a co thak moznost: rad by som ale este nemam na to vek? .... no ja by som naozaj velmi rada... len problem je ze mam anemiu thakze sa z nej musim co najskor dostat ...
@7@katka25 nie odber prebieha nasledovne : prides tam, sadnes si, vyplnis dotaznik, prides k okienku odovzdas, prip aj s preukazom ked ides druhy alebo treti alebo viac krat, potom ides na odber a kontrolu, vezmu ti krv na vysetrenie, odmeraju este pred tym tlak a tep. potom ides ku doktorke, pokecate, popocuva ta, kukne hrdlo a pod... potom ked prejdes cez tieto ukony (cca 15 min) pojdes darovat krv
pokiaľ ma pri odbere neuspia tak ani nepôjdem.. je mi neskutočne zle keď mi berú krv alebo keď ju vidím brať niekomu inému samozrejme keď ju berú mne je to oveľa horšie..
A ja by som aj chodila keby som spĺňala podmienky... nechcú ma zobrať vraj preto, že nemám 50 kíl a 18 rokov... 18 mám o tri mesiace ale neviem či budem mať 50 kíl...
@20@chavez ... nieje pravda... nemozes ist darovat krv 6 mesiacov, tot vsjo.. potom mozes....
@19@lvanka hehe jak by som sa smial keby si mala nehodu a nad tebou stoji tvoja mama alebo niekto z rodiny kto ma taku krv ako ty a vravi... nech zomrie, sak to darovanie tak bolí...
Dosť pomáham ľudom, že sa o nich starám v nemocnici a ešte by som im aj krv mala dávať keby ide o príbuzného, priateľa a pod. tak im bez problémov krv darujem, ale cudziemu človeku asi nie možno zmením raz názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
budú ma tam aj vážiť???
@19 @lvanka hehe jak by som sa smial keby si mala nehodu a nad tebou stoji tvoja mama alebo niekto z rodiny kto ma taku krv ako ty a vravi... nech zomrie, sak to darovanie tak bolí...
@tysha a čo bude tá prvá vec???
a musis sa na to citit, sak skusis prvy krat a rozhodnes sa