kedze mam problem s travenim a som rada, ze vobec mozem ist na vecko, tak moc neriesim, ci som na navsteve, no co sa da robit no :/ ale obcas ked viem, ze ideme von, tak radsej idem na verejne ako u niekoho doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Inak je divné, že ľudia s tým majú problém.
sral som uz na tolkych miestach (aj u cudzich ludi), ze si snad zasluzim guinessov rekord v pocte navstivenych zachodov
a za týždeň prasknem.
mne to nejde proste!
ja sa vždy po týždni u frajíra musím zbaliť a ísť domov vysrať lebo tam mi to proste nejde
a on sa tak snaží a hladká mi brúško ale proste nejde mi to :/
ako je pravda, ze najlepsie sa serie doma proste, to si clovek s prehladom preecita aj cely maxim, ale ked treba proste tak idem selibarskde
@majys doteraz som si ten kusok z teba odlozil
A keď sa mi zrovna na návšteve nechce, tak im poviem, že si ma tam musia ešte nechať, kým sa mi bude chcieť ísť na veľkú.
vidíš @mario musím sa u teba tak kvalitne najebať aby som sa vysrala
to ste naozaj takí tupci alebo máte nejaké komplexy, že musíte ľudí chytať za slovíčka?
@greyness tak po tom majovom polskom ritolepe by musel ist na hajzel aj demigod
@barky
do buducnosti kukic
@tunidlo niekedy minule som od vás odišiel bez splnenia úlohy, hrozne mi to bolo ľúto celý deň
Však nemusíš hneď byť taká nervózna, keď si niekto robí trápne vtipy, no
@greyness tak asize, ved ja ak nebudem khokho a porobim skusky nasupu, tak 10.6. skoncim to skoro stihneme oslavit keby chceme aj moje narodky
ale inac zabiti su obaja, to darmo
a samozrejme, vždy a všade.