Chodim do do sauny a ked idem do aquaparku idem do sauny aj do bazena. Je to premna dokonaly oddych. Mam svoje oblubene miesta, kde chodim, ale kvoli reklame ich menovat nebudem. No nebranim sa ani novym priestorom.
v saune som bola raz,t eda vo finskej kde bolo 80° a stacilo mi radsej ta parna kde je len 40°. a plavat sa snazim chodit, ale samej sa mi nechce, ale dufam, ze sobotu rano s frajerom vstaneme a miesto sexu pojdeme zaplavat si
@alysia kvôli dlhodobým zdravotným problémom mi nie je odporúčané sa máčať v tej chlórovej vode, kde kto vie kto čo všetko vypúšťa zo seba ešte aj k tomu.
ale do morskej vodičky mi je odporúčané. aspoň mám o dôvod viacej ísť k moru! :happy:
a co tak moznost nie nechodim nikam ? teda cez leto sa kupem v bazene doma no ale tak to neni pravidelne kedze sa tam da kupat mozno 2 tyzdne za rok dokopy
i keď pri mojej lenivosti to moc pravidelne nie je..a vždy sa musí nájsť niekto, kto pôjde so mnou, lebo sama nechodím nikam potrebujem sa neustále pri takých aktivitách s niekým rozprávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
alekedsa nad tym zamyslim...
v saune sa mi zle dycha a do bazena mam od doktorky prakticky zakaz *
ale hrozne rada by som plávať chodila.
no nemóžem.
fňuQ!
@elemia preco nemozes?
ale do morskej vodičky mi je odporúčané. aspoň mám o dôvod viacej ísť k moru! :happy:
ale je to dosť hlúpe si myslím teraz tu toto rozoberať.
v saune sú nahí ľudia
v bázene sú ľudia
a pri masáži sa ma dotýka cudzí človek
brrr