Chodim iba vencit psa rano a vecer s mamou na takych 45 min.. a zajtra musim ist do roboty kvoli jednemu callu - vyuzijem to rovno na nakup a potom okrem vencenia neplanujem ist min. tie 2 tyzdne nikam
Mam pesa tak jasne ze chodim. Ludia nezjedzte ma, ja si nemyslim ze je dobre byt stale doma. Minimalne na psychiku je to hrozna zataz. Ist na miesta kde je pokokot ludi a este uzavrete je samozrejme kokotina, myslim ze malo z nas berie ako idealnu zabavku napchat sa do nakupaku a cely den tam ocumovat vyklady, v MHD sa asi tiez nevozime len tak pre zabavu, ale vyluftovat sa podla mna zle nie je. :S
Bývam v bytovke a mám psíka, takže chodím von kvôli venčeniu. Snažím sa ale ísť si svoju cestu, nezgrupovať sa so psíčkarmi, keď tak len z diaľky pozdraviť / prehodiť pár slov.
Dnes sme sa vyviezli asi na polhodinu za mesto, kde nikto nebol, potom odbehol drahý do obchodu, ale inak nechodíme nikde. Neprijmame návštevy, nechodíme na návštevy. Žijem svoj sen.
Boli sme aj dnes na výlete vybrali sme si miesto kde nechodí veľa ľudí, samozrejme typickým bratislavským miestam sa treba vyhnúť.
A na wecko som šla radšej do prírody ako na pumpu. V taške sme mali ruska ak náhodou by sme sa museli konfrontovať a ľuďmi ale podarilo sa nám všetkým vyhnúť
Chodím venčiť psa. Keď ide niekto oproti mne po chodníku, prejdem po trávniku cca 3 - 4 metre od neho. Nenosím na tých 10-15 minút rúško ale nakoľko sa mi včera stalo, že niekomu ušiel pes a utekal rovno za mojím, stretla som sa s jeho majiteľom a boli sme meter od seba. Asi začnem nosiť. Nikdy nevieš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Boli tam všetci.
Všetci!
Tak si musím nájsť iné miesto.
Chodim sa prejst, ale skor po meste, pri mrtvom ramene napriklad je viac ludi jak v Kauflande
A ty?
A na wecko som šla radšej do prírody ako na pumpu. V taške sme mali ruska ak náhodou by sme sa museli konfrontovať a ľuďmi ale podarilo sa nám všetkým vyhnúť
inak: chodím behať, pracujem na poli a chystám sa žiť do vyhnastva v lese a loziť po skalách. nie zlá karanténa