tak, milí birdzáci, koho avatar sa vám páči? - fórum som založil, lebo sa nedajú priamo komentovať a aby ste nemuseli stalkersky TSky posielať alebo ich tagovať v statusoch, tak sa vyjadrite tu... sľubujem, že to bude v rámci komunity plne akceptovateľné
jo a samozrejme, fórum som založil kvôli tomu, že som chcel pochváliť avatar @violinkenneth a to takým spôsobom, aby neodhalila, že ju dňom i nocou stalkujem a v príhodnej chvíli sa ju pokúsim zbaliť
do vreca, samozrejme
takže vijola, obdivujem, ako sa vieš zhovädiť a aj tak pri tom dobre vyzerať! :ehm:
@violinkenneth ale ten tvoj avatar je tak jeblo-kjút, že som ti to musel verejne povedať, lebo keby si si len našla lístok pod dverami (viem, kde bývaš!), tak by to bolo creepy, chápeš
mne sa všetky čiernobiele páčia, a nie preto, že i ja mám čiernobiely! mám čiernobiely lebo sa mi čiernobiele páčia (aby bolo jasné)
a na ľudí si neviem spomenúť, nestalkujem asi dostatočne pravidelne.. ale viem že @kamic mala pekný, @delica a @pijemzelenycaj aa veľa ešte, len fakt neviem..
motyylia (a nie preto,ze ma spomenula,ale lebo sak vidite samy )
pijemzelenycaj
bansky má mega avatar!
ja
mkamka
silviaaa
phantasia
lemontreegirlblabla
a mozem aj hejtovat avatary? lebo trdelniqov vo mne vzdy vyvola hlad a method mal krajsieho toho leva
je mi sympatický avatar:
admin.
feklus. blanc. mygate.
hotaru. 1ggy. pretože zelená
h8u pretože @45
vanessa pretože unihorse
poke ale keď bol ešte starší avatar
thrwtchr. a nie len pretože @29
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
do vreca, samozrejme
takže vijola, obdivujem, ako sa vieš zhovädiť a aj tak pri tom dobre vyzerať! :ehm:
ale moj sa mi lubi najvyše!!!!lebo je @nincur made .D
a prezentuje moje alter ego .D
Ale čoooooo, prečo ma stalkuješ? DO VRECA?! Dúfam, že aspoň bude recyklovatelné.
plánoval som použiť igelitové... ešte to zvážim teda
a na ľudí si neviem spomenúť, nestalkujem asi dostatočne pravidelne.. ale viem že @kamic mala pekný, @delica a @pijemzelenycaj aa veľa ešte, len fakt neviem..
pijemzelenycaj
bansky má mega avatar!
ja
mkamka
silviaaa
phantasia
lemontreegirlblabla
a mozem aj hejtovat avatary? lebo trdelniqov vo mne vzdy vyvola hlad a method mal krajsieho toho leva
a k téme, fúha, mne sa páči strašne vela avatarov, čo tu vidim, takmer každy !
mne napadne ako prvy @melancholik (uz som jak pubertacka )
@mcvpn @18miki18 @echoechoecho vsetci co maju pekne bw usmiate grietusha,bebekex mayben dee99 aaajaj
etelnair bo
fragile. zato
tenpatic bototo
squatting russian lawey
aaannd Karlos Kastaňyeda wins the main prize
len už neviem kto to bol
potom suhlasim s @nataly005 a jej usmevom
@cestmoi ma cute avatara
@mielikki a jej ivysaur
teraz ti môžem robiť zlééééééé
@pijemzelenycaj @anju @kurtka @inversi a ešte pár, ale nie veľa, a samozrejme ešte nemôžem zabudnúť na seba ! 8)
admin.
feklus. blanc. mygate.
hotaru. 1ggy. pretože zelená
h8u pretože @45
vanessa pretože unihorse
poke ale keď bol ešte starší avatar
thrwtchr. a nie len pretože @29
a všetci vlastne :letim:
a moj ofc 8)
@melancholik :-S