Kazdy, alebo skoro kazdy kto tvrdi, ze mu sex nechyba alebo ho nepotrebuje len ojebava! Bud ho ma dost a kolko potrebuje, alebo este sex nikdy nezazil takze nevie povedat alebo zazil, ale bol priserne zly, ci nanuteny formou znasilnenia. Skutocne len minimum ludom nechyba a to minimum su mnisi, mnisky a cirkevny sluzobnici bozi. Zvysok len silacke recicky s nulovou vypovednou hodnotou, alebo vyjadruju len momentalny stav, ale nie nejaky stav vypovedajuci pocity za dlhsiu dobu napriklad rok, viac rokov alebo napriklad cely zivot. Toto nie je otazka toho ci niekto dokaze abstinovat alebo nie, lebo aj abstinentovi sa ziada.
Sex je fajn samozrejme, ale viac ako sex mi skor chyba ta druha bytost, ktoru by som mohol nekonecne milovat a ona mna.. Sex je uz len pridana hodnota Viac mi chyba "niekto" ako sex .. :/
@Johnysheek viem ze otazka znie jasne ale odpovede nezneju pravdivo, takze spochybnujem ich a nema to nic spolocne z hodnotenim ostatnych. Trafena hus zagagala asi tak to vidim. 11 rocnym chybat asi nic nebude v tomto smere, ale len dalsi dokaz niekoho co tu ojebava s vekom. Okamzity ban by som dal. Uz ma to tu pekne s tym inak sere, lebo clovek nevie s kym ma docinenia. Bud nech sa vek nezverejnuje v zaujme zachovania nejakej anonymity alebo nech je teda plus minus rok hore dole pravdivy. A stojim si za svojim co som napisal skorej. Je to tak a nikto ma o tom nepresvedci, prave naopak, kazdym dnom sa len utvrdzujem tym tvrdenim, lebo ludia sa tym sami neskor priznaju a len z toho vychadzam, nie ze hodnotim podla seba a ked ta uz zaujima ako je to so mnou, tak ano sex mi chyba ak dlho nie je. Uplne normalna vec a komu nechyba zabudol som napisat, takze doplnim ma nejaku poruchu v sexualite. Opytaj sa sexuologa ak neveris nahodou, lebo uz teraz som si isty, ze s nicim co som tu napisal nesuhlasis ale mam v pici!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
presne ako vravis..
otazka znie jasne, tak preco rozoberas pravdivost odpovedi.. ci hodnotis podla seba vsetkych ostatnych?
moj vek.. mas pravdu nie je 11 a ti ktori maju ho vedia, zvysku to moze byt srdecne jedno
inak trafeny som.. lebo gagam v kazdej diskusii sa mi zda