A zda sa mi to lepsie ..lebo od vtedy mam ziarivejsie zuby.. kedze kym checkem cely byt..potrva viac nez tych odporucanych 2 min.....takzr vrelo odporucam
hmm asi som divná, ale ja sa pri umývaní zubov vždy celá zašpiním, pasta mi steká po kefke, po rukách, prská to všade naokolo, k tomu ešte aj nával slín, niekedy si zašpiním aj oblečenie. keď som sa pokúšala umyť si zuby mimo kúpelne, tak som si pod ústa dávala ruku, aby mi to nekvapkalo na zem. ako to ľudia robíte, že sa pri tom celí nezašpiníte?
@pravnik tak zatvoriť ústa, to pomôže len na chvíľu, potom sa ústna dutina naplní a je to ešte obtiažnejšie nechápem ako to všetci robia, že to zvládajú
Áno a popritom si zalievam kávu, obliekam sa, hádžem veci do kabelky, potom už len stačí opláchnuť tvár, dať vlasy do drdola a môžem ísť (káva do ruky, šupnem do seba vo výťahu Celá táto procedúra trvá max 10min. (aj s tým výťahom), čiže nie, ženy nie sú pomalé.
Napriek tomu sa však niekde stala chyba, lebo permanentne všade meškám
ale ved dobre ale nic moc ten vtip....ja viem lepsi: viete ako sa pripravuje miesany napoj Sputnik? Nalejes si do polovice dvojdecaku pravu rusku vodku, potom to vypijes a znova zopakujes az dokym nebudes v hlave pocut: Pip, pip, pip, pip... @miragia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Napriek tomu sa však niekde stala chyba, lebo permanentne všade meškám