Vlastni niekdo 300cčko? Nie ziadne hemi ale 3.0 Ako to mate zo servisom ..? V6 a pod ma nezaujimaju kedze nezijeme v amerike a netankujeme benzin za 12 korun za liter pride mi to auto dost tazke a ze budu nanom kvalitne trpiet brzdy...
@dreyjir vies co znami to chce kupit raz sme sa natom viezli a nejdem ho od toho odhovorit....nepride mi to prakticke z vnutra sice velke nie dobre odhlucnene...a trojliter...no je to vlastne motor mercedes a tak mu vravim ze to si kup radsej mercedes.... Ked uz mas do niecoho vrazat prachy.. A nie do takeho hovada velkeho.....
Chrysler 300 je hovado velke? Lol normalny americky luxusny sedan, alebo combicko.. vyrobene v rakusku zrejme. To potom nechcem vedet co by si povedala na aspen.
@cain666 presne tak, ja by som miesto toho auto zvolil napríklad mercedes slk r. 2005 a vyššie, jazdil som veľakrát na ňom. To auto vyzerá na rok výroby neskutočne a isto predčilo hocčo inšie, minimálne TT čko od audiny, ktoré svojim dizajnom sa spamätali o dva roky neskôr druhou generáciou. To by som ti poradil, alebo potom aspominane audi TT, ale to staré je staré už. volil by som ako som spomínal bud medák, prvý stojí 7 000 eur, ako pozerám na inzeráte, a audi tt to novšie nečo cez 9 000 eur. Píšem ti preto, lebo oba auta mal môj brat. (nie ja) a teda šoferoval som ich nespočetne veľa krát, a jazda v nich je zážitkom. nad chryslerom 300 c by som neuvažoval isto. nechcem ťa odrádzať, ale navzdory tomu že je to športový voz, nie je to značka. je to o ničom. niečo ako chrysler crossfire. Ono tvári sa to s hardtopom ako nejaké porše, alebo ako dáky hybrid poskladaný z porše, meďáku, čo ja viem ešte čoho, ale ja by som to nechcel. Budeš mať zbytočné výdavky pre nejakú frajerinu a pokiaľ nezarábaš tak cez tisícku mesačne, nebude ti to slúžiť na osoh, ale odrádzať ťa nechcem veľmi.
ale ak by si chcel radu, vďačne by som ti pomohol alebo poradil, ak chceš. Aby si nespravil dáku blbosť ktorú možno oľutuješ, že si kúpil niečo, čo vlastne ani nechceš, ako sa to stáva vo veľa prípadoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov