviska akceptujem.
A fakt neviem, aký si vyspelý, ale ja by som takého chalana určite nechcela, čo by spával s inou. Aj ked je pravdou, ze v dnesnej dobe majú mnohí ludia bokovky, len o tom nepísu a nezakladajú diskusie. Lebo asiže ta tu kazdý zato odsúdi.
Ale nehovor mi, že tebe mi nevadilo, keby spáva tvoje dievča s iným
Jasné že vadilo, jednoducho by som o tom ale nechcel vedieť!!!
Ale to nieje dobré že sa o tom nepíše, ved to je globálne,,pak tu ťa každý zdrbe,mne neslo aby ste na mňa vyhŕkli vybrané slová slovákou a podobné nadávky, kedže vás to hadže do jedného vreca polointeligentou s tou vašou zásobou, v dalšom prípade su tu "osobnosti" na úrovni celoživotného čakania na toho pravého, skusenosti či už zo vztahu alebo sexuálne žiadne.. sú to snílci :o)
Cocca-colla: tak kokotov .. ale netrafila si sa,aj ked som mozno pre niekoho kokot..no somno s tymi rečičkami nepohneš,neboj raz do teba ktosi zasunie,a už s tym neprestaneš.
Waq-com: aj za cenu ze si uzijes a tak by som s tym skoncila.Bo nahoda je blbec a dozvediet sa to moze hocikedy..ale zas poznam take ze rozidu sa s druhou (pritom maju ece jednu..) a ta druha to tej prvej povie ze s nim neco mala..(schvalne aby jej ublizila).
si si myslel ze ti pogratulujeme? tato tema je bezpredmetna...proste nechapes ze si mas vazit milovanu babu a nie podvadzat ju s nejakou co ti dobre dava...na to prides ked budes mat viac rockov ...a mozno ani potom...
povedz mi co si chcel od nas ked si to sem daval? tomu nerozumiem chcel si nazory no to sa ti podarilo, väcsinou tu vsetci pisu ze si jebnuty a cele to neni normalne, podla mna mas asi dost slabu volu to je vsetko.
1)nechapem naco si toto zalozil, zly napad na diskusiu
2)velmi vela chlapov ma milenku, aj takych ktori svoje priatelky/manzelky miluju, proste len tak z pasie a vzrusenia, ze robia nieco zakazane, hoci to tiez nechapem, ale su to chlapi(ale pravdaze zeny tiez nie su svatuskarky)
3)nie vsetci su taki(chvalabohu)
4)uz to nechajme tak, Waq-com nech si to vyriesi(ak to vobec mieni riesit) sam
-- len tak som to založil,lebo sa mi zachcelo,hmm,,,co vam mam na to povedať
--zamer bol,ako sa tu vsetci hraju na svätcou ale zaroven som zistil ze sem chodia dost velke nuly,kt. vo svojom zivote nic nezazili a nedokazali..len polemizuju a nedokazu nic viac,len byt online.
Tak ja by som to zo zásady nerobila, ani sa nebozkávala s iným chalanom. Ale je to každého osobná vec, ale nie pre mna. Proste nebolo by mi príjemné keby to robil on a tak to nebudem robiť ani ja. A neskúšaj na mňa, že mám len 17. Vek pri rozume občas nehrá rolu...
A ak ju tak miluješ, ako píšeš, sa s ňou o tom porozprávaj alebo niečo, veď nie je normálne, že spávaš s oboma, jednu berieš len ako bokovku. Vži sa do kože svojej priateľky, keby ti robila to istí, neodrúbal by si jej od zlosti hlavu? Určite áno! A povedz mi, nie je dobrá v posteli, alebo nerobíte to tak často, akoby si chcel, že máš tu bokovku?
Proste si sadnu niekde na pivo sám, prepemýšľaj nad dôvodom prečo spávaš aj s druhou a niečo vymysli, popprípade, príď sem a vtedy sa tu bude dať u diskutovať, ako ti poradiť a pomôcť, nie keď nevieš prečo spávaš aj s jednou aj s druhou.
A ešte napíš, čo ti vadí a nevadí na tej, s kerou chodíš.
No tak jednoducho jej to mam povedať či čo? to nieje bohvie čo!
Robimeto stale,csade aje to super--bokofka je niečo ine,ked aj ona je okey,sexualne mi imponuje,vies,mnohy ma nazvu debilom a podobne,ale ja to mam v hlabe a diskutujem o tom a otvorene som to poveedal na rovinu.
Co mi vadi a nevadi na tej s kt. chodim?
Ja neviem, ci mi na nej nieco vadi,mozno to ze je strasne ziarliva..ale nic mi na nej nejako moc nevadi.
mohla by som ti napisat ze si kokot a nechutny podjebavac....ale skus sa zamysliet aspon nad jednym...strasne jej ublizujes!a raz sa to urcite dozvie a opusti ta, a tym ublizis aj sebe ak ju naozaj milujes ako vravis...tak nechapem preco to robis
raz na to urcite pride..ako sa vravi, svet je maly....a pride nejaky znamy znemho co ta uvidi a bude to vonku...ale to je twoja vec ked to mienis riskovat...a ked s tym chces nieco robit...neviem si predstavit co!sak mas len dve moznosti...skoncit podvadzat alebo v tom pokracovat...co chces riesit?
podla mna podvadzanie je nechutne...ty si mozno uzivas a takto ti to vyhovuje ale mysli aj na nu!klames ju a ublizujes jej a to sa nerobi ludom, ktorych milujes!ja som nikdy nepodviedla a ani by som to neurobila, podvedena som bola, tiez si myslel ze na to nepridem, a ver mi, strasne to boli, ked zistis, ze clovek, ktoremu nadovsetko veris ta takto kruto podvadza a ani nema vycitkyy svedomia
a bokofka nie je podvadzanie podla teba?a co ked to zacalo alkoholom?tak to tam malo aj skoncit a nemal si v tom pokracovat!a nikdy hovorit budem, lebo pokial budem milovat, na tot zaludok nemam!poznam sa!takze tak....pacilo by sa ti, keby ta podvadzala ona?dufam ze to robi
nie nepacilo, ale aj ja som mal take nazory ze nikdy by som to nespravi,nikdy by som sa uz na nu nemohol pozriet a nikdy by som nepomyslel ze na tom vyroku "podvadzanie utvrdzuje vztahy" nieco bude..
Ale ja neviem..ok zrejme (ak vobec zareagujes) sa budes ohanat tym ze mam 17 co sa ja do toho rozumiem..aaaa mozno detinska predstava ale ak niekoho lubis tak chces prenho len to najlepsie aby mu nikdy nikto neublizil(teda ani ty) a cely cas myslis nanho a netreba ti nikoho ineho lebo nikoho ineho nechces... a proste mozes ju mat rad ale ak mas inu a nevadi ti to tak to az taky zalubeny ako tvrdis asi nebudes... mozno ju mas rad je ti s nou skvelo a vies ze ta lubi a bude pri tebe stat-mas v nej istotu ale ak by si ju lubil toto jej nespravis... moj nazor
a naco sa tu toto riesi? vsak sme uz povedali svoj nazor, kazdy pise to iste dookola, podla toho ako to tak vyzera, zakladatel diskusie si aj tak neda povedat a nemieni situaciu riesit, tak ja nevidim zmysel v dalsom pokracovani...a preto ani nevidim zmysel preco si zakladal tuto diskusiu. povedali sme ti nazory, zmenis to? nie. takze the end a bodka .
WAG com, zelal by som ty aby si zistil ze tvoja cajka ma bokovku tvojho tatka, a ze tvoja mamka sa lezbi s tvojou bokovkou. Myslim ze to by ta naucilo aky je svet na prd.
Ale dufam ze obom pride skor ci neskor rozum a opustia ta. nech ostanes sam a potom si uvedomis co si stratil. Si podla mna bez charakterny chudak, ked musis hladat vzrusenie ci sex mimo svojej frajerky.
bodaj by ta v čiernej uličke stretol daky cigan alebo černoch a znasilnil by ta..kludne by si mohol byt najebany aby si sa mohol vyhovorit na alkohol..
alebo by ti mohol narast na kokote nechet nech nepichaš so žiadnou..
jaj bože sa pozri každe rano do zrkadla a povec že si kokot..aby si na to nezabudol do života..
a najlepšie je ked tu vypravaš že sme mladí 18roční spratkovia ale haluz je že sme rozumnejší jak ty a nerobime taketo svinstva ale odsudzujeme ich..
nevim, naco si to tu vobec daval a mam taky pocit, ze sa chces iba chvalit a post c.70 ma o tom presvedcil...
akoze teraz ked mas na to podmienky, tak mozes podvadzat? asi ti tie nemecke auta uz fakt lezu na mozog...
ku mne sa vyjadrovat nemusis, ja uz teraz viem, ze si chudak, co si nevazi ze ho nejaka pekna baba miluje (uprimne) a ze takto hazarduje s citmi druhych ludi...
za polroka sem prides znova, ze nato prisla, ze nevies co mas robit a ze sa chces obesit...a potom ti uz nidto nepomoze...
si predstav ze by si prisiel na to ze aj ona spava s inym ako by si sa citil? povedz jej to nech sa s tebou rozide co najskor...nehovorim ze ta nemoze aj niekto iny pritahovat, ale nemusis s tou inou spavat... ozaj nechapem tvoje rozmyslanie... ani nepochopim nech to akokolvek odvovodnis... proste si aboslutne sprosty, tak sa tu nevytahuj a chod sa picnut hned...
toto je presne ten typ diskusie kde je zakladatel najvecsi kokot, ja si myslim ze uz stacilo je tu vyse 90 prispevkov, wag-com moze byt stastny ze to tu tak dlho udrzal ale vazne niektore sa tu uz opakuju, kaslite nato.
Akože osobne máločo ma prinúti zapojiť sa do diskusií na nete, naposledy som to robil ešte keď som študoval na VŠ, ale toto ma fakt dorazilo.
To Waq-com: Akože na birdz je 95% ľudí do 18 rokov, nečakaj tu nejaké svetoborné názory.
Ale k tvojej veci: Podľa mňa je to normálne čo robíš. Ja osobne si myslím, že muž čo má dlhšie vzťah a môže si dovoliť milenku nerobí nič zlé. Pokiaľ ide len o sex a nič viac tak je to normálne. Ja osobne tiež beriem sex ako oddych, relax, spríjemnenie večera/dňa.
Robím v jednej väčšej firme, a z chalanov čo robia na vyšších funkciách málokto nemá nejakú "bokovku". Proste občas si každý potrebuje troška "zarelaxovať" a manželka/frajerka je už dosť všedná tak treba zmenu.
Čo sa týka vzťahov, tak vzťah by mal byť o dôvere, ako to ide dohromady s neverou? Jednoducho, treba prestať považovať sex za niečo "mystické" a treba ho brať len ako prirodzenú fyzickú potrebu.
Dôkaz, že to funguje aj inak netreba dlho hľadať, zober si, že v moslimských krajinách môže mať muž až 4 ženy (ale musí ich zabezpečiť a nesmie ani jednu pred ostatnými uprednostňovať) alebo japonsko - tam je bežné že sexujú spolu ľudia čo sú v jednom pracovnom kolektíve alebo napríklad žena vyberá mužovi milenku/geišu.
Podľa mňa dokážeš lásku a sex oddeliť, ak to tak je tak nerobíš nič zlé.
Máš pravdu,čo som tu mohol očakávať, veru deti ako smeti..
Oni dospejú (nebudem to ja,ako všetci píšun podobne ako som kkt....) a dostanú sa do štádia, že keď sa z niekym vyspia musia s ním ostať do konca života, nikdy sa nepozrieť na inú, chcú jednoducho vidieť svet jednotvárny, presne taký aký vôbec nieje, myslia si podľa môjho názoru, že keď budú oporovať môjmu názoru a skutkom akych sa dopúšťam,že svet bude lepší a nič také sa v ich živote neprihodí a nestane.
Jednoducho sex s milenkou je o sexe a nie o milovaní ako to je zo ženou,alebo priateľkou. S milenkou to je len o spoločných fyzických potrebách, o nejakom tom oddychu,možno od psychicky náročnej práce,nejak to odventilovať. Milovanie, teda sexovanie mám na mysli je vždy o noečom inom,na inej duchovnej úrovni alebo hladine.
Neberem to preto nejak na veľkú váhu,proste sex a nič viac, nebude to t´m že som chrapúň a neviem oceniť čo je láska..
ja som tiez neni ziadna svatica ale ak dakoho milujem tak s spim s nim a nie s nikym inym, ak som v posteli nespokojna riesim to aj v cudzej posteli, ale v takej chvili mojho partnera nemilujem...
ak niekoho milujem znamena to ze mi vyhovuje sex aj dusa toho druheho to je vztah
tak ma napada, si si vedomy toho ze ak na to dojde tvoja priatelka (za predpokladu ze aj ona teba miluje a nepodvadza ta tak ako ty ju)pravdepodobne ju to polozi ???
a si si isty ze ta tvoja milenka berie len ako fyzicku zabavu a ze nie je do teba zalubena ?
mohla by ti sposobit vela neprijemnosti keby si sa snou chcel dakedy rozist...
nelubi ma,proste len tak menšie nklonnosti mame k sebe,laska to ale nieje..
z milenkou rozist? jednoducho mi nemame nic viazane, stalo sa ze sme si nedali vediet aj viac ako mesiac anic to nespravilo,zadne telefonaty typu - co sadeje a tak..
Wag-com : ale potom ak tomu spravne chapem ani jedna z tvojich partneriek k tebe nic extra neciti ale ty jednu z nich milujes...
ak ten prvy vztah s tvojou priatelkou neni nic moc ja byt tebou sa s nou rozidem a udrzujem kontakt s milenkou
rozhodne by som neplytvala casom a nebola by som s clovekom ktory do mna neinvestuje dostaok energie
ty musis vediet co je pre teba to najlepsie riesenie
ked som mala ja dva vztahy naraz po case mi z toho zacalo preskakovat a dosla som na to ze je jednoduchsie mat jeden zdravy funkcny a plnohodnotny vztah na takej urovni na akej chcem
fcul som spokojna a nemozem stazovat aj ked v posteli by mohlo byt lepsie, ale nepotrebujem to riesit s byvalym milencom a to sa sama divim
nerozumieme sa - ja mam s praielkou super perfekt vztah,ona je so mna blazon a ja z nej, je to nekonecne.. vo vsetkom to klape........ takze prva je bez chyby, nic na tom nieje...
druha ku mne citi to co ja k nej, neni to vztah,je to len sex.co na tom nechapess
ja s milenkou nespavam pretoze mi priaelka nevyhovuje,,, je to ako ist do fitnesska,alebo zaplavat si, no ja si idem zapichat a pak picham a picham dalej doma..
vcul vsak nechapem preco nejdes do toho fitka ale lezes do postele s inou ked svoju partnerku milujes aj ona teba (jedine ze by ste mali sex o nicom to by som chapala)
a dalsia vec naco ti je dalsia zena ked tu svoju priatelku milujes a je to dokonaly vztah
chapes alebo uvedomujes si ze ak sa to ta tvoja dozvie ze ju jebne o zem teda ze ju to asi rani ????
a co potom az by sa to stalo - stoji ti to za to ??? prist o zenu ktoru milujes ???
ehm a ece nezda sa ti to nefer k tvojej priatelke ?
ty mas dve zeny a ona len jedneho chlapa, daj jej tiez moznost mat sex aj s niekym inym, ved mala by to miesto toho fitka
dufam ze ta ta tvoja priatelka podvadza mi nimalne ako ty ju... prajem ti to z celej duse... a vlastne nechapem nac si zakladal tuto diskusiu v ktorej aj tak nejde o nic viac ako o to ze sa chces pochvalit...
ja viem velmi dobre ako to v zivote chodi... si myslis ze som nikdy nepodviedla frajera??? podviedla, ale to bol taky ktoreho som mala z nudy a nudila som sa... to som bola este soplava, mala som 18-19... dnes by som to uz nespravila... teda nie tomu o kom tvrdim ze ho lubim!!! pokial clovek lubi, tak nechapem ako moze jebat este aj niekoho ineho...
a neoslovuj ma dievcatko... dievcatko mas doma... a ja sa nemam preco nahnevat, mam ta vysoko na haku, len sa nad tym pozastavujem... podla mna ju nelubis a hotovo. hovor si co chces. ako dlho s nou chodis?
nuz nechapem ta mas pravdu ale to ze spavas s dvoma zenskymi naraz z teba nerobi dospeleho a z nas nedospelych !!!
sam si nedospely lol bo si nahovaras jaky si king a pritom v tom mas bordel keby si vedel co chces nemas dve zenske, nepises sem a nezhovadujes sa
pre mna je dospely chlap taky co si vie zariadit zivot a ked rano vstane moze sa vzpriamit bo ma chrbticu a ked kukne do zrkadla nemusi sa pogrcat ked na seba kukne...
z psychologickeho hladiska su taky ako ty povazovany za nevyzretych jedincov ktory kedze sa s tym nemozu pochvalit polovicke (su zbabely) tak sa chvalia tam kde sa to polovicka nedozvie
by som chcela vidiet tu tvoju co bi ti povedala asi by ta poslala do riti
tu vydatu chapem je rozumna vie ze mas priatelku tak nebudes robit problemy bo mas (mensie riziko ze sa zamilujes) asi v jej vztahu daco chyba mozno v posteli mozno po citovej stranke a riesi to takto, mozno ma deti a nechce rozbijat rodinu ale tak isto si chce ece daco uzit kto vie...
ona ma rozum ale ty ? najivka si myslis si jak si nad vecou a pritom ta ta vydata ovlada jak sa jej zachce
jaj ty king ostan vo svojom opare najivity nic ine ti neostava okrem ineho pre tu druhu si len umely penis do ktoreho netreba kupovat baterky a ze kto z nas je tu najivne desko ha
P3tula uplny suhlas s tebou si to vystihla ale on to skutocne nepochopi brzdi ho vysoka hladina testosteronu
ja mam zivot uz az moc dobre zabezpeceny, vsetko mam zariadene ako ma byt !
tak ja som jej umely penic ? hahaha :o) vtipny ste tu veru...
skoda ze si s nou-co si o nej pisala uplne vedla,,ju mam pekne pod palcekom,nie ze by som sa nad nou povysoval ale viem ako to mam porobene.o ovladani s musim zase zasmiat...
..jaj ja nevyzrety jedinec,,, :o))
v zrkadielku sa nastastie nedogrcam , som silna povaha,narcista a krasavec
Ja s ním určite nesúhlasím čo robí, lebo kebyže kohosi milujem, tak by som určite nepotrebovala nejaké bokovky pre spestrenie svojho života.
Ale má pravdu, že dnešná doba je o tom a mnohí trošku starší muži aj ženy majú milencov, milenky. Proste je to bezcharakterné ale je to tak. A z vás si tu robí len srandu, ako mu nadávate. SAk ho nechajte, aj tak tým nič nevyriešite, a v živote sa mu to určite raz vráti. Co vy viete, možno už aj teraz tá jeho milovaná priatelka spáva s jeho naj kamošom.
maly benito musoliny vsakze nuz ak potrebujes ovladat kup si play stacion 2 a nezahravaj sa s ludmi bo take hradky koncia nemilo - to len rada do zivota
jaj ale zasmiala by som sa keby ti tvoja kocka zahybala
inak keby za tebou dosla s tym ze je ti uz dlhsiu dobu neverna ako by si regaloval ???? ciste len pre zaujimavost...
jaj az mij e zle ked citam tvoje prispevky...a nechapem preco ludi, co odsudzuju podvadzanie hned oznacujes za nevyzrete deti!je to vec povahy a nie veku, proste nie kazdy je taky kokot ako ty a ete si aj pochvaluje aky na uzasny zivit ked spava s dvomi, jednu ma pod placom a druha je na nom zavisla....uplne ma tato diskusia znechucuje
Wag-com : hmm a vies co by ti na taketo spravanie povedal psycholog "jedna pod palcom druha zavisla"
najskor by ti povedal ze trpis nejakym pocitom alebo sugesciou menej cennosti a tak si to urcitym sposobom vyrovnavas takymito vztahmi ono skutocne neviem kto je vacsi chudak vo vasom trojuholniku mne je to fakt cele smiesne
ty si nahovaras aky si macho ale v tvojom podvedomi sa skryva male utlacane ja ktore musi daco ovladat aby sa necitilo ako uboziak a este si sem dojdes odobrit svoj vztah k zenam
nehnevaj sa ale mal by si navstivit psychologa, mozno tam vyriesis svoj problem a nebudes musiet mat dve zeny a snad jedneho dna budes normalny ....
Asi ta sklamalo, ze ta tu kazdy nepochvalil aky si skvely...vies, ale to je zivot!nemozes mat "po palcom" kazdeho...a kedze s tebou nesuhlasime, hned sme nuly a blbe decka co o zivote nic nevedia!zlaty moj, nula si tu tak akurat ty! naprv sa sem prides pochvalit, ale kritiku neznesies!tak na co si to robil?
keby si bol vyzrety jedinec, tak by si prijal kritiku...
ludia bez chrbtovej kosti to ja nemusim
a keby si chcel vediet, nechodia tu ziadne nuly ako si ty, co si musia cistit zle svedomie na fore...ja sa za nulu nepovazujem, ale ty si nula...bez chrbtovej kosti, klamar a este si aj myslis, jaky si vyzrety, jak chapes svet a este podobne ojeby...to hovor svojim detom, ked budu take tupe jak si ty...ale nas tu rozkom neopijes
btw typkovi nejak dosli slova... uz sa nezmoze na nic ine ako vtipnee uz asi poslednych pat prispevkov je takych je v kute nevie co ma povedat asi by nam mohol znovu napisat aky je skvely chalan s vysokym sebavedomim
Wag-com ja som netvrdila ze som psychologicka len ze ma psychologia zaujima a to je rozdiel, a ehm s tebou nemam o com - mam na teba nazor a to mi staci...
povedala som ti co si o tom myslim a hotovo neni tu co riesit a za tym svojim si stojim je to pravda a ak nie tak ten psycholog ti povie preco si taky aky si - predsa len je to vacsi odbornik ako ja
V 12 si sa prvýkrát bozkával, v 14 si mal prvý sex, do 17 si sa v nom zdokonaloval a riešil teda aj nehodu ktorá sa ti stala s nejakou vydatou... A teraz od 18 si užívas zivot, milujes priatelku a pichás svoju milenku. Hm, zaujmavé.
A ako si to teda (by si to) vyriešil v 17???? Sak povedz, či sa zato hanbíš???
1. z akeho dovodu si vlastne zalozil tuto diskusiu. Chcel si sa pochvalit alebo co???
2. ak tak skutocne milujes svoju polovicku, bolo by pre teba v pohode, ak si to pravidelne rozdavala s nejakym inym a sepkala mu do ucha to, co tebe? Hm?
Prosim, odpovedz.
Nuz, osobne si myslim, ze skutocne nevyzrety si tu ty. Nuz, sex je sex a laska je laska? Vies ty vobec, co je to laska? Alebo mas o tom aspon nejaku matnu predstavu? Ja velmi silno pochybujem. To cele mi je luto, dufam, ze v zivote spoznas, co to skutocna laska je a zmenis svoj, podla mna uplne mylny, nazor a aj konanie. Len je mi luto toho dievcata.
Nuz, take veci si riesil v 17? ale ved tvoj psychicky vek, vzhladom na to, co tu citam este zdaleka nedospel do tohoto bodu, takze to nie je ziadny argument.
A este...je jedno, skade si Black angel nastuduje cokolvek. Mas velmi chabe argumenty, teda ak sa to vobec da nazvat argumentmi. Z psychologickeho hladiska sa to da ale velmi lahunko vysvetlit. Su totiz urcite frazy, ktore ludia vypustaju z ust, ked im dochadzaju argumenty alebo ziadne racionalne nemaju, a ty si ocividne ten pripad.
Pozri WAG COM, dlho som tu nebol v tejto diskusii, ani som necital vsetko cele. LEn tolko k prispevku 70 Clovek ktory ma frajerku, dalej ma jednu jebacku boko, tvrdi ze ma autorizovany servis audi a pise na toto forum
Podla mna si chudak, ktory nema ani cajku, ani pichacku bokovku, bud este chodis do skolyu alebo makas za pasom, a prisiel si sam sem len pohrdit aky si uzasny a pritom si nula.
1. clovek ktory vlastni alebo ma autorizovany servis AUDI, pochybujem za ma cas sem vypisvoat naforum.
2. Ak ho aj ma, mal by mat tolko rozumu (ked uz vlastni taku firmu) aby sa s takymito vecami nechvalil. Totizto toto nie su veci na chvalenie.
3. S takymito vecami sa chvalia iba skaredy zakomplexovany ludia co vzivote nic nedosiahli a ani nedosiahnu, chcu byt aspom na nejakom internetovom fore za BOHA.
K tvojim prispevkom ostatnym, jediny uplakanec si tu ty, neverim ze sem dospely vyzrety muz, uspesny podnikatel som dojde s niecim takymto Kurwa wed ja uz mam dost rozumu na to aby som sa tu s tym nechvalil.
Ked uz si taky super, nevies si sem dat fotku ? hm asi nie Dost silne o tom pochybujem.
A len sa nevyhovaraj ze sa bojis o to, ze by ta tu nasla frajerka, ak by si to citala, tak si myslim ze by sa dovtipila ze to asi pise jej frajer "vela ludi s autorizovanymi servismi audi tu neni"
Neni som ziadny psycholog, ale ja rokujem v oblasti IT povecsinou len s riaditelmi a poverenymi pracovnikmi. Vecsinou iba s vedenim firmy, s tymi ludmi som v pravidelnom kontakte a viem co to je viset firmu, nech maju x veci na robote. Urcite sa nepojdu machrovat na forum, a uz duplmom nie na birdz
zastrel sa alebo vykastruj , tvoje spermie by nemali oplodnovat zeny a zeny by nemali rodit tvoje deti. Svet je plny debilov, ale to neznamena ze sa musia rodit dalsi, moja rada
čo robite? Chalan má proste holku ktorú miluje, a ma ju rád ,potom má rodičov ,potom kamošov no a potom má jebačku do ktorej to sem tam naprca a hotovo...ja na tom nič fascinujúce nevidím ,ved to dnes úplne normálne, ved su není zobratý ,prečo by jej mal byť verný ked si to neslubili, vlasten on jej je verný lebo len jej dava lásku ,ten druhej dava len dick
revolucion: ako prosim???podla mna toto neni vobec normalne!!
naco mat sex v jednej osobe a lasku u druhej osoby???preco by to nemohol spojit??aj sam povedal ze tu svoju miluje a mava s nou sex..thak v com je problem??preco potrebuje aj inu zenu??lebo podla mna sa toto laska nenazyva.
teda chapem ze niektori chalani su taki,a bohuzial aj niektore baby....ale ja toto neuznavam..ked niekoho mam tak som iba jeho...a on iba moj.
kaslala by som na teba, ale znamená to, že s tým súhlasím a to neni pravda.
lebo ja som iná!!! ked mám chalana, tak nepotrebujem jebat s dalsím. A možno som pozadu, ale sa zato nehanbím. Aj ked pravda neviem, aká budem o 10 rokov. Ale si uvedom, že všetci sú neni rovnakí, a zatože tvoja baba bola kurva, tak to je tvoj problém a nemusís tu všetkých urázat.
A prečo ho tu všetci zoondili??? Asi preto, že s tým nesúhlasili a ak nevieš, v diskusii si môže povedat kazdý čo si myslí aj ked zrovna nesúhlasí so zakladatelom.
A viem, že mnoho ludí to dnes robí, ale je vrcholne trápne zverejnit to aj na net, čakal, že ho budem obdivovať???
Tak sa láskavo uvedom a ozaj ani neviem aké más pohlavie, tak sa rozhodni, či si baba alebo chalan.
P.S. prepácte za nadávky, lebo viem, vzdy som proti tomu, ale fakt ma nastval
Ja osobne by som to nikdy neurobila. Dokazal by si podvadzat svoje dievca takym sposobom? Aj keby boli vsetky baby take (co nie su), bol by to dovod, aby sa chlapi zacali spravat rovnako? O com tu hovoris? (pises)
Kasli na to, skratka to su individuality, ktore to, podla mna, maju v niektorych veciach pomylene. A s takymi ludmi nie je mozne dospiet k nejakemu rozumnemu kompromisu (nuz, v tomto pripade sa ani neda hovorit o kompromise, vobec s tym nesuhlasim, ani v najmensom).
A vobec nie si pozadu. Ja by som to nikdy neurobila. A uz vobec nie preto, aby som nebola pozadu. Pretoze ten, o ktorom sa tu bavime (wag-com) je pozadu najviac, ja by som sa nikdy nenechala niekym zviklat vo svojom presvedceni kvoli tomu, ze mi napisal, ze som pozadu, to je jeden z najdetinskejsich argumentov. Ako som napisala, je to strasne smiesne a priehladne, akym sposobom sa niektori ludia ohanaju. N
emusis sa kvoli tomu rozculovat. Mozno, ked v niektorych veciach podaktori viac dospeju, uvedomia si to, ze vztah nie je len o sexe, to je urcitym sposobom iba sprijemnenie. Ja som taka stastna, ze chodim s takym clovekom, s akym chodim a za nic na svete by som ho nepodviedla. (aj ked s nim chodim len rok aj pol, ale aj tak, take je moje presvedcenie). Aj keby som sa s nim rozisla (co sa kludne moze stat, skratka si to uvedomujem, nie som ziadna naivka- v tomto, stava sa to, ze najprv sme vsetci zamilovani a zrazu...bac), nikdy by som to cele nelutovala. A rozhodne je pre mna viac nez len clovek, ktory ma fyzicky pritahuje. Je to dobry priatel, ktoreho si vazim a nikdy by som ho takymto sposobom neponizila. Aj ked by som v prvom rade ponizila skor seba. Tak sa trochu uvedomte, ved ja to nedokazem pochopit.
Takze asi som prva, ktora ti pise ze viem presne ako ti je. Robila som to iste a prisla som o 7 rocny vztah. Len tak narychlo, bol zenaty, mali sme to medzi sebou vyjasnene nekontaktovali sme sa iba ak sme sa nahodou stretli len tak sme strelili datum a nech sa dialo cokolvek prvorady bol sex.
Vsetko bolo v poriadku s tym mojim sedemrocnym sme sa lubili pomahali si atď. vedela som ze chcem s nim zit ............ o mojej nevere sa nikdy nedozvedel.
Az raz prisiel domov a povedal mi " uz rok spavam s druhou a chcem si ju zobrat za zenu" To by som ti nepriala ako som sa citila ako dobra krava (moje istoty a buducnost boli v keli a vobec mi to nestalo za to, zbytocne stravene roky).
PS: Ked ta vzrusuje sex s inou babou, tak sa rozid s priatelkou (bud uprimny myslim ze si to zasluzi) a spi nie s jednou ale s hocikym - to je ten spravny adrenalin. A ked ti to pojde tak si tym skus zarabat.
laoshi vdaka, uz sa nad ním nerozculujem, len mi liezlo na nervy to, že este sa tým chválil a ten bruno zase urázal všetkých. Ale fakt sú to individuality, ktorý majú proste taký názor na zivot a ja im ho neberem, nech si pichajú aj styri dalsie, ked ich to baví. Len som nato napísala svoj názor.
A ty si to fakt pekne napísala, aj o tom svojom priatelovi, budem vám drzat palce, nech vám to klape este veeeľmi veeľmi dlh
podla mna to je normalne...hlavne ked su spolu uz 3 roky...spat s jednym 3 roky to je podla mna dost..bokovky su proste bokovky..na sex,trosku sa potesit..
juliana, každý to bere proste inak a každý má nato iný názor a conny to proste bere tak, tak nič proti nej, lebo si povedala iba svoj názor a nikomu tu nič nevnucovala.
Wag-com.... neviem preco ale mam taky pocit, ze IT ta prekukol.... Uplne s nim suhlasim. Podla mna nemas ani frajerku, ani bokovku dokonca ani firmu... mozno tak nejaku tu psychicku chorobu (rozdvojenu osobnost)...
Hlavne mi vysvetli co si ty tak mohol riesit v 17-tich? Ved si nebol ani plnolety... mohla to tak vyriesit tvoja bokovka... podla vsetkeho by si sa tak akurat rozplakal, ze ty si este primlady aby si sa stal otcom....
Vam to tu jebe alebo co?? preco ma tato po.ebana diskusia uz vyse 180 prispevkov.Som napisal v 95 prispevku uz ze sa na to vykaslite ale stale sa tu niekto najde. ja vas niekedy nechapem.
Juliana nie vobec mi neprekazas a ani zdaleka nie si ina nez ja. Sak aj ja chodim jak taky kokot do kostola kazdy den, nedelu pred omsou sa dokonca aj osprchujem aby som dostojenmu panu fararovi vonal, pustim tam staru babku sadnut si a postojim sak som prijebany krestan preco by som sa nepostavil ked si potrebuje stara panna sadnut ze? Chodim na krestanske kruzky kde sa s nadcenim necham krmit kokotinami ktore pocuvala este moja pra pra pra pra babka, vo volnom case hram na klaviri kostolne pesnicky, pri tom si obcas zacitujem nejake pasaze z biblie a som stastny ze som sa takto dostal o krocik blizsie k Bohu zatial co si druhi ludia uzivaju zivot.. Juliana ved ja tak strasne milujem cirkev, moje poslanie je byt sluha Bozi.. omg sa pytas jak jebnuta
mne sa to nechce citat do konca len tolko poviem si n00b nevies co je lubit az milovat vies co by som ti prial aby si ju stratil a aby sa strelti este na to vsetko s tym ze oni budu kamosky podakuju si navzajom ze jedna druhej pomohla zistit jaky si chuj chapes sa co ty tu pises na mentalnej urovni si decko tot vsio
kua nektori ste fest welke svine!! mna takto chalan ojebal a este doteraz placem ked si spomeniem jako som sa prenho trapila a stale sa utesujem ze ja niesom na wine ale on je ten co to sposobil!!! si to chalani neuwedomujete jako to baby boli ked ich podvediete?
Mne to pripada cele smiesne..Chalan sem pride postazuje sa,ze ma frajerku 3 roky ktoru miluje,ale picha druhu lebo je to ine vzruso,dobrodruzstvo..Mysli si,ze ked ma firmu moze sa vyvazat a jebavats s vydatou?..uhm dalej ma f pici vase,nase nazory,akurat sa nad tym zabava a este k tomu picuje..neriste ho..akuzrat ti prajem to aby sa na teba ta ktoru tak strasne MILUJES vykaslala a ty aby si ostal sam na ocot..sice asi by si uteklal za nejakymi kurvami hm?..bezcharakterny clovek..ale co uz je to tvoj zivot,tvoja vec..tak nabuduce ani nezakladaj takuto diskusu..
takych chalanov ako ty by som vystrielala!!!vedia len jebat a nevedia milovat!!ked toto robis svojej ako tvrdis "milovanej" tak si potom pekny kkt!prajem ti pohlavnu chorobu!!!
Láska je najkrajšia vec v živote a ak niekoho milujem nemožem ho podviesť, svedomie mi to nedovoli. Ak siju naozaj miloval, mal si pockat, kym na to nebude pripravena. Moj priatel na to cakal rok a dnes sme zasnubeni.
ok.je to tvoja vec,ale pomyslel si aj nato ,co sa stane ked ti nato pride ta prva???Urcite to tolerovat nebude alebo po pripade ako by si sa citil keby ti toto robila ona?a ver ,ze nato raz urcite pride... ja by som tak neriskovala a ozaj ked ju milujes tak toto by si nerobil prepac
ako chlapče ked svoju babu tak miluješ tak prečo si kokot a máš bokovku...a že jej neubližuješ lebo o tom nevie?prečítaj si moje forum o chalanoch a a mužoch : hajzlíci...
ako sa uvedom...ako sa jej vôbec môžeš pozrieť do očí a vravieť jej milujem ťa...hanba ti
myslim ze si vol a dalej ze keby si tamtu tak miloval tak nepichas inu. Ty asi nevies co chces.A najlepsi recept na to vsetko je prestat jebat tamtu a dufat ze sa to ta co ju milujes nikdy nedozvedela ale zasluzil by si si
Ja si myslím, ako väčšina, že nevieš čo je to láska. A je dosť možné, že takto stratíš naozaj cennú osobu. A možno stratíš obideve... len aby potom už nebolo neskoro. A na 100% si ťa tvoje dievča nezaslúži... úplne ju tým podceňuješ... ver tomu, že raz na to príde... a bude to bolieť ju...ale aj teba...
hmmmm podla mna si truba a neuvedomujes si co tymto robis a dojde ti to az ked ta ta oprva necha.......mylsim ze ju zranujes a zranujes aj tu druhu ked sa nad tym tak zamyslim......fakt ved bud je to necitliva kurva ktorej nevadi ze nejaka baba bude trpiet preto ze oan sa chce zabavit (v tom pripade to je jedno) alebo ta lubi a myslis si ze sa po case rozides so svojou holkou a budes s nou a to by bolo uz horsie.......
ale ak by si miloval prvu nemal by si dovod mat aj tu druhu.....
Wag-com to len preto, ze svet je zly a nevem co, podvadzam babu...ok ved jak ces, tak to sem potom nepis, ked nepotrebujes poradit a mas svoj nazor na to..si si myslel ze ti niekto napise: jo, super, dobre ze tak robis..??? si sa zblaaaaznil ze? neviem, ci poznas kramare, ale tusim na 2.poschodi je psychina....tam ti stopro poradia..a ked sem pises..ze nex ti neradi 18r, tak prave preto, ze si asi starsi, by si uz take veci okolo vztahov mohol chapat..
Anny ma pravdu!!!Som zvedava čo by si spravil keby si sa dozvedel že ona (ta ktori ako hovorišže ju miluješ ale podla mna to tak neni!)ta podvadza s niekim inim a ako vihovorku použije že ide len o sex tak...si proste je***tý ako bez uražky
Nemilujes ju!keby si ju skutocne miloval tak by si ju nepodvadzal s inou!...to len niektori automaticky ked su s nejakou babou hovoria ze ju lubia ale pritom vobec netusia co to slovo obnasa.
ak by si ju naozaj miloval tak by ťa ani nenapadlo vliezť do postele s inou.podľa mňa si obyčajný hajzel že taketo niečo robíš a ešte o tom aj píšeš.si myslíš že ked si sa s tým priznal tu na birdze tak si očistíš svedomie???čo si čakal že ti tu ludia napíšu...ano super chlapče,ty si jaký frajer,... podla mna si obyčajný k...t a byť tvojou babenkou,nakopala by som ťa tak že by si na to v živote nezabudol.ak chceš byť aspoň trochu čestný tak sa jej s tým priznaj ale nečakaj že ťa prijme s otvorenou náručou a odpustí ti.si sa jej dokazal aj pozrieť potom do očí???tebe by to nevadilo keby ona niečo podobné spravila tebe?určite by ťa to ranilo a ponížilo...sorry ale už nemam slov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
228 komentov
toto nechapem, milujem jednu ale spavam s druhou.
a vobec ta netrapi, ze zradzas osobu ktoru "milujes"?
ale zasadne len vtedy, pokial nemam frajerku..
a naviac, ked ju mam, tak to nepotrebujem...
Teda osobne si aj myslím, že si to tu napísal len z flipu.
A nie taká volovina akou je " blbosť "!!!
Dúfam, že to nepatrilo mne!
COCCA - COLLA:
No že ty píše práve tá, ktorá má 15 - 19, pochybujem, že aj ty v tvojích 15 vieš, čo je milovať a mať sex!
S prvou uz chodim 3 roky,citim a chcem s nou uz ostat do konca zivota.
ZENY TU JE TYPICKY CHLAP KTOREMU IDE LEN O SEX !!! BACHA NA NICH !!! SU TO FARIZEJI POSRANI !!!
Clovek sa meni,ako vsetko naokolo
hej,jasne ze hej,,!!
ta s ktorou chodis není v sexe dobra? alebo preco?
lebo neviem si uplne predstavit tu situaciu: mas babu,milujes ju,mas s nou sex...ale potrebujes este jednu bokovku
Je pekne ze s nou chces ostat az do konca zivota..len ci aj ona bude chciet ak sa to dozvie tebe by nevadilo ak by to bolo naopak?!-ak by si ty mal len ju ze ju verne lubis a chces byt len s nou a ona popri tebe ma niekoho ineho aj ked teba lubi(to je tiez otazne) furt spava aj s inym! ak by ti toto nevadilo tak neviem co je to za vztah! (fakt dufam ze niekoho s takym nazorom si nenajdem)
presne si to vystihla
ved si skús predstavit, že ty si jej verný, más ju rád, milujes ju a ona akoze miluje ta, no sexuje s iným, lebo s tebou to neni bohviečo. Ale aj napriek tomu ta miluje, sak neva, možno budes aj cudzie decko potom vychovávať. Nechápem, aký má vyznam tato diskusia, este si proste nedozrel a nevies si vázit skutočnú lásku
.. zoberme celkovo stav spoločnosti(bez urážky z tejto skupiny vyraďujem chronických četerov a izbové miši,čo snívaju o neviem čom a večny moralizátory..), mixuje sa to tu piate cez šieste, na intrákoch sú sami študenti bez partnerov??? ČO??? párikuje sa to tam hlava nehlava, nepíše čo som sa dočítal ale poznám to. Proste beháto tam tak a "doma" je to zas o láske..
Hlavne ked mi to povie 18ka.
Lenže medzi nami nieje žiaden problém,nič nám nevŕže..sme na sebe závisly, ja sa tu nič nepokúšam vyriešiť, nezakladal som to s tym ze potrebujem poradiť, alebo za zámerom niečo vyriešiť..len diskutovať.
.. vaše názory vám neberiem, vaše stanoviska akceptujem.
nic sa nedeje, ved kazdý ma svoj názor.
A fakt neviem, aký si vyspelý, ale ja by som takého chalana určite nechcela, čo by spával s inou. Aj ked je pravdou, ze v dnesnej dobe majú mnohí ludia bokovky, len o tom nepísu a nezakladajú diskusie. Lebo asiže ta tu kazdý zato odsúdi.
Ale nehovor mi, že tebe mi nevadilo, keby spáva tvoje dievča s iným
Ale to nieje dobré že sa o tom nepíše, ved to je globálne,,pak tu ťa každý zdrbe,mne neslo aby ste na mňa vyhŕkli vybrané slová slovákou a podobné nadávky, kedže vás to hadže do jedného vreca polointeligentou s tou vašou zásobou, v dalšom prípade su tu "osobnosti" na úrovni celoživotného čakania na toho pravého, skusenosti či už zo vztahu alebo sexuálne žiadne.. sú to snílci :o)
Ale to asi nepochopíš.
..
2)velmi vela chlapov ma milenku, aj takych ktori svoje priatelky/manzelky miluju, proste len tak z pasie a vzrusenia, ze robia nieco zakazane, hoci to tiez nechapem, ale su to chlapi(ale pravdaze zeny tiez nie su svatuskarky)
3)nie vsetci su taki(chvalabohu)
4)uz to nechajme tak, Waq-com nech si to vyriesi(ak to vobec mieni riesit) sam
--zamer bol,ako sa tu vsetci hraju na svätcou ale zaroven som zistil ze sem chodia dost velke nuly,kt. vo svojom zivote nic nezazili a nedokazali..len polemizuju a nedokazu nic viac,len byt online.
kt.podjeve nemiluje, netvdil by som!
A ty ho vela nemáš ak ani svoj vek nezverejníš...
Je moja osobna vec co zverejnim a co nie..
nikdy ssa vam nestalo ze niekoho milujete ale predsa vas strasne ktosi pritahuje sexualne alebo le fyzicky?
No dôvod prečo si založil túto diskusiu je aký?
A ak ju tak miluješ, ako píšeš, sa s ňou o tom porozprávaj alebo niečo, veď nie je normálne, že spávaš s oboma, jednu berieš len ako bokovku. Vži sa do kože svojej priateľky, keby ti robila to istí, neodrúbal by si jej od zlosti hlavu? Určite áno! A povedz mi, nie je dobrá v posteli, alebo nerobíte to tak často, akoby si chcel, že máš tu bokovku?
Proste si sadnu niekde na pivo sám, prepemýšľaj nad dôvodom prečo spávaš aj s druhou a niečo vymysli, popprípade, príď sem a vtedy sa tu bude dať u diskutovať, ako ti poradiť a pomôcť, nie keď nevieš prečo spávaš aj s jednou aj s druhou.
A ešte napíš, čo ti vadí a nevadí na tej, s kerou chodíš.
No tak jednoducho jej to mam povedať či čo? to nieje bohvie čo!
Robimeto stale,csade aje to super--bokofka je niečo ine,ked aj ona je okey,sexualne mi imponuje,vies,mnohy ma nazvu debilom a podobne,ale ja to mam v hlabe a diskutujem o tom a otvorene som to poveedal na rovinu.
Co mi vadi a nevadi na tej s kt. chodim?
Ja neviem, ci mi na nej nieco vadi,mozno to ze je strasne ziarliva..ale nic mi na nej nejako moc nevadi.
-- bokovka je z ineho mesta
-- komunikujeme cez utajene telefony
-- som predajca,teda podnikam s predajom aut-mam autorizovanu predajnu znacky audi - tak o auta - a ic striedanie nieje problem
Ale dufam ze obom pride skor ci neskor rozum a opustia ta. nech ostanes sam a potom si uvedomis co si stratil. Si podla mna bez charakterny chudak, ked musis hladat vzrusenie ci sex mimo svojej frajerky.
bodaj by ta v čiernej uličke stretol daky cigan alebo černoch a znasilnil by ta..kludne by si mohol byt najebany aby si sa mohol vyhovorit na alkohol..
alebo by ti mohol narast na kokote nechet nech nepichaš so žiadnou..
jaj bože sa pozri každe rano do zrkadla a povec že si kokot..aby si na to nezabudol do života..
a najlepšie je ked tu vypravaš že sme mladí 18roční spratkovia ale haluz je že sme rozumnejší jak ty a nerobime taketo svinstva ale odsudzujeme ich..
akoze teraz ked mas na to podmienky, tak mozes podvadzat? asi ti tie nemecke auta uz fakt lezu na mozog...
ku mne sa vyjadrovat nemusis, ja uz teraz viem, ze si chudak, co si nevazi ze ho nejaka pekna baba miluje (uprimne) a ze takto hazarduje s citmi druhych ludi...
za polroka sem prides znova, ze nato prisla, ze nevies co mas robit a ze sa chces obesit...a potom ti uz nidto nepomoze...
Husky: mas pravdu! ale chudak niesom,ale tvoj pripevok ma hlavu a petu..
si predstav ze by si prisiel na to ze aj ona spava s inym ako by si sa citil? povedz jej to nech sa s tebou rozide co najskor...nehovorim ze ta nemoze aj niekto iny pritahovat, ale nemusis s tou inou spavat... ozaj nechapem tvoje rozmyslanie... ani nepochopim nech to akokolvek odvovodnis... proste si aboslutne sprosty, tak sa tu nevytahuj a chod sa picnut hned...
To Waq-com: Akože na birdz je 95% ľudí do 18 rokov, nečakaj tu nejaké svetoborné názory.
Ale k tvojej veci: Podľa mňa je to normálne čo robíš. Ja osobne si myslím, že muž čo má dlhšie vzťah a môže si dovoliť milenku nerobí nič zlé. Pokiaľ ide len o sex a nič viac tak je to normálne. Ja osobne tiež beriem sex ako oddych, relax, spríjemnenie večera/dňa.
Robím v jednej väčšej firme, a z chalanov čo robia na vyšších funkciách málokto nemá nejakú "bokovku". Proste občas si každý potrebuje troška "zarelaxovať" a manželka/frajerka je už dosť všedná tak treba zmenu.
Čo sa týka vzťahov, tak vzťah by mal byť o dôvere, ako to ide dohromady s neverou? Jednoducho, treba prestať považovať sex za niečo "mystické" a treba ho brať len ako prirodzenú fyzickú potrebu.
Dôkaz, že to funguje aj inak netreba dlho hľadať, zober si, že v moslimských krajinách môže mať muž až 4 ženy (ale musí ich zabezpečiť a nesmie ani jednu pred ostatnými uprednostňovať) alebo japonsko - tam je bežné že sexujú spolu ľudia čo sú v jednom pracovnom kolektíve alebo napríklad žena vyberá mužovi milenku/geišu.
Podľa mňa dokážeš lásku a sex oddeliť, ak to tak je tak nerobíš nič zlé.
Máš pravdu,čo som tu mohol očakávať, veru deti ako smeti..
Oni dospejú (nebudem to ja,ako všetci píšun podobne ako som kkt....) a dostanú sa do štádia, že keď sa z niekym vyspia musia s ním ostať do konca života, nikdy sa nepozrieť na inú, chcú jednoducho vidieť svet jednotvárny, presne taký aký vôbec nieje, myslia si podľa môjho názoru, že keď budú oporovať môjmu názoru a skutkom akych sa dopúšťam,že svet bude lepší a nič také sa v ich živote neprihodí a nestane.
Jednoducho sex s milenkou je o sexe a nie o milovaní ako to je zo ženou,alebo priateľkou. S milenkou to je len o spoločných fyzických potrebách, o nejakom tom oddychu,možno od psychicky náročnej práce,nejak to odventilovať. Milovanie, teda sexovanie mám na mysli je vždy o noečom inom,na inej duchovnej úrovni alebo hladine.
Neberem to preto nejak na veľkú váhu,proste sex a nič viac, nebude to t´m že som chrapúň a neviem oceniť čo je láska..
ja som tiez neni ziadna svatica ale ak dakoho milujem tak s spim s nim a nie s nikym inym, ak som v posteli nespokojna riesim to aj v cudzej posteli, ale v takej chvili mojho partnera nemilujem...
ak niekoho milujem znamena to ze mi vyhovuje sex aj dusa toho druheho to je vztah
tak ma napada, si si vedomy toho ze ak na to dojde tvoja priatelka (za predpokladu ze aj ona teba miluje a nepodvadza ta tak ako ty ju)pravdepodobne ju to polozi ???
a si si isty ze ta tvoja milenka berie len ako fyzicku zabavu a ze nie je do teba zalubena ?
mohla by ti sposobit vela neprijemnosti keby si sa snou chcel dakedy rozist...
nelubi ma,proste len tak menšie nklonnosti mame k sebe,laska to ale nieje..
z milenkou rozist? jednoducho mi nemame nic viazane, stalo sa ze sme si nedali vediet aj viac ako mesiac anic to nespravilo,zadne telefonaty typu - co sadeje a tak..
ak ten prvy vztah s tvojou priatelkou neni nic moc ja byt tebou sa s nou rozidem a udrzujem kontakt s milenkou
rozhodne by som neplytvala casom a nebola by som s clovekom ktory do mna neinvestuje dostaok energie
ty musis vediet co je pre teba to najlepsie riesenie
ked som mala ja dva vztahy naraz po case mi z toho zacalo preskakovat a dosla som na to ze je jednoduchsie mat jeden zdravy funkcny a plnohodnotny vztah na takej urovni na akej chcem
fcul som spokojna a nemozem stazovat aj ked v posteli by mohlo byt lepsie, ale nepotrebujem to riesit s byvalym milencom a to sa sama divim
druha ku mne citi to co ja k nej, neni to vztah,je to len sex.co na tom nechapess
ty si preco zahybala?
1) sa to dozvie ta, do ktorej si blazon a ako chodenie do fitka to brat nebude...
2) sa do teba zalubi tvoja milenka alebo ty do nej
2.) ee,city ee ..
2) dobre, povedzme ze ty nie...ale ako mozes garantovat, ze to neurobi ona?
vcul vsak nechapem preco nejdes do toho fitka ale lezes do postele s inou ked svoju partnerku milujes aj ona teba (jedine ze by ste mali sex o nicom to by som chapala)
a dalsia vec naco ti je dalsia zena ked tu svoju priatelku milujes a je to dokonaly vztah
chapes alebo uvedomujes si ze ak sa to ta tvoja dozvie ze ju jebne o zem teda ze ju to asi rani ????
a co potom az by sa to stalo - stoji ti to za to ??? prist o zenu ktoru milujes ???
ehm a ece nezda sa ti to nefer k tvojej priatelke ?
ty mas dve zeny a ona len jedneho chlapa, daj jej tiez moznost mat sex aj s niekym inym, ved mala by to miesto toho fitka
boze z takych ludi mi je na grc...
..dobru noc detičky
nedokazem pochopit ako moze niekto kto niekoho lubi, dotycneho podvadzat...
to nie je o zaspati doby ale o povahe...
ale to takeee veeelke nadrzane chlapca ako ty nepochopi
nuz nechapem ta mas pravdu ale to ze spavas s dvoma zenskymi naraz z teba nerobi dospeleho a z nas nedospelych !!!
sam si nedospely lol bo si nahovaras jaky si king a pritom v tom mas bordel keby si vedel co chces nemas dve zenske, nepises sem a nezhovadujes sa
pre mna je dospely chlap taky co si vie zariadit zivot a ked rano vstane moze sa vzpriamit bo ma chrbticu a ked kukne do zrkadla nemusi sa pogrcat ked na seba kukne...
z psychologickeho hladiska su taky ako ty povazovany za nevyzretych jedincov ktory kedze sa s tym nemozu pochvalit polovicke (su zbabely) tak sa chvalia tam kde sa to polovicka nedozvie
by som chcela vidiet tu tvoju co bi ti povedala asi by ta poslala do riti
tu vydatu chapem je rozumna vie ze mas priatelku tak nebudes robit problemy bo mas (mensie riziko ze sa zamilujes) asi v jej vztahu daco chyba mozno v posteli mozno po citovej stranke a riesi to takto, mozno ma deti a nechce rozbijat rodinu ale tak isto si chce ece daco uzit kto vie...
ona ma rozum ale ty ? najivka si myslis si jak si nad vecou a pritom ta ta vydata ovlada jak sa jej zachce
jaj ty king ostan vo svojom opare najivity nic ine ti neostava okrem ineho pre tu druhu si len umely penis do ktoreho netreba kupovat baterky a ze kto z nas je tu najivne desko ha
P3tula uplny suhlas s tebou si to vystihla ale on to skutocne nepochopi brzdi ho vysoka hladina testosteronu
ja mam zivot uz az moc dobre zabezpeceny, vsetko mam zariadene ako ma byt !
tak ja som jej umely penic ? hahaha :o) vtipny ste tu veru...
skoda ze si s nou-co si o nej pisala uplne vedla,,ju mam pekne pod palcekom,nie ze by som sa nad nou povysoval ale viem ako to mam porobene.o ovladani s musim zase zasmiat...
..jaj ja nevyzrety jedinec,,, :o))
v zrkadielku sa nastastie nedogrcam , som silna povaha,narcista a krasavec
Ale má pravdu, že dnešná doba je o tom a mnohí trošku starší muži aj ženy majú milencov, milenky. Proste je to bezcharakterné ale je to tak. A z vás si tu robí len srandu, ako mu nadávate. SAk ho nechajte, aj tak tým nič nevyriešite, a v živote sa mu to určite raz vráti. Co vy viete, možno už aj teraz tá jeho milovaná priatelka spáva s jeho naj kamošom.
maly benito musoliny vsakze nuz ak potrebujes ovladat kup si play stacion 2 a nezahravaj sa s ludmi bo take hradky koncia nemilo - to len rada do zivota
jaj ale zasmiala by som sa keby ti tvoja kocka zahybala
inak keby za tebou dosla s tym ze je ti uz dlhsiu dobu neverna ako by si regaloval ???? ciste len pre zaujimavost...
prispevky 135 a 136 celkom dobre nechapem
Wag-com : hmm a vies co by ti na taketo spravanie povedal psycholog "jedna pod palcom druha zavisla"
najskor by ti povedal ze trpis nejakym pocitom alebo sugesciou menej cennosti a tak si to urcitym sposobom vyrovnavas takymito vztahmi ono skutocne neviem kto je vacsi chudak vo vasom trojuholniku mne je to fakt cele smiesne
ty si nahovaras aky si macho ale v tvojom podvedomi sa skryva male utlacane ja ktore musi daco ovladat aby sa necitilo ako uboziak a este si sem dojdes odobrit svoj vztah k zenam
nehnevaj sa ale mal by si navstivit psychologa, mozno tam vyriesis svoj problem a nebudes musiet mat dve zeny a snad jedneho dna budes normalny ....
Hras sa tu na strasnu odbornicku,ale frazi sa daju naučiťa keci z vašik časopicsov,ale live is live..
Na tvoje keci ti serem, ja si svoj zivot uzivam naplno a neberm na keci nejakych deciek z fora..
Aj tak sem chodia iba uplakanci,co su "norrmalnom" zivote obycajne NULY :o))
uzž nerieste.... mam pičíí aj tak, pomylil som si toti FORUM.. je tu bieda,pokec o nič lepsi
ludia bez chrbtovej kosti to ja nemusim
a keby si chcel vediet, nechodia tu ziadne nuly ako si ty, co si musia cistit zle svedomie na fore...ja sa za nulu nepovazujem, ale ty si nula...bez chrbtovej kosti, klamar a este si aj myslis, jaky si vyzrety, jak chapes svet a este podobne ojeby...to hovor svojim detom, ked budu take tupe jak si ty...ale nas tu rozkom neopijes
za pravdu sa kazdy bije vsak ??? jak jednoducho si sa dal vyprovokovat a to som ani nebola tolko invazna
cicko jediny kto je tu na smiech si ty a tu odbornu pomoc asi skutocne potrebujes bo keby si bol tak strasne nad vecou totok by ta vobec nerozculilo.
ale ked sa clovek doktne spravneho miesta treba cakat reakciu
ozaj psychologia je moj konicek lol si fakt smiesny vcul si totiz iba dokazal ze mam pravdu haha
Sme sa akurát minule bavili na obede s kolegom na tému nevera. Otázka bola viacmenej v štýle: "Podviedol by si manželku/frajerku?"
"To je relatívne."
"Prečo?"
"Kebyže sa mi ponúkne lepšia/krajšia tak samozrejme, kebyže je tak narovnako tak možno, kebyže vyzerá horšie tak asi nie - nestojí mi to za to."
"Mal by si nejaké výčitky svedomia keby si to urobil?"
"Nie, však ide len o sex."
Skratka pre niektorých chlapov je to absolútne normálne, sex je sex a láska je láska. Iný názor, iný spôsob myslenia.
Je to zaujímavé ako má každý plnú hubu tolerancie, ale keď niekto inak myslí, tak hneď je oheň na streche.
este jedna otázka čo by si spravil keby s tou bokovkou otehotnies?? Aj ked bere antikoncepciu alebo ty pouzívas kondomy, ale mozné to je.
Potrat (ak by sa ovšem dal pred jej muzom utajit), alebo by si to nechala akoze je to jej muza, alebo by ste sa k tomu priznali???
Dodal by som, ze je to pre niekoho nepredstavitelne, no pre niekoho reaôita.
Co mi ma kto za to do kktov nandávať?
Same keby keby keby ...
cica kedy ze som sa ja rozculil??????? rad by som vedel?
povedala som ti co si o tom myslim a hotovo neni tu co riesit a za tym svojim si stojim je to pravda a ak nie tak ten psycholog ti povie preco si taky aky si - predsa len je to vacsi odbornik ako ja
Aha, chápem
V 12 si sa prvýkrát bozkával, v 14 si mal prvý sex, do 17 si sa v nom zdokonaloval a riešil teda aj nehodu ktorá sa ti stala s nejakou vydatou... A teraz od 18 si užívas zivot, milujes priatelku a pichás svoju milenku. Hm, zaujmavé.
A ako si to teda (by si to) vyriešil v 17???? Sak povedz, či sa zato hanbíš???
1. z akeho dovodu si vlastne zalozil tuto diskusiu. Chcel si sa pochvalit alebo co???
2. ak tak skutocne milujes svoju polovicku, bolo by pre teba v pohode, ak si to pravidelne rozdavala s nejakym inym a sepkala mu do ucha to, co tebe? Hm?
Prosim, odpovedz.
Nuz, osobne si myslim, ze skutocne nevyzrety si tu ty. Nuz, sex je sex a laska je laska? Vies ty vobec, co je to laska? Alebo mas o tom aspon nejaku matnu predstavu? Ja velmi silno pochybujem. To cele mi je luto, dufam, ze v zivote spoznas, co to skutocna laska je a zmenis svoj, podla mna uplne mylny, nazor a aj konanie. Len je mi luto toho dievcata.
Nuz, take veci si riesil v 17? ale ved tvoj psychicky vek, vzhladom na to, co tu citam este zdaleka nedospel do tohoto bodu, takze to nie je ziadny argument.
A este...je jedno, skade si Black angel nastuduje cokolvek. Mas velmi chabe argumenty, teda ak sa to vobec da nazvat argumentmi. Z psychologickeho hladiska sa to da ale velmi lahunko vysvetlit. Su totiz urcite frazy, ktore ludia vypustaju z ust, ked im dochadzaju argumenty alebo ziadne racionalne nemaju, a ty si ocividne ten pripad.
Podla mna si chudak, ktory nema ani cajku, ani pichacku bokovku, bud este chodis do skolyu alebo makas za pasom, a prisiel si sam sem len pohrdit aky si uzasny a pritom si nula.
1. clovek ktory vlastni alebo ma autorizovany servis AUDI, pochybujem za ma cas sem vypisvoat naforum.
2. Ak ho aj ma, mal by mat tolko rozumu (ked uz vlastni taku firmu) aby sa s takymito vecami nechvalil. Totizto toto nie su veci na chvalenie.
3. S takymito vecami sa chvalia iba skaredy zakomplexovany ludia co vzivote nic nedosiahli a ani nedosiahnu, chcu byt aspom na nejakom internetovom fore za BOHA.
K tvojim prispevkom ostatnym, jediny uplakanec si tu ty, neverim ze sem dospely vyzrety muz, uspesny podnikatel som dojde s niecim takymto Kurwa wed ja uz mam dost rozumu na to aby som sa tu s tym nechvalil.
Ked uz si taky super, nevies si sem dat fotku ? hm asi nie Dost silne o tom pochybujem.
A len sa nevyhovaraj ze sa bojis o to, ze by ta tu nasla frajerka, ak by si to citala, tak si myslim ze by sa dovtipila ze to asi pise jej frajer "vela ludi s autorizovanymi servismi audi tu neni"
Neni som ziadny psycholog, ale ja rokujem v oblasti IT povecsinou len s riaditelmi a poverenymi pracovnikmi. Vecsinou iba s vedenim firmy, s tymi ludmi som v pravidelnom kontakte a viem co to je viset firmu, nech maju x veci na robote. Urcite sa nepojdu machrovat na forum, a uz duplmom nie na birdz
Takz echod si liecit ego niekde inde.
naco mat sex v jednej osobe a lasku u druhej osoby???preco by to nemohol spojit??aj sam povedal ze tu svoju miluje a mava s nou sex..thak v com je problem??preco potrebuje aj inu zenu??lebo podla mna sa toto laska nenazyva.
teda chapem ze niektori chalani su taki,a bohuzial aj niektore baby....ale ja toto neuznavam..ked niekoho mam tak som iba jeho...a on iba moj.
kaslala by som na teba, ale znamená to, že s tým súhlasím a to neni pravda.
lebo ja som iná!!! ked mám chalana, tak nepotrebujem jebat s dalsím. A možno som pozadu, ale sa zato nehanbím. Aj ked pravda neviem, aká budem o 10 rokov. Ale si uvedom, že všetci sú neni rovnakí, a zatože tvoja baba bola kurva, tak to je tvoj problém a nemusís tu všetkých urázat.
A prečo ho tu všetci zoondili??? Asi preto, že s tým nesúhlasili a ak nevieš, v diskusii si môže povedat kazdý čo si myslí aj ked zrovna nesúhlasí so zakladatelom.
A viem, že mnoho ludí to dnes robí, ale je vrcholne trápne zverejnit to aj na net, čakal, že ho budem obdivovať???
Tak sa láskavo uvedom a ozaj ani neviem aké más pohlavie, tak sa rozhodni, či si baba alebo chalan.
P.S. prepácte za nadávky, lebo viem, vzdy som proti tomu, ale fakt ma nastval
Ja osobne by som to nikdy neurobila. Dokazal by si podvadzat svoje dievca takym sposobom? Aj keby boli vsetky baby take (co nie su), bol by to dovod, aby sa chlapi zacali spravat rovnako? O com tu hovoris? (pises)
Kasli na to, skratka to su individuality, ktore to, podla mna, maju v niektorych veciach pomylene. A s takymi ludmi nie je mozne dospiet k nejakemu rozumnemu kompromisu (nuz, v tomto pripade sa ani neda hovorit o kompromise, vobec s tym nesuhlasim, ani v najmensom).
A vobec nie si pozadu. Ja by som to nikdy neurobila. A uz vobec nie preto, aby som nebola pozadu. Pretoze ten, o ktorom sa tu bavime (wag-com) je pozadu najviac, ja by som sa nikdy nenechala niekym zviklat vo svojom presvedceni kvoli tomu, ze mi napisal, ze som pozadu, to je jeden z najdetinskejsich argumentov. Ako som napisala, je to strasne smiesne a priehladne, akym sposobom sa niektori ludia ohanaju. N
emusis sa kvoli tomu rozculovat. Mozno, ked v niektorych veciach podaktori viac dospeju, uvedomia si to, ze vztah nie je len o sexe, to je urcitym sposobom iba sprijemnenie. Ja som taka stastna, ze chodim s takym clovekom, s akym chodim a za nic na svete by som ho nepodviedla. (aj ked s nim chodim len rok aj pol, ale aj tak, take je moje presvedcenie). Aj keby som sa s nim rozisla (co sa kludne moze stat, skratka si to uvedomujem, nie som ziadna naivka- v tomto, stava sa to, ze najprv sme vsetci zamilovani a zrazu...bac), nikdy by som to cele nelutovala. A rozhodne je pre mna viac nez len clovek, ktory ma fyzicky pritahuje. Je to dobry priatel, ktoreho si vazim a nikdy by som ho takymto sposobom neponizila. Aj ked by som v prvom rade ponizila skor seba. Tak sa trochu uvedomte, ved ja to nedokazem pochopit.
Vsetko bolo v poriadku s tym mojim sedemrocnym sme sa lubili pomahali si atď. vedela som ze chcem s nim zit ............ o mojej nevere sa nikdy nedozvedel.
Az raz prisiel domov a povedal mi " uz rok spavam s druhou a chcem si ju zobrat za zenu" To by som ti nepriala ako som sa citila ako dobra krava (moje istoty a buducnost boli v keli a vobec mi to nestalo za to, zbytocne stravene roky).
PS: Ked ta vzrusuje sex s inou babou, tak sa rozid s priatelkou (bud uprimny myslim ze si to zasluzi) a spi nie s jednou ale s hocikym - to je ten spravny adrenalin. A ked ti to pojde tak si tym skus zarabat.
A ty si to fakt pekne napísala, aj o tom svojom priatelovi, budem vám drzat palce, nech vám to klape este veeeľmi veeľmi dlh
Hlavne mi vysvetli co si ty tak mohol riesit v 17-tich? Ved si nebol ani plnolety... mohla to tak vyriesit tvoja bokovka... podla vsetkeho by si sa tak akurat rozplakal, ze ty si este primlady aby si sa stal otcom....
ako sa uvedom...ako sa jej vôbec môžeš pozrieť do očí a vravieť jej milujem ťa...hanba ti
ak chces aj druhym dam restekpa
ale ak by si miloval prvu nemal by si dovod mat aj tu druhu.....
Ja by som Ta tak nakopala ,ze by sa ti uz nikdy nepostavil a sexovat by si mohol jedine v sne
ak by si ju naozaj miloval tak by ťa ani nenapadlo vliezť do postele s inou.podľa mňa si obyčajný hajzel že taketo niečo robíš a ešte o tom aj píšeš.si myslíš že ked si sa s tým priznal tu na birdze tak si očistíš svedomie???čo si čakal že ti tu ludia napíšu...ano super chlapče,ty si jaký frajer,... podla mna si obyčajný k...t a byť tvojou babenkou,nakopala by som ťa tak že by si na to v živote nezabudol.ak chceš byť aspoň trochu čestný tak sa jej s tým priznaj ale nečakaj že ťa prijme s otvorenou náručou a odpustí ti.si sa jej dokazal aj pozrieť potom do očí???tebe by to nevadilo keby ona niečo podobné spravila tebe?určite by ťa to ranilo a ponížilo...sorry ale už nemam slov...
postavil si jej svet a sfuknesh ho svojim egoizmom.. ~gratulujem~ ..
milovať, keď druhú jebeš. Ale šak ti to je asi jedno keď si s tým začal v máji, ČI EŠTE DOTERAZ JU JEBEŠ??????????????? Preboha to snáď nie.
ale inak ti to musí jebať,