Poďme vzdať hold tomuto nezabudnuteľnému gigantovi Bircu. Určite som si nespomenul ani na polovicu zo všetkých tých top Striekalovín, no žiaľ, som veľmi zaneprázdnený hraním sa s autíčkami a počúvaním ringtones v detskej izbe spolu s egirls lolitkami.
Dobrú chuť!
ale mal by sa použivať! K čomu je potom štátna hranica, úradny jazyk, štátna hymna atď, však podľa teba môžme byť krajina bez hraníc, multi kulti krajina bez hraníc, rozhádzaná a nesvojprávna. Bude to tu naprostý guláš a ja by som bol nerád, keby cudzinec, ktorý tu žije roky na mňa spustí angličtinu. Nebudem sa s ním rozprávať. Tak ja som na Slovensku, keď budem v Anglicku alebo nejakej inej anglicky hovoriacej krajine, tak tú angličtinu trebárs použijem.
Hentoho by s bila tehlou po hlave, ale aj vas, co mu venujete pozornost na urovni Mama ozen ma.
Akoze jasne, pobavime sa, ale vezmite si technicky vplyv - okrem toho ze sa tu prudko velice vsetci pobavia, aky vplyv to ma na neho? Akoze dostane nejaky zazracny zachvat sebareflexie alebo skor niekoho zajebe a pochova pod barakom svojej manky? Fakt idete jebat do niekoho so psychiatrickou diagnozou lebo sak svanda?
@teal@15 Spomínam si na status, kde bolo napísané, že si videl ako chudák postihnutý chlapec sa šmykol na ľade a z batohu sa mu skotúľal obedár a že by si mu aj pomohol, ale nemohol si sa prestať smiať. Prisahal by som, že to bol tvoj status. Kde je?
@lostinthedark@16 aha! Áno, také niečo som určite písal. Neviem, či ako status alebo komentár. Ak status, niekde tu bude, ale pri tej tone hudby čo si tu syslím, to bude problém nájsť.
@lostinthedark@18 budem sa snažiť pozrieť aj po skrytých statusoch. Kedysi som ich neskôr po pridaní skrýval, aby mi v budúcnosti neprekážali ľahšie sa dostať k hudbe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Dobrú chuť!
Akoze jasne, pobavime sa, ale vezmite si technicky vplyv - okrem toho ze sa tu prudko velice vsetci pobavia, aky vplyv to ma na neho? Akoze dostane nejaky zazracny zachvat sebareflexie alebo skor niekoho zajebe a pochova pod barakom svojej manky? Fakt idete jebat do niekoho so psychiatrickou diagnozou lebo sak svanda?