@galetka tak fretku musis casto cistit, a najlepsie ked jej kupis taky zachod pre fretky co predavaju, aby sa to lahko cistilo. A ockovat a podobne ani netreba, iba mlade ked sa ti narodia ak budes mat párik.
Ale fretka spi velmi dlho, takze neni velmi narocna na chovanie az tak.
dobre je ked tam budes mat aj nieco v kliekte aby sa nenudila.
a financne to neni vobec narocne, maximalne tak strava na zaciatku kliekta, rozne preliezky ale to pri kazdom,
A jest bud rozne granule, tj specialne krmivo pre fretky, alebo surove maso a to je asi najlepsie.
Osobne mala som fretku, a môžem ti povedať že je to neuveriteľný zápach. taký sloadkastý.
treba to veľmi často kúpať čistiť klietku, proste dosť náročné a to že spí skoro celí den je blbosť moja fretka behááála od rána do večera a ešte ani večer nechcela spať.
A finančne? Len klietka pre nu stojí nejakých 100 eur.
každý mesiac krmivo 10 euro.
hračky nejaké pre nu, očkovania hlaven, náchylné na choroby ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ale fretka spi velmi dlho, takze neni velmi narocna na chovanie az tak.
dobre je ked tam budes mat aj nieco v kliekte aby sa nenudila.
a financne to neni vobec narocne, maximalne tak strava na zaciatku kliekta, rozne preliezky ale to pri kazdom,
A jest bud rozne granule, tj specialne krmivo pre fretky, alebo surove maso a to je asi najlepsie.
Osobne mala som fretku, a môžem ti povedať že je to neuveriteľný zápach. taký sloadkastý.
treba to veľmi často kúpať čistiť klietku, proste dosť náročné a to že spí skoro celí den je blbosť moja fretka behááála od rána do večera a ešte ani večer nechcela spať.
A finančne? Len klietka pre nu stojí nejakých 100 eur.
každý mesiac krmivo 10 euro.
hračky nejaké pre nu, očkovania hlaven, náchylné na choroby ..
radšej si kúp psa