Ahojte, na vianoce som od priateľa dostala myšky, zatiaľ som nenašla koleso pre nich, tak sa chcem spýtať na alternativne možnosti zábavky pre nich, keďže ich mám len v malom terarku pre zatiaľ a potrebuju pochyb, bola by som rada ak by ste mi niečo porad
inak koľko ich máš? lebo naše dve sa o to koliečko bili a mali medzi sebou potom nejaké roztržky a jedna druhú pohrýzla a myslím že možno aj kvôli tomu. ale určite je to fajn mať.
ja som kedysi mala škrečky a tým som dávala tú rolku od toaleťáka... síce ju za pár dní rozkúsali ale na chvílu ich to pobavilo a inak srandovné su aj tie gule do ktorých zavrieš zvieratko a necháš ho behať po dome ... ale také som nikdy nemala no môže to byť fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
inak koľko ich máš? lebo naše dve sa o to koliečko bili a mali medzi sebou potom nejaké roztržky a jedna druhú pohrýzla a myslím že možno aj kvôli tomu. ale určite je to fajn mať.
a šišky sme im tam ešte dali
pardon za preklep: *pohyb
mám 2, zatiaľ som im urobila improvizovane šplhadlo, tie 2 sa uplne pohodičke delia, už len tým že jednej sa nechce nič
vďaka za info, ale matka by ma asi zabila