Čaute, mám reprobedne IBIZA a strašno mi chrčia, je MIC, či notebook, ešte cez USB je to lepšie ale aj tak... čo mám s tým robit? Aj basy ked vypnem uplne aj tak chrčí
@mildo1 skôr si si v nich niečo odjebal, buď ich zosilovač (či kapacitor či jak sa tomu pri aktívnych hovorí) je pošahaný, alebo (najpravdepodobnejšie, podľa mňa) sa uvoľnili/uvoľňujú membrány.
alebo proste počúvaš hovadiny ktoré nevedia ako sa robí mastering
Mal si pravdu, je to zosilovač, jedna z tých bední je pasívna, napojil som ju na externý zosilovač a fičí jak královná.... Len teraz premýšlam, či sa dá z tej aktívnej nejako jednudocho spravit pasívna a šupnúť ju na jeden externý zosilovač
Ak chrcia (brumia) tak to sposobuje zrejme nekvalitna signalna zem.
Za druhe co som ja zistil pri aktivnych bedniach RH sound je ze spajaju signalnu zem priamo so zemou (kolikom) zo zasuvky. Moje riesenie bolo upravenie napajacieho kabla tak ze privadzam len fazu a nulak a zem je odpojena (naco aj by bola pri plastovych bedniach ak plast je izolant). Po tejto uprave hraju uz pekne.
Ale je to chyba v zosilnovaci (ktory je takto nestastne rieseny). Mas moznost bednu rozobrat a odpojit zosilnovac s tym ze si vyvedies konektor len priamo na reprak a pouzijes iny externy zosilnovac. Alebo skus odpojit ten kolik ako som popisal (nie je to elektrotechnicky spravne riesenie ale pomaha)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
alebo proste počúvaš hovadiny ktoré nevedia ako sa robí mastering
Za druhe co som ja zistil pri aktivnych bedniach RH sound je ze spajaju signalnu zem priamo so zemou (kolikom) zo zasuvky. Moje riesenie bolo upravenie napajacieho kabla tak ze privadzam len fazu a nulak a zem je odpojena (naco aj by bola pri plastovych bedniach ak plast je izolant). Po tejto uprave hraju uz pekne.
Ale je to chyba v zosilnovaci (ktory je takto nestastne rieseny). Mas moznost bednu rozobrat a odpojit zosilnovac s tym ze si vyvedies konektor len priamo na reprak a pouzijes iny externy zosilnovac. Alebo skus odpojit ten kolik ako som popisal (nie je to elektrotechnicky spravne riesenie ale pomaha)