skoro kazdy tento rok som nebola, ale predtym v taliansku, v grecku, na capri, v chorvatsku a tak rozne a ked uz nie k moru tak aspon do pariza. londyna alebo aspon do viedne na vylet, ved treba menit miesta nech to nie je stereotypne a nemusi to byt vzdy k moru mna nebavi lezat 2 tyzdne na plazi, musi tam byt aj nieco ine zaujimave a pekne mesto blizko
na dovolenky chodíme skoro každý rok, no nie k moru ale Tour de Slovensko, Maďarsko.. Ja napríklad som bola toto leto prvý krát pri mori aj to bez rodičov..
mohol som ale nechcel som...neako ma to nenaplna...ked som pred rokmi isiel prvy krat do chorvatska predstavoval som si ze to tam vyzera ako na kanarskych ostrovoch takze si dokazete predstavit to sklamanie
My chodíme k moru hlavne do Španielska a do Chorvácka. Ale vždy chodíme aj nakupovať sauveníry a každú dovolenku aspoň na 4 dni na fakultatívne výlety. U mora dokážem byť 2 dni a potom ma to opaľovanie, stavanie si z piesku , plávanie, špliechanie a pár ďalších vecí prejde.
Ps: more je síce krásne, ale keď sa nám niektorú dovolenku podarí navštíviť nejaké mesto ako paríž, alebo obyčajné detské tábory a chodenie na chatu, je to oveľa lepšie. Takýmto zážitkom sa more ani zďaleka nevyrovná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
na dovolenky hej
neriesim to co k zivotu potrebujem
stunt go go go
..kvak..
ja nechodim ani na dovolenky na Slovensku , nie este ze kazdy rok k moru
Ps: more je síce krásne, ale keď sa nám niektorú dovolenku podarí navštíviť nejaké mesto ako paríž, alebo obyčajné detské tábory a chodenie na chatu, je to oveľa lepšie. Takýmto zážitkom sa more ani zďaleka nevyrovná.