kazdopadne... zalezi od nastroja, brka sa mi hnusia uz akosi, cez ciste(NENAVIDIM ZAJEBANE HNEDE NECHUTNE BUBLACKY A VODARE!!!!!!) vodne a sklenku to znesiem. ale ze by mi chutila?
a ak ma otazka zniet, ze ci ju rad fajcim, tak HELL YEAH!
Za prve je to forum, takze by si mala pisat veci zrozumitelne, nie kazdy vie co tym vyrazom myslis a google na kavu vypluje vsetko o kave a predaj, takze namiesto navazania sa do druhych si to mohla dat hned do prveho komentu... Za druhe pre mna je kava -> jedine a iba coffe ako aj ponozky budu navzdy len ponozky...
Jaj trava tak to si mohla napisat aj zrozumitelnejsie lebo kazdeho pri slove kava asi ako prve napadne kava na pitie ,no a trava mi chuti ale nic mi z nej nieje nwm preco asi ju nefajcim tak ako by sa mala fajcit alebo co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a chutí mi.
@eveve
@oinomaos
@etelnair
Káva-Tráva-Ganja-Mariuhana-"Mariška"-"Gres" ...myslím že podrobnejšie to už nejde...
a neslo to skor?
kazdopadne... zalezi od nastroja, brka sa mi hnusia uz akosi, cez ciste(NENAVIDIM ZAJEBANE HNEDE NECHUTNE BUBLACKY A VODARE!!!!!!) vodne a sklenku to znesiem. ale ze by mi chutila?
a ak ma otazka zniet, ze ci ju rad fajcim, tak HELL YEAH!
Za prve je to forum, takze by si mala pisat veci zrozumitelne, nie kazdy vie co tym vyrazom myslis a google na kavu vypluje vsetko o kave a predaj, takze namiesto navazania sa do druhych si to mohla dat hned do prveho komentu... Za druhe pre mna je kava -> jedine a iba coffe ako aj ponozky budu navzdy len ponozky...
...A ano, chuti
@antifunebracka to že som sa to spýtala.. neznamená že aj hulím.. ale fájn. tvoj názor na človeka čo nepoznáš
@nobile v KE je to fakt bežné aj okoliu