Ale! Chodím sa občas do nejakých historických POZRIEŤ ako na kultúrnu pamiatku. Ale žiadnu úctu k tomu mať nemienim, ale vypaľovať to tiež nebudem, lebo hovorím, patrí to k pamiatkam a umeniu.
verim v boha ale nebudem cucat v kostole ked ma to nebavi ...ale musim rodicia sa strasne robia ze su pobozny a nadavaju ako duhy a teraz budem mat birmovku tak budem musiet chodit:´ disappointed:
a este koli cirkvi ..robia sa velmi mudrimi a nevedia ani o com hovoria
... ale ako si tak citam tie komentare, zda sa mi, ze iba ja a @freestyler01 suhlasime so vsetkymi nazormi cirkvi...co je, aspon pre mna, velmi smutne...
ale je to skôr prijebaný názor obyvateľstva, že treba chodiť pokloniť sa pánbožkovi do kostola, aby tetky na dedine nepovedali, aby susedovci neohovárali, a aby naše hriešne duše šťastne došli do nebíčka, lebo keďže cez týždeň len slopeme, nadávame, kradneme a cudzoložíme by to mohol byť trošičku problém
všetko je to len o povesti medzi ľuďmi a hryzení svedomia. ako keby im mala pomôcť tá odsedená hodina na omši
ja som veriaca, teda verím v Boha aj osud, verím, že existuje nejaká vyššia moc. Do kostola takisto chodím, ale nie pravidelne. S máloktorými názormi svojej cirkvi nesúhlasím. A aby bolo jasné, vôbec sa mi nepáči katolicizmus. Rešpektujem ho, aj uznávam ako náboženstvo, ale nepáči sa mi a nikdy by som nechcela byť katolíčkou (nič proti katolíkom, veď aj oni sú ľudia). Som protestantka, hrdá kalvínka a som na to pyšná a nerobí mi žiaden problém priznať sa k tomuto vierovyznaniu.
kazdu nedelu som v kostole, napriek tomu ze nedoverujem cirkvi a neverim v boha... jednoducho to rodicia odo man vyzaduju a mna uz nebavi sa s ni mi hadat... tak si tu jednuá hodinu odstojim vonku pred kostolom s cigou v papuli...
vsetci sa proti tomu stavate, ako keby vas tam mali mlatit, alebo co... dnesna mladez je asi fakt zdegenerovana aj so svojimi neopodstatnitelnymi a povrchnymi nazormi... ale stve ma to, lebo na vine neste len vy, ale aj vasi rodicia a byvaly komunisticky rezim, ktory dobabral aj ine veci ako je nazor na boha a cirkev...
ja do kostola chodim, a nikto ma tam nenuti ist. chodim pravidelne na prikazane sviatky (tj. aj nedela -pre tych co nevedia, tak aj nedela je prikazany sviatok-). Nazory cirkvi nekomentujem, ale nemam nic proti.
Nemam rad ludi, ktori komentuju cirkev (ze je to mafia a pod.), pritom vedia o problematike velke hovno a opakuju len to co hovoria ostatni...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
verím v osud,v určitú vyššiu silu,ale nenazývam ju Bohom...
nemam dovod aby som tam chodila..
nie som pokrstena.. ale ked sa chcem pomodlit, mozem to spravit takisto aj doma a nemusim pocuvat tam tie keci
sice tiez nejak nesuhlasim s niektorymi nazormi cirkvi..ALE CO UZ
A obcas ked ma zavolaju baby
a este koli cirkvi ..robia sa velmi mudrimi a nevedia ani o com hovoria
ale je to skôr prijebaný názor obyvateľstva, že treba chodiť pokloniť sa pánbožkovi do kostola, aby tetky na dedine nepovedali, aby susedovci neohovárali, a aby naše hriešne duše šťastne došli do nebíčka, lebo keďže cez týždeň len slopeme, nadávame, kradneme a cudzoložíme by to mohol byť trošičku problém
všetko je to len o povesti medzi ľuďmi a hryzení svedomia. ako keby im mala pomôcť tá odsedená hodina na omši
Konečne sa ľudia v 21. storočí začínaju spamätávať...
Som tam bola max. 5 krát doteraz
aj to nútene na svatbe
vsetci sa proti tomu stavate, ako keby vas tam mali mlatit, alebo co... dnesna mladez je asi fakt zdegenerovana aj so svojimi neopodstatnitelnymi a povrchnymi nazormi... ale stve ma to, lebo na vine neste len vy, ale aj vasi rodicia a byvaly komunisticky rezim, ktory dobabral aj ine veci ako je nazor na boha a cirkev...
ja do kostola chodim, a nikto ma tam nenuti ist. chodim pravidelne na prikazane sviatky (tj. aj nedela -pre tych co nevedia, tak aj nedela je prikazany sviatok-). Nazory cirkvi nekomentujem, ale nemam nic proti.
Nemam rad ludi, ktori komentuju cirkev (ze je to mafia a pod.), pritom vedia o problematike velke hovno a opakuju len to co hovoria ostatni...