CHovám doma potkany, dvoch samcov. Dostala som ich od kamošky,ktorá sa odsťahovala do Írska a ich nemala komu dať. Problém je v tom, že potkany sú na seba zvyknuté, žijú spolu vo veľkej klietke. No asi mesiac od príchodu ku mne začali rozhrýzavať všetko,
no potkany vycitia ked ich nie su z majitelom ale ked hovoris ze mesiac to nerobili az po mesiaci zacali ak som dobre pochopila tak no neviem venujes sa im davas si ich na seba a tak ? takze toto robi uz skoro rok ? ale ked len rozhryzaju hamaky tak mne to nepride nejake zvlastne moj potkan to robi od malicka tak ked si rozkusal hamak druhy som mu uz nedala jak robi len to a a nesprava sa k tebe nejak agrasivne tak by som s toho taku vedu nerobita
dva samci pri sebe nie je dobré mať. Akí sú starí? Môže byť že pohlavne dospeli a vidia sa ako súperi. A to hryzenie všetkého môže byť boj o teritórium
Buď rada, že ich máš mať ešte v nejakej klietke. Môj osmak degu rozrýhol už aj dno klietky a len čakám kedy rozhryzie aj tých 10 vrstiev lepiacej pásky
@wix33 vies, potkani vacsinou hryzu vsetko, hamaky im robim len na to,. to je sprostost ze neni dovre mat dvoch spolu, praveze je to fajn ak su na seba zvyknuti, a ako su stari?
@vlcica1989@cathy101 jeden má tri roky, ten je taký pokojnejší a druhý rok a pol...oni sa majú radi, spi pritúlení k sebe a tak,čiže fakt neviem, prečo sa občas do seba pustia...niekto mi aj vravel, že je to normálne
@wix33 tri roky a este zije? no to teda WOW! chudak, mozno uz nestaci tomu mlademu, ked sa chcu hrat alebo nieco.. ved mozno aj hej, ako hru to beru, keby sa do krvi tak to by bolo strasne zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@zajko30 no ako keby ja som im nestačila
ináč by som ti jebol za ucho!!.....filip