@elemia nie, tú bude mať dmnk u seba, ale ja ju beriem sčasti za svoju rovno
al o tvojej mač sa treba porozprávať aj s petrou aj s domácimi, lebo v zmluve je len jedna. ja by som ju tu rada mala, ale nie som správca bytu, čo dáva rozhodnutia, chápeš
ani som netušila, že by sa mala povaha čistokrvnej mačky a obyčajnej mačky z útulku nejako líšiť. Ja ich rozlišujem len podľa srsti a aj keď ich nemám rada, tak najviac sa mi páči mainská mývalia
a neviem, kamoška má v byte mačku takú normálne pouličnú a pohoda, dali ju vykastrovať, má mačací záchod taký zatvárací aby nesmrdel moc, misky na žranie a nijako náročné na chov to nie je.... síce postupne skoro všetko zo stien a poličiek museli dať dole ale inak pohoda
mám britskú modrú. je to taká mačka ako plyšák, stačí jej jesť, voda a čistý záchod a hlavne POKOJ lebo keď spí a zobudíte ju tak sa pozrie akože čo chceš?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
síce ja mám stredoeurópsku a je to tiež dosť v poho
(a budeme mať mainskú mývaliu a nehorázne sa tešííííím)
al o tvojej mač sa treba porozprávať aj s petrou aj s domácimi, lebo v zmluve je len jedna. ja by som ju tu rada mala, ale nie som správca bytu, čo dáva rozhodnutia, chápeš
a neviem, kamoška má v byte mačku takú normálne pouličnú a pohoda, dali ju vykastrovať, má mačací záchod taký zatvárací aby nesmrdel moc, misky na žranie a nijako náročné na chov to nie je.... síce postupne skoro všetko zo stien a poličiek museli dať dole ale inak pohoda
britská lilavá je top
vsakvies, preco