chodila som okolo 18tky najcastejsie, ale uz ani vtedy ma to bohvieako nenaplnalo potom od 19 po sucasnost som bola 3 razy na diskoteke a teraz tento rok som bola vynimocne kazdy mesiac od aprila po jun raz, ale to preto ze to boli specialne a dalo sa tam zadarmo najest medzinarodneho jedla
Boli časy, kedy som chodil aj 5 krát do týždňa, bola to zábava a veľmi ma to hopsanie po parkete bavilo.
No už dlhšie nechodím, nejako ma to omrzelo, asi som pristarý
bola som asi tri razy, z toho dvakrát som spala od pol noci na stole, a nie že by som bola opitá, ale že som sa nudila a nemala som ako ísť domov, a raz som mala odvoz tí ľudia, tá hudba a celkovo to prostredie mi prišlo hrozne nudné a trápne ale tak, namiesto diskoték som potom chodila na koncerty
ja som bola asi 6 krát a nikdy si to človek neužije lebo vždy sa niečo zomelie plus vždy tupé hlavy tam ... pre mňa strata času aj peňazí aj kvalitného spánku
Vo výnimočnej situácií ( na dovolenke, na služobke, v cudzom meste alebo ak som na návšteve u známych a silou mocou chcú ísť) ale nevyhľadávam to. Dávam prednosť akcií na byte/dome, chate, stanovačke, grilovačke na záhrade, niekde na jazere, proste v okruhu blízkych a známych lebo ako pozerať sa na cudzích naj*baných ma nebaví. Hlavne tie zloženia diskoték ( "lahšie dievčence", nadržanci čo chcú silou mocou zasunúť tak sondujú medzi naj*banými holkami, potom takí čo si tam dokazujú medzi sebou akí sú čávovia a pod. ) minimum ľudí je na diskotéke čo idú len na zábavu s partiou a ak hej tak majú svoje skupinky. Ale niektoré diskotéky sú v pohode .)
anoo mam to rada aj celu tu atmosferu party vecera ked uz doma pijeme a smejeme sa a vyberame outfity a tak a celu noc tancujeme a robime blbosti ale NEZNASAM ten druhy den kedy mi je hrozne a cela som uplne zabita a len cakam kedy bude zajtra proste kludne by som chodila aj kazdy vikend milujem to, keby nebol ten jebnuty druhy den a nie, bez alkoholu sa tymto sposobom zabavit neviem
Par razy som (prvy raz lebo vsak zvedavost a potom nadrbany pod obraz).
No proste clovek by sa nemal sudit podla obalu ale si nemozem pomoct väcsina ludi tam vypada low,neviem si predstavit ze by som s nimi siel na pivo. Uplne najviac je ked dj pusti nejaku bravo summer picovinu a zenske vyskaju akoby boli na live koncerte. Hrozne miesto pfuj pfuj
na dedinské sme zvykli kedysi.. tam to vždy skončilo nejakou riadne vtipnou bitkou a v meste sem-tam.. väčšinou neplánovane a potom tancujem na latino hudbu v kanadách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
No už dlhšie nechodím, nejako ma to omrzelo, asi som pristarý
ale bohuzial vela ludi radí akcie/party do jedneho vreca s diskotekami .. co uz
len na vegoske kavy a tak
ale keď ľudia idú tancovať tak že sa o tom vie dopredu tak nikdy nejdem.
No proste clovek by sa nemal sudit podla obalu ale si nemozem pomoct väcsina ludi tam vypada low,neviem si predstavit ze by som s nimi siel na pivo. Uplne najviac je ked dj pusti nejaku bravo summer picovinu a zenske vyskaju akoby boli na live koncerte. Hrozne miesto pfuj pfuj