nie, lebo nemám už ani babky ani dedkov, ale keby som mala, tak by som k nim určite chodila... Keď niekoho počujem ako sa sťažuje že musí ísť ku babke tak ma ide poraziť... Čo ja by som za to dala aby som mala k akej babke ísť
@greenlime ...výrok, že človek pochopí ako veľa preňho niečo znamená až keď to stratí je v tomto prípade pravdou na 110%... mala som 6 a už som nemala vôbec starých rodičov... Keď mám niekedy také hĺbavé chvíľky tak premýšľam, či by asi na mňa boli aspoň trochu hrdí
s jednou hroznou babkou žijem.. je fakt hrozna... a ta lepšia, čo je po maminej strane, je dziva, tam sa zvyknem len tak prejsť, keď som hladny.. ale nie je to babka ako babka, žiju tam dvaja ujovia, a dve tety
jasné teraz cez prázdniny chodím k babke každý deň hehe stále tam do mňa niečo pchá a banánik si daj, jabĺčko,pomaranč.... D heh babka je v pohode no a potom ešte tá z Darcovej strany (Darca spermií-tak volám môjho oca) no tak tá je odvecná....ku nej ani nechodím bléé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale i keby jedla nebolo, nikto by ma nemusel nútiť
A chodíme tam tak často, že ak by som tam šla aj z vlastnej vôle, tak sa tam môžem pomaly aj presťahovať
zo slusnosti
S jednou babkou som stále, lebo bývame v spoločnom dome.
Ale s druhou...Za ňou mi matka zakazuje chodiť. =/ :´(
jeden dedko zomrel skor nez som sa narodila a druhy ked som bola batola
druhá je príliš staromodna a v hlave to už taktiež nemá v poriadku
Druhá babka s dedom...tam si zas skvele oddýchnem