chodím, celkom ma to baví, lebo máme čipové karty .... inak obed ani nemusím, ale ten zážitok, keď môžete tú kartu zasunúť dnu a čo najľahšími pohybmi zase vybrať..no krásne ..
a jj chodim do SJ, varia velmi zle okrem palaciniek samozrejme ale tak ked je v piatok privarok, tak ono to NAOZAJ vyzera, ze tam zmixovali vsetko co zostalo z tyzdna a mame sympatycne panie kucharky
bola som asi tak 2x... ale potom som sa pred ocami vsetkych ludi pohadala s najhorsou kucharkou aka tam je . nemam ju rada + varia.. no nic moc. takze tam nechodim.
(este stale vidim tie pohlady plne uznania -ostatnych studentov- ked som jej povedala svoje....
na gympli som chodila asi 2 či 3 roky, hoci po príchode domov do mňa babka ešte nahustila aj domáci obed. A teraz som na intri a keď nemám cestu na intrák, že mám hodiny, tak skočím a varia celkom v pohode. raz boli aj krevety myslím
Stačila mi školská družina prvé 4 roky na základke... Keď do plačúcej Lenky nadrbali celé dva taniere polievky, ktorú nemohla ani cítiť.. odvtedy tam chodím len v krajnom prípade zháňať triednu..
na VŠ varia veľmi slušne, nikde sa tak lacno nenajem, čiže áno, chodím tam čo najpravidelnejšie ako sa len dá. mám možnosť si vybrať z 3 jedál a za celý školský rok sa mi stalo, že mi to nechutilo možno tak 5krát. Celkom dobrá bilancia.
nechodim...jednak lebo varia same maso a ja som vegetarianka, potom je vsetko neskutocne mastne...a okrem toho, ked vieem varit aj ja, naco by som platila za drahe obedy v jedalni ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
a jj chodim do SJ, varia velmi zle okrem palaciniek samozrejme ale tak ked je v piatok privarok, tak ono to NAOZAJ vyzera, ze tam zmixovali vsetko co zostalo z tyzdna a mame sympatycne panie kucharky
(este stale vidim tie pohlady plne uznania -ostatnych studentov- ked som jej povedala svoje....
Na strednej ešte uvidím, či budem chodiť do ŠJ.
ale keď spravia vyprážaný karfiol
1.)STARKA by nemala pre koho varit
2.)podla mna riady neumyvaju v umyvackach ale rucne....a neviem si predstavit ze ako dokladne to robia niekolko stoviek tanierov
ale tak musím ich pochvaliť, oproti minulému roku sa zlepšili