Čaute Mám taký problém...Chcem si nainštalovať TS3 ale nemám original CD... Dám tam Cd najprv vyberiem jazyk potom krajinu potom ten kód...kód som si našla na nete...potom spôsob inštalácie...Vybrala som si ten klasický...začne sa to inštalovať...al
Netušim v akom formáte to mám ja som to nsťahovala Mám ešte nejaké 2 cdčka ale tam sú iba nejaké somariny Original CD má moja kamoška prišla tu dali sme cD do mechaniky išlo všetko stiahli ame Origin ale pýtalo od nás Product Code skúšali sme všetky kódy, ktoré sme našli, ale žiaden nešiel..
ja som si simsa stiahla vo forme zip, kde som mala už aj tie cedečka k tomu, vždy som len klikla na to cd a ono mi to už same vybehlo, alebo skus pohladat na internete, či sa neda to cd čo potrebuješ stiahnuť samostatne
Zlato sims3 je iba na jednom dvdcku, zjavne je to tvoje nejake dojebane. Stiahni si normalne cele iso a napal si ho nanovo. Alebo si skus rucne vyhladat, ci ten subor na tom dvdcku nahodou nemas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nepomozeme ti. bud k sebe zavolas niekoho, kto to vie a spravi ti to a ty sa mu pekne odmenis alebo na to prides sama...
ale asi by som na tvojom mieste našla niekoho kto sa tomu rozumie a pomože ti s tym @5