cesnak davam skoro vsade kam sa da, samotny ho nejak neoblubujem akoze osupem si strucik a zujem, ale inak je to neoddelitelna sucast vacsiny mojich jedal a niekedy v pozehnanom mnozstve
Chcel som sa na to dat ze kazdy den budem jest csnak, ale po cekovani na nete som zistil, ze pravidelne jedenie sposobouje to ze potom uz aj z pokozky proste bude citit ten zapach cesnakovy. Neviem ci je to pravda, mozno je to len nejaka blbost ale bolo to na viacerych strankach
surovy cesnak na chrumanie... tak taky gurman nie som.. cesnak je velmi intenzivny preto si nim nechavam potierat cely povrch pizze, chlebiky vo vajicku alebo do polievky... resp. na langos..
cibula.. to uz je ina kategoria to si v pohode nadrbem na chleba, rozky a pod...
óó áno cesnak mám rada a už som ho aj surový chrúmala.. som bola mesiac vkuse chorá tak som pochrúmala skoro celý strúčik .. pak som sedela na balkóne asi hodinu s otvorenými ústami .. áno voňala som neodolateľne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
cibula.. to uz je ina kategoria to si v pohode nadrbem na chleba, rozky a pod...
Cibula!
Už ma to prešlo, ale myslím, že jedlu dodáva dobrú chuť a langoše bez cesnaku si neviem predstaviť.