Nie si jediná akurát že ja môjho nechcem kontrolovať a radšej to v sebe dusím..ale včera mi povedal že jemu nerobí žiaden problém zreferovať mi kde bol, s kým bol a čo robil stále keď sa na to spýtam, tak to asi začnem praktizovať... aj keď mi to príde trápne, ale aspoň budem mať pokoj na duši a verím, že postupom času už nebudem potrebovať ani to...
@7 ta fotka je stara inu som nenasla a fotit sa mi nechce resp. stahovat to do pc, a on neni jak ja on je rozumny, neviem preco som taka ze mu neverim...
@19 pekne povedané.... nikdy nekontroluj chlapa... občas si ho oťukni ale tak aby mu vážne nedoplo že to zisťuješ... keď mu neveríš nemáte budúcnosť...
PRECO SAKRA CHUDAK CHALAN?? nepisem nikde ze mu kontrolujem mobil alebo vyvolavam.... to su len moje pocity ze ma take trapi ja ho ani neobmedzujem v zivote ani nic mu nevycitam tak ma nemusite hned zhadzovat...
a pytam sa tu na to dievcat co maju podobny problem nemam chut tu citat premudrene reci o tom aku mam fotku a aka som jebnuta
No v prvom rade mu o tom povedz preboha, on ti má snáď byť blízka osoba, ktorá ťa pochopí, nie?
Samozrejme, ak mu o tom budeš hovoriť, tak tak ako tu, neagresívne, opisujúc to ako svoje nepríjemné pocity, bez toho, aby si na neho vztiahla nejaké obvinenie ...
...
Ak pred ním máš skrývať aká si, neviem, či to má zmysel ...
si mlada este, ak mas nejake pochybnosti, a nie si si ista s vernostou a podobne, myslis ze ti zahyba, skonci to cim skor pre teba tym lepsie a netrapis sa
Neviem, prečo by som ho mala kontrolovať. Chorobne. Keď ide von, nech ide. Boli s nimi aj nejaké baby? Nech boli. Mne by tiež prekážalo, keby ma chorobne kontroloval alebo nebodaj zakazoval sa stýkať s kamarátmi.
Ale aj tak- ak mu náhodou volám, nedvíha, na SMS neodpisuje a on minezavolá ani bohovi
Chalana treba kontrolovať, ale len s mierou...alebo vlastne aj vôbec nie. Treba im dať najavo, že im veríme...alebo že nám je troška tak ľahostajné, že čo robí vo voľnom čase...že je to jeho vec.... Keby niečo vyviedli, tak by im určite svedomie nedovolilo nepriznať sa...alebo by im proste to svedomie zakázalo robiť niečo zlé Teda aspoň vtedy, pokiaľ ten chalan svoju babu ľúbi.... Takže tak nejak by som sa k tomu vyjadrila. x)
@tunidlo tak ozaj by mi vadilo kebyže ma moje dievča sústavne kontroluje. som blíženci.. som ako vietor a oheň zároveň nespútaný. a nikto ma spútať nemôže... potom som strašne zlý.
No ja mam prave kus iny problem. Moj frajer bol niekedy velky milovnik zien a sexu s nimi. Teraz vravi, ze je uz vsetko inak, ze po stretnuti so mnou je mi verny. Problem je tam, ze sa stretavame len cez vikend aj to na par hodin, kedze on chodi na vysoku. Na zaciatku sme mali vztah velmi pekny aj napriek dialke, ale po dvoch mesiacoch mam pocit, ze vztah upada. Vzdy si poviem, ze sa o tom porozpravame, ale ked ho uvidim vsetko zle zo mna odpada a neviem to riesit, pretoze som rada, ze som s nim. Mam strach, ze v tom velkom meste ma nejaku defku, s ktorou si vyplna cas. Tiez mam obavy z toho ci ja niesom dalsia do zbierky a prave so mnou si vyplna prazdne vikendy. Mam ho rada, ale ja vazne neviem co mam robit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
nikdy som to ani nechapala...
mam ho rada az trpim paranojami alebo cim..
moj prave povie len strucne a prave preto mu neverim.. a
koby tajil daco, alebo sa bal povedat, ... alebo si to len namyslam, jaa neviem
ale jak strasny psychopat si pripadam
skorej on by si mal kontrolovat teba, uz len kvoli tomu tvojmu dost "lahkemu" avataru
a pytam sa tu na to dievcat co maju podobny problem nemam chut tu citat premudrene reci o tom aku mam fotku a aka som jebnuta
na to som to tu nepisala
lebo sa na teba rozumne vysere
@filo99
Super rada
Ak baba potrebuje kontrolovať, nemajú budúcnosť, takže treba ... Kontrolovať tak, aby to on nevedel ...
Tá rada nekontrolovať chlapa nie je moc univerzálna, mne by napríklad bolo v podstate jedno, či ma niekto bude 24/7 sledovať satelitom ...
Ak to jemu nemá vadiť, je to ok, ale ak to má ona zisťovať neúprimne za jeho chrbtom, to už moc ok nie je
Samozrejme, ak mu o tom budeš hovoriť, tak tak ako tu, neagresívne, opisujúc to ako svoje nepríjemné pocity, bez toho, aby si na neho vztiahla nejaké obvinenie ...
...
Ak pred ním máš skrývať aká si, neviem, či to má zmysel ...
Ale aj tak- ak mu náhodou volám, nedvíha, na SMS neodpisuje a on minezavolá ani bohovi
ale k veci:
@monicqa15 nie je nic natom, ze chces vediet ako mu je, co robi..
avsak vsetko ma svoje hranice.. ak ti povie, ze povedzme sedi doma na nete, tak je hlupost domyslat si ze robi nieco zle..
podobne ked vies, ze siel von s kamaratmi je hlupost mysliet si ze ta hned podvadza..
to je otazka dovery a o tom by vztahy mali byt.. ak mu neveris, tak je to zle a nieco treba zmenit.
nie nemám potrebu kontrolovať...nikdy som ani nemala
Aj ja som blíženci a aj tak by mi bolo jedno, či ma kontroluje ...
Samotná posadnutosť kontrolovaním by mi vadila, ale kontrolovanie nie ...
Preto tá rada nebola úplne všeobecná a radšej, ako sa ňou riadiť, by sa s ním baba mala porozprávať