na chudnutie mam nervy. schudnem uplne lahko. keby som chcel vpohodicke dam aj 2 kila za tyzden dole ale to asi preto ze mam malo tuku a ked schudnem tak schudnem svaly. aj teraz som za poslednych par mesiacov schudol skoro uz 5kil.
No neviem ja toto chudnutie je to dobrá vyhovorka, dobre sa o tom kecá ale račej berem ako dobru telesnu kondíciu. Pri pravideľnom športovaní by sa to dalo hravo zvládnuť ale žiaľ nemám a tak aj priberám ...
schudnuť to slovo vo mne evokuje zdravie zdrava vyživa atd ale tak schudnuť v určitom čase nenavidela to by nebolo zlé ale aj pribrať mi liezlo na nevy v jednom čase ked som nevedela a schudnuť tak že ale teraz je pohoda ani jedno slovo vo mne nič vôbec nič nevyvoláva ani nenavisť ani radosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nabera sa tazko a chudne rychlo jaaj
neviem co to vobec riesite? kazdy vypada na to - na co sa citi, a ostatni mu mozu akurat tak polibit prdel