Na zjednoduseni sa popracuje, ale napr taka hudba, je uz napisany schopny navod alebo qissa napisala dobry navod k farebnemu pismu, na obrazky zatial zabudnime
Just: o tom ako spravit tucne/farebne pismo, vlozit link ti prisla TSka od redakcie uz veeeeeeeeelmi davno.
Ako si pridat hudbu, to sa tu tiez riesilo a myslim, ze tomas to ma dokonca v blogu (staci sa zaregistrovat na deezer.com, spravit si playlist a tam mas potom taku moznost ze pridat k blogu, skopirujes ten link a nalavo v profiel tam skopirujes ten link a je to - tak v skratke)
ehm k tomu farebnemu písmu: prečo to rovno nevylepšiť pri písaní blogu? ako na blog.sme.sk kde je to priamo v tom okne? komu sa chce čítať nejaký návod, potom tu máme userov ktorý to tu zasieraju ružovými blogmi...
presne ako povedal tomas birdz potrebuje dobrých blogerov lebo ako som si pozrel vlogy na birdze no žiadna sláva celé to tam zasrate nudnými nepozerateľnými blogmi.
Neviem ale ten čo to zakladal ani asi nemá predstavu o tom toku dát ktoré by vzniklo tým uploadom už teraz birdz servre nestíhajú toto môže vypustiť iba totálna LAMA!
nie... ak by som urobil nejaky videoblog, tak by som ho urcite hodil na youtube. Ale je pravda, ze netusim ako sem to video dat. Sice som skusal nejake prikazy, ale nefunguju mi tu vsetky. Urobte niekto z adminov nejaky suhrn prikazov co mozeme pouzit, pls.
Navody existuju, len komunita ktora tento portal navstevuje, teda aspom drviva vetsina ich ma na salame. Kto by chcel, ten by ich nasiel.
Lenze ludia chcu aby nemuseli nic robit, a hned by vsetko mali. Proste by si klikli farbu, hudbu atd.
To je troska mozno o nicom, je to komercne. Kazdy by mal povyfarbovane blogy jak kraslice na velku noc. Uz to vidim.
Pokial chces uploadovat videa, chod na youtube. Nevidim v tom ziadny zmysel. Pokial chces take profili, chod na myspace. Proste BIRDZ je troska iny. A preto je to BIRDZ.
Videoblogy maju povoleni konkretni uzivatelia, ktori poslali testovacie video, a nam sa pacilo a tak sme povolili videoblogerske nastavenia k danemu nicku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale,...
Podľa mna tu skôr chýba návod ako také blogy robiť.Ja vôbec netuším,že keby som sem aj chcel dať nejaké video ako sa to dá.
A nie len to.
Ja neviem ako napríklad vložim linku do profilu alebo farebné písmo alebo veľké alebo obrázok alebo aj to že začne hrať hudba.
Proste by tu to tu malo byť zjednodušené.
Robyť profil ako na myspace napríklad.Iba vložím kód kde chcem a bolo by to.Potom by tu s tým nikto nemal problém.Teraz je to zložité,aspom pre mňa.
Pozri blog redakcie
Ako si pridat hudbu, to sa tu tiez riesilo a myslim, ze tomas to ma dokonca v blogu (staci sa zaregistrovat na deezer.com, spravit si playlist a tam mas potom taku moznost ze pridat k blogu, skopirujes ten link a nalavo v profiel tam skopirujes ten link a je to - tak v skratke)
presne ako povedal tomas birdz potrebuje dobrých blogerov lebo ako som si pozrel vlogy na birdze no žiadna sláva celé to tam zasrate nudnými nepozerateľnými blogmi.
Neviem ale ten čo to zakladal ani asi nemá predstavu o tom toku dát ktoré by vzniklo tým uploadom už teraz birdz servre nestíhajú toto môže vypustiť iba totálna LAMA!
Lenze ludia chcu aby nemuseli nic robit, a hned by vsetko mali. Proste by si klikli farbu, hudbu atd.
To je troska mozno o nicom, je to komercne. Kazdy by mal povyfarbovane blogy jak kraslice na velku noc. Uz to vidim.
Pokial chces uploadovat videa, chod na youtube. Nevidim v tom ziadny zmysel. Pokial chces take profili, chod na myspace. Proste BIRDZ je troska iny. A preto je to BIRDZ.
nieeee to radšej nech všetky profily vyzerajú rovnakoooooo.........