čo vám robí radosť? (teraz sa skúste zamyslieť a nenabonzujte hneď praváčku) Niečo čo vás tak príjemne mrazí keď to počujete pri čom sa máte chuť usmiať a uvedomiť si aký je život krásny (tento raz chlast, marišku, hubičky vynechajme) Niečo ľ
@antifunebracka há poteší ked v poslednej dobe každý hovorí aký má zlý život, ako ho všetko ničí pozitívnych názorov nikdy nie je dosť inač aj ja sa teším stále aj zo všetkého dnes som bola rada aj za to že mám nohy nech su aké su ale mám ich rada DDDDD dobre už mi to hrabe DDD
Najvacsi vyznam ma pre mna ked mozem byt s sama s najlepsou kamaratkou, rozpravat sa s nou, byt si vedoma, ze je tu stale so mnou. To ma robi stastnou. Okrem mnoho inych veci, toto najviac.
@laurikaaa konečne niekto kto napísal taký pravý príklad inač aj ja milujem úsmevy a od hocikoho proste idem a usmievam sa na ludí a oni na mňa a celý deň je zrazu uplne pekný
@mijana Tak to mi je naozaj ľúto, každému prajem aby bol šťastný aj nepriateľovy i keď osobne nikoho za nepriatela nepovažujem vieš ťažko sa to hovorí možno moja 15 ročná naivita čím starší tým je to ťažšie asi hladať tú krásu života len je fajn ak sa človek príliš nezaoberá zlými vecami. Veď každé more má breh aj more žiaľu a hladať vo veciach to dobré a hlavne smiať sa zo srdca
@zrkalovka hej ako keby si mi to brala z úst raz mi jedno ievča povedalo že mám pekný hlas a uplne ma to potešilo že si niekto všimol taku maličkosť,alebo ked mi niekto povie do očí že mu bolo so mnou fajn, nerátam to keď napíše niekto na FB ľubím ťa láska to je také neosobné a nevyvolá to nijaké pocity...... :/
objatie mi robí radosť, malá Lola mi robí radosť ked sa pozerám jak zo dňa na deň rastie, škola mi robí radosť keď na nu možem tak je*ať až to pekné neni ale svetielko už žiadne nemám...
@pijemzelenycaj to prvé ti neskutočne závidím, moj den sa vždy začína že potichu vstanem aby som nezobudila brata,rodičia su už v práci, je mi hrozna zima lebo vídem s tej postielky teplej ,...jedina vec čo ma ničí
@mijana oj ani mi to nehovor, ja sa už teraz bojím strednej a mám toho plnu hlavu čosi vybrat kde si vybrat prečo si vybrat ale ešte to neriešim lebo mi to nedá spavat
raz za čas keď objavím nejakú zaujímavú hru ktorá je niečím odlišná od všetkých ostatných a originálna (alebo proste len veľmi dobre spravená že úplne túžim sa ísť do toho sveta stratiť), tak sa teším ako sa dosťahuje, a spraví mi radosť keď sa dosťahuje.
alebo keď spravím nejakú peknú skladbičku.
a v poslednom čase sa ešte teším na štvrtky na tú mini"výplatu" čo mi príde, a robí mi radosť ten pocit že chvíľku mám pár peňazí.
a to bude asi tak všetko. hej, ani jedno z toho nie je "ľudské", takže som vlastne nesplnil zadanie, ale nič viac ma nenapadá.
ja sa tesim na kazdy jeden den, pretoze nikdy neviem co mi prinesie ... ale ked sa na to pozriem konkretnejsie tak napr. teraz sa tesim nato ze zajtra idem po 3 tyzdnoch domov a uvidim svojho psa a segry atd...tiez sa tesim na prednasku zo psychologie.. no je toho vela na co sa da tesit ... ,,pocit stastia spociva v rozhodnuti byt stastny,,
pohľady, vône, úsmevy, objatia, "ľúbim ťa" "mám ťa rád" "ďakujem" ... možno maličkosti, ale keď zaspávam a premietam si deň tak myslím na tieto veci...
Jedine co ma tesi, je pomyslenie na to, ze za pol roka tu uz nebudem a zacnem novy zivot na druhej strane zemegule. Inak ma okrem penazi, piva a ciga nema co tesit. Holt, dospelacky zivot nie je nic zaujimave, z coho by sa dalo nejako velmi tesit. Ale aj napriek tomu som spokojny a s nikym by som nemenil.
keď vyjde slnko sadnem na motorku a idem kde chcem, vtedy sa cítim silný, úsmev v prilbe cítiš silu toho stroja to je neopísatelný pocit, na všetko zabudneš a užívaš si jazdu (s jazdou v aute sa nedá rovnať). Nič lepšie nepoznám .
keď zavolám na potkany a oni fakt prídu a vyštverajú sa mi na plece, keď môžem sedieť vedľa krbu a hriať si nohy, keď niečo pre niekoho vyrobím a strašne sa tomu poteší, keď sa mi náhodou niečo podarí uvariť, keď si pustím hudbu a cvičím pritom a je to taký odvaz je toho dosť, asi o tom napíšem blog
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Keď vypadnem po škole domov,idem ku kamarátovi,keď sa usmieva,keď je nám skvele... Bez toho aby sme niečo hovorili ...
BODAJ BY TO TAKTO ZOSTALO NA STÁLE ...
@zrkalovka hej ako keby si mi to brala z úst raz mi jedno ievča povedalo že mám pekný hlas a uplne ma to potešilo že si niekto všimol taku maličkosť,alebo ked mi niekto povie do očí že mu bolo so mnou fajn, nerátam to keď napíše niekto na FB ľubím ťa láska to je také neosobné a nevyvolá to nijaké pocity...... :/
keď ráno vstanem, počujem hlas rodičov z kuchyne, uvedomujem si moju teplú postielku a viem že na mna čakajú raňajky..to je super pocit šťastia..
Tiež ked sa vraciam domov odkiaľsi a viem, že ma čakajú a ja viem že idem DOMOV...
To, ako sa vždy môžem schúliť v objatí môjho drahého...to je pocit na nezaplatenie...keď vysloví moje meno, tak ako to vie len on... mmm .
Keď som v kruhu mojich priateľov a uvedomujem si, ako silno ich mám šeckých rada !...
et cetera..
@mijana oj ani mi to nehovor, ja sa už teraz bojím strednej a mám toho plnu hlavu čosi vybrat kde si vybrat prečo si vybrat ale ešte to neriešim lebo mi to nedá spavat
alebo keď spravím nejakú peknú skladbičku.
a v poslednom čase sa ešte teším na štvrtky na tú mini"výplatu" čo mi príde, a robí mi radosť ten pocit že chvíľku mám pár peňazí.
a to bude asi tak všetko. hej, ani jedno z toho nie je "ľudské", takže som vlastne nesplnil zadanie, ale nič viac ma nenapadá.