Nie. Lebo mám sotva tých 50 kíl, ktoré mám mať aby ma pustili. Okrem toho keby mi niekto zoberie pol litra krvi asi sa z toho spamätávam ešte dobre dlho, ja som taká krehká osôbka
nemozem darovat lebo sulozim s muzmi a to je jedna z klucovych zakazov pri darovani krvi. asi prenos pohlavnych chorob. inak by som rad daroval ale nebudem to riskovat
nie pretoze 1. trpim anemiou takze aj ked by mi chceli troska zobrat tak by mali so mnou co robit
2. pravdepodobne by som ich ovracala
3. sama potrebujem a radsej si ju vycucam sama ked mi chuti
kedysi, keď som ešte nemala na to vek, som chcela. keď som už na to mala vek, tak som nemohla. a teraz nemôžem stále, ale... mám pocit, že som sa sama pred sebou stavala do roly hrdinky a že aj ak by som mohla, tak by som asi na to nemala.
Nikdy som to síce nebola vyskúšať, ale už len z toho ako znášam odbery krvi viem, že pri tomto úkone by som bola na pokraji absolútneho kolapsu. Vo všeobecnosti mám fóbiu z krvi, hadičiek a ihiel, takže darovanie krvi naozaj nie je pre mňa, aj keď si uvedomujem jeho dôležitosť predovšetkým vzhľadom na moju krvnú skupinu.
ešte na to nemám vek ale o mesiac už budem mať Plánujem ísť a ak budem všetko dobre znášať rád by som chodil darovať pravidelne. Sám som zvedavý čo so mnou bude robiť pohľad na toľko mojej krvi..
Áno, som pravidelný darca krvi a je to skvelý pocit Vždy hovorím, že si treba pomáhať... Viem, že niektorým ľuďom býva zle alebo majú strach, ale treba sa pokúsiť prekonať to, stojí to za to.
@igorv tiez si hovorim
ja som dnes bol prvy krat a bol som sice vystrihany jak chuj , tlak som mal 165 na 100 ale zevraj to iba z toho ze som sa bal nebolo mi moc dobre , chvilu som lezal , napil sa vody a potom sme sli na vínko a uz som bol fresh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
som sebec, aby som mala zo seba lepsi pocit (neviem ci je sebec zrovna to spravne slovo ale prave som sa zobudila takze bude musiet byt)
lebo nemam dost kg
a mala som boreliozu a to myslim nemozes, neviem ale aka je tá doba.
chcela by som, no neodhodlala som sa ešte : )
Kde v Ke chodis darovat ?
a ... fuj
2. pravdepodobne by som ich ovracala
3. sama potrebujem a radsej si ju vycucam sama ked mi chuti
ja som dnes bol prvy krat a bol som sice vystrihany jak chuj , tlak som mal 165 na 100 ale zevraj to iba z toho ze som sa bal nebolo mi moc dobre , chvilu som lezal , napil sa vody a potom sme sli na vínko a uz som bol fresh