Spoznáte človeka. Začnete sa stretávať, skvelo si rozumiete, zamilujete sa. Je to vzájomné. No ten človek je chorý. Vážne. Ste si vedomý toho, že sa o neho budete raz musieť postarať. Ako sa rozhodnete?
@darkkizz americká presladená dráma, študenti, holka sivá myška, dcéra pastora, jednotkárka s leukémiou, chalan nejaký futbalista, alebo čo, proste klasický stredoškolský americký frajerik. Chalan nechce vyletieť zo školy, holka ho doučuje, zaľúbia sa, vezmú sa, holka zomre.
pred tym ako som si tym peklom presla by som povedala citmi.
po tom, ako som sa z toho pekla oslobodila vravim rozumom.
ver mi, nechces to zazivat. kazda zena caka od vztahu ze bude normalny.. ocakava svadbu, deti.. s nim to nebude mozne. a aj ked teraz tvrdis ze ti to nevadi a ze to spolu zvladnete, never tomu.
dolezite je tiez o aku chorobu ide...a tiez mi nepride najvhodnejsie sa riadit v takej situacii rozumom, lebo nepovazujem vobec za ROZUMNE, ked sa niekto na druheho vykasle, preto ze je chory...to je laaaaaaska do riti, kam speje tento svet ??!!!
Ako sa hovorí: Keď ju miluješ, nie je čo riešiť... ... ale vážne si myslím, že aj rozum aj city by hovorili zostaň s ňou a nedá sa rozdeliť čo je dôležitejšie či rozum alebo city, bez oboch či napríklad ľubovolného z tých dvoch si neviem predstaviť ľudskú existenciu...
chodil som s babou, co bola VELMI VAZNE chora a vedel som to dopredu a ani na sekundu mi nenapadlo, ze by som ju mal opustit. prave naopak, to tu moju lasku k nej este utuzovalo. teraz pri tej myslienke, ze by takeho cloveka dakto opustil, je mi normalne fyzicky zle
To ako čo si predstavuješ? Že začnem s niekym chodiť, dozviem sa že nie je zdravotne v poriadku a ja zistím, že to je pre mňa nejakým spôsobom nerentabilné tak sa "odmilujem" alebo čo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
tebe by rozum radil, aby si od neho čo najskôr zdrhla a nechala ho napospas?
Keď milujem, tak milujem so všetkým.
alebo po slovensky - bola som tam.
pred tym ako som si tym peklom presla by som povedala citmi.
po tom, ako som sa z toho pekla oslobodila vravim rozumom.
ver mi, nechces to zazivat. kazda zena caka od vztahu ze bude normalny.. ocakava svadbu, deti.. s nim to nebude mozne. a aj ked teraz tvrdis ze ti to nevadi a ze to spolu zvladnete, never tomu.
ale kedze som jak kostolna mys.. no bohvie.. zalezi na tom nakolko by som ho mala rada
Jasné, že pri ňom ostanem.