tuším sme kedysi mali nejaké. dokonca aj korytnačka bola. uznávam síce že také obrovské akvárium plné exotických rybiček v priestrannom byte môže byť pekná vec ale inak ma domáci miláčikovia evolučne nižšie od škrečka nejak neberú
Máme doma akvárium, ale je to výhradne ocova záležitosť... Mňa to nebaví. Kedysi som chovala aj ja - dve zlaté rybky, vždy plávali hore bruchom kým som im nezaklopala na sklo...A tancovali na muziku.
teraz uz nie. chovali sme, ked som mala asi tri roky. vraj som im do akvarka vytlacila stavu z pomaranca, aby mali vitaminky a boli zdrave. uz viac zdrave neboli. uz viac vobec neboli. neprezila ani jedna. odvtedy rybicky nemame.
mala som gupky, samceky su kraaaaaaaasne a ked maju pekne prostredie tak maju male ja som mala dokopy az 40 novych rybiciek a na zaciatku som mala samceka a samicku
@ladyofcarnage vážne? ksss haluška veru ja viem že som jednu dala do obalu z tresky a hodila do smetiaka aháá viem rpečo lebo sa nechcela spláchnuť tak som ju žufanou vybrala a putovala do teglika od tresky tak to bolo
nemam,ked som bola mala tak som mala 3 rybicky,3 dni ...prva zdochla prvy den druha v druhy a tretia v treti...pritom mali normalne akvarium aj s tym bublinkovacom aj zrat som davala...no a odvtedy som rybicky nemala a ani sa nechystam ich mat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
vypil mi ich pes.